Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה השלב שבו התחלת לכתוב שטויות?

היו מבחנים לויונט, גם למכוניות שנמסרו ע"י היבואן וגם למכוניות שכורות.

די לכתוב שטויות סתם.

http://motocar.allmag.co.il/test/371.aspx

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3204605,00.html

נכון אני טעיתי, אכן יש מבחנים לויואנט למרות שאם תסתכל בתמונות שבשני המבחנים תראה שמדובר במכוניות של חברות השכרה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אכן ליד ביתי בקרית חיים עומדת לה היצירה המוטורית זהה לשלך, וזה למעלה מחצי שנה עם שלט למכירה ואין דורש.

גש לטריד אין ונסה להתמקח על החלפה ברכב מהמגרש, לדעתי תצטרך לחתוך הרבה וחזק על מנת להיפטר מהרכב.

נסה חברות כמו קרסו טרייד אשר יוכלו לתת לך דיל טוב על רכבים מתוצרת רנו ניסאן, אבל השאלה היא בכמה יחתכו לך את המחירון של השברולט כיוון שהרכב אינו סחיר בעליל.

אני גם גר בקריות.

לבוס של אשתי היה אותו סיפור. שם אותו בעכו במרכז ביום שישי ליד המסגד והבני דודים קנו אותו במקום. גם שכן שלי שם שלט על הרכב ובמקרה עבר אחד מבני הדודים , לקח לבדיקה וקנה.

פורסם

פותח השרשור, עשית טעות גדולה ועכשיו אתה משלם עליה. זה מפתה לקנות רכב בינוני משנת 2008 עם קילומטראג גבוה במחיר נמוך יחסית, אבל זה מתנקם בך בעתיד כשפשוט אף אחד לא ירצה לקנות ממך אותו.

בכמה אתה מנסה למכור אותו עכשיו? העיצה הכי טובה שיש לי זה לבלוע את הרוק ולחתוך מחיר. תאמין לי שזה עדיף מאשר עכשיו להיות מתוסכל עם הרכב למשך עוד חצי שנה-שנה ואז למכור אותו ממילא באותו מחיר נמוך.

ואל תילך לטרייד אין. המשתמש GABIUBOGI בדיוק המחיש לך גם למה. הוא בטוח שהוא עשה את עסקת חייו(הביאו לו 20K על האופטרה שלו) אבל למען האמת הוא יצא בהפסד עוד יותר גדול. הקיה פורטה 2010 עם נתונים כמו שלו, נמכרת בקלילות בסביבות ה-55-60 אלף. הוא הוסיף 47K+האופטרה שלו. משמע, שהאופטרה שלו שווה מבחינת הטרייד אין בין 8 ל-13 אלף שקל. בטרייד אין הם לא פראיירים בכלל, אצלם אתה בטוח לא תצא עם רווח כספי(נפשי אולי כן)

פורסם

עדיף לחתוך במחיר ולרשום את המחיר הזול במודעה ביד2 כדי שמי שמסנן כלי רכב לפי מחיר ימצא אותו בקלות

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק הבעיה למכור.

אין טלפונים? סימן שהמחיר לא מתאים.

כמו שאמרו לך - תיקח לשטיפה טובה (פנימי + חיצוני), תצלם כמה תמונות יפות, תעלה ליד 2.

תבדוק כמה דורשים על הרכב הזול ביותר מהסוג הזה ביד2 ותשווה את הנתונים לזה שלך (מבחינת יד + תאונות + ק"מ).

אם הנתונים טובים יותר - תשאיר את המחיר הזול ואולי תוסיף עוד כמה אלפים בודדים.

אם הנתונים זהים - תציע מחיר נמוך יותר.

בכל מקרה תמיד מה שתקבל בשוק הפרטי יהיה גבוה יותר ממה שיציעו לך בטרייד אין, גם אם ייראה לך שבטרייד אין מפנקים אותך במחיר גבוה יותר - כי כמו שאמרו לבחור שהתלהב מהפורטה - אם הוא היה מגיע עם מזומן, העסקה הייתה נסגרת על הרבה פחות כסף.

• תוכן חדש...