Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני מתכוון להגיע (בכפוף ל"כוח עליון" ...)

מכוניתי אינה עשויה פיברגלאס (בנסיבות הקיימות, זאת בושה מסויימת :lol:) וגם אינה תיכנון מקורי ישראלי, אך אני סבור כי היא מייצגת (או, לפחות, ניסתה לייצג...) את מאמצי "אוטוקארס" לחדור ל"שוק היוקרה" .

עודד

פורסם

מכוניתי אינה עשויה פיברגלאס (בנסיבות הקיימות, זאת בושה מסויימת :lol:) וגם אינה תיכנון מקורי ישראלי, אך אני סבור כי היא מייצגת (או, לפחות, ניסתה לייצג...) את מאמצי "אוטוקארס" לחדור ל"שוק היוקרה" .

ידידנו היקר. לא זו בלבד שנשמח לראותך באירוע, מכוניתך אינה ״בושתית״ כלל וכלל והסוסיתא-פח שלך תזכה למקום של כבוד בתצוגת הישראליות, הנפרדת על הבר. תצוגה זו, תוקדש כאמור, לשושלת ומה שנשאר משושלת אוטוקרס/רום כרמל.

עוד מעט אעלה עידכון סטאטוס בנושא.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

עודד, הטריומפפח שלך מייצגת את אוטוקרס נאמנה: מוצר שבשמו הובטח הרבה מאוד וקויים רק מעט.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
עודד, הטריומפפח שלך מייצגת את אוטוקרס נאמנה: מוצר שבשמו הובטח הרבה מאוד וקויים רק מעט.

ודווקא ב'קלאסיק קארס' החדש ישנה כתבה חביבה ומפרגנת על המכונית. מאידך, הכתב המסוים, שבכל חודש בוחן מכונית עממית אחרת, משתייך לבית הלל - ואפילו בצורה מוגזמת :lol:.

אבל מה זה חשוב. פגישה עם עודד היא כבר סיבה מספיק טובה להגיע למפגש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הסוסיתא-פח שלך

ככה עדיין לא קראו לי מעולם:lol:

אבל "טריומפפח" מוצא חן בעיני....

ותודה לשמרון על המחמאה....אשמח להפגש!

עודד

פורסם

עידכון קצר בנוגע לאירוע: יהיו עוד הפתעות, נסגרים הרבה דברים נוספים והולך להיות כיף.

רשימת מכוניות התצוגה הולכת ונסגרת וזה אומר שכמעט כל הדגמים הקיימים יוצגו: החל מקוביה גריל עגול, דרך כרמל 1200, סברה ועד רום כרמל 1301 טנדר של אורח, שאישר הגעה (מה שאומר שהטנדר שלי יחנה אחר כבוד בחניית האורחים).

יש עוד! נמשיך לעדכן בימים הקרובים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

הייתי היום בחדרה...

טעמתי קצת ממה שעומד להיות באירוע...

כולם, ללא יוצא מכלל נותנים כתף (וכן, זה כולל אפילו אותי).

גויסו לא מעט תרומות ע"מ להנעים את זמן הנוכחים באירוע, והכל הכל לטובת גדולים מהחיים.

בנוסף, זכיתי לשזוף את עיניי ביוחאי, וגם בחוברת שהודפסה היום - הלא היא קטלוג הרכבים.

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני הולך לעבוד קשה שם באותו היום בארגון והכנה של האירוע, והכי חשוב, אני הולך להנות!!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...