Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

לפני שנתיים אישתי ואני עשינו טעות טיפשית וקנינו את השברולט ויואנט מודל 2008 (דגם רגיל, לא הפלוס).

אני מנסה כבר תקופה ממשוכת למכור את הרכב, וידוע לי כי השוק גם במצב גרוע מאוד מבחינת מכירת רכב.

אנחנו מחפשים להחליף את הרכב לרכב משפחתי רגיל סביב ה 1600, שכן הויואנט שותה דלק בכמות מטורפת ולא מצדיקה בשום בחינה את הגודל ו/או נפח המנוע שלה.

אני שוקל, ואשמח לעצתכם בנושא, לפנות למגרשי טרייד אין ולהחליף את הרכב, אולי אפילו לרדת מעט בשנתון בכדי להביא רכב טוב, משפחתי, בטיחותי (רק נולד ילד לפני שבוע), ושלא נצטרך לקפוץ יותר מדי בהוספת הכסף.

האם זה משתלם? חשוב לציין כי הרכב הוא יד שנייה (ראשונה ליסינג) עם 140K.

תודה לכל העונים,

ויום טוב.

פורסם

כנראה שיותר משתלם זה למכור את העגלה שלך בעצמך ולא לתת אותה לטרייד אין, אלא אם יש מבצע של איזה יבואן שנותן מחיר מחירון בלי לשאול שאלות אם תקנה אצלו אוטו חדש וגם אז כנראה שיש כוכבית עם אותיות קטנות בדיוק למקרה של דגמים כמו הויואנט שלך, קיה שומה וכו'

אם בכל זאת אתה הולך למגרש מכוניות מפוקפק שיאות לקחת את הויואנט ונראה לך שאתה מקבל הצעה שנשמעת טוב מידי, כנראה שמנסים לעבוד עליך וכדאי לבדוק את הרכב שהוא מציע לך היטב.

וכנראה שהכי משתלם זה להשאר עם הכרכרה שלך עד שתתפרק

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אם אתה רוצה למכור באמת - תחתוך במחיר. זה מה שאני עשיתי עם ויונט שרציתי למכור.

אם תתעלם לרגע מהשנאה שלך לאוטו - כרכב למשפחה הוא מרווח מאוד ושימושי.

מה צריכת הדלק שלו? הוא צריך לקחת בסביבות 1:8 - 1:9 בעיר. אם הוא עושה ל 1:5 יש תקלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דרך אגב בזמן ששקלת לקנות אותה לא מצאת מבחנים על הויואנט או השוואות בינה ובין מכוניות אחרות בקטגוריה?

אני בטוח שלא מצאת כי בזמנו היבואן לא הסכים לתת רכב למבחן לאף עיתונאי רכב בארץ.

כנראה שידעו מה יש להם בידיים :)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אין שנאה לאוטו פשוט ראייה אמיתית של המצב.

הרכב אכן אוכל 1:8 בערך ולעיתים גם 1:9 תלוי במצב הנסיעה, אבל אם אתה מכיר את הויונט אתה כנראה יודע שהרבה מאוד תומכי סל קל (לתינוק) לא מתלבשים ברכב שכן אין בו טבעות אחיזה של הכסא.

הוא מרווח מאוד ועזר לנו המון בעת מעבר דירה שעשינו לפני כשנה לערך אבל מבחינת בטיחות, הנאה מנהיגה ועוד הרבה סעיפים אחרים האוטו הזה הוא בוודאות אחד העלובים שיצא לי לנהוג, וכבר חוויתי הרבה מאוד רכבים.

אני יכול לומר שהיה ברשותי תקופה קצרה (חצי שנה לערך) אופל וקטרה מודל 1998, מכרתי אותה בצער רב לפני כמה חודשים, ובכנות בעייני לפחות היא שמה בכיס הקטן את השברולט בלי להשאיר לה אפילו אבק.

פורסם
דרך אגב בזמן ששקלת לקנות אותה לא מצאת מבחנים על הויואנט או השוואות בינה ובין מכוניות אחרות בקטגוריה?

אני בטוח שלא מצאת כי בזמנו היבואן לא הסכים לתת רכב למבחן לאף עיתונאי רכב בארץ.

כנראה שידעו מה יש להם בידיים :)

זה השלב שבו התחלת לכתוב שטויות?

היו מבחנים לויונט, גם למכוניות שנמסרו ע"י היבואן וגם למכוניות שכורות.

די לכתוב שטויות סתם.

http://motocar.allmag.co.il/test/371.aspx

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3204605,00.html

גיל,

אתה חושב שמאזדה 3 תהיה משמעותית יותר חסכונית מהויונט?

אם עניין הבטיחות מנחה אותך - נגמר הויכוח. תעיף את הויונט לראשון שבא לראות ותקנה רכב מודרני שבנוי בהתאם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב אכן אוכל 1:8 בערך ולעיתים גם 1:9 תלוי במצב הנסיעה

אם זו צריכת דלק בעיר אז זה לא נורא. בדומה לכל 1.6 אוטומט בעיר.

פורסם

הרכב אכן אוכל 1:8 בערך ולעיתים גם 1:9 תלוי במצב הנסיעה, אבל אם אתה מכיר את הויונט אתה כנראה יודע שהרבה מאוד תומכי סל קל (לתינוק) לא מתלבשים ברכב שכן אין בו טבעות אחיזה של הכסא.

לא הבנתי מה כתבת כאן . מה זאת אומרת תומכי סל קל ? טבעות אחיזה? אתה מתכוון לעיגוני ISOFIX? כמעט כל הסלקלים גם כאלה שמגיעים עם בסיס ניתן להרכיב גם בעזרת חגורות של הרכב.

isofix זה נחמד אבל בהחלט לא חובה שכן מבחינה בטיחותית אין לו יתרון על כיסא בטיחות (או סלקל) שהורכב כהלכה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בוא אני אספר לך מה אני עשיתי.

הייתה לי שבורלט אופטרה (זבל כמו הרכב שלך) עם 156000 ק''מ 2006 אני יד 3 מקור ליסינג. כשניסיתי למכור את הרכב לא קיבלתי הצעה גבוהה יותר מ15 ורוב האנשים רצו בדיקה. ידעתי שאחרי הבדיקה אנשים יברחו כיוון שטיפלתי ברכב ובתקלות בחאפריות במוסך לא מורשה אצל חבר של ההורים.

בסופו של דבר התייאשתי והלכתי לטרייד אין ושם תאמין או לא נתנו לי 20!,בסופו של דבר קניתי את הנסיכה שבסמלון שלי תמורת 47K+האופטרה.

נ.ב אם אתה קונה רכב 1600 אז קיה פורטה 2010 כמו שלי ממולצת מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמעתי רק דברים טובים על הקיה והיא אכן נראית מעולה, תתחדש.

אני מנסה למכור את הרכב בתקווה לקבל הצעה נורמלית, גם לאחר מכירה התקציב שלי לקניית רכב חדש לא תעמוד על סכום ע"כ גבוה לצערי הרב.

נתוני אכילת הדלק שרשמתי קודם לכן הם בכביש מהיר, בעיר הרכב הזה הוא בכלל קטספטרופה.

פורסם

תודה.

ממליץ לפרסם את הרכב בכל האתרים הקיימים (פוקוס,יד 2,WINWIN ועוד...)

תצלם את הרכב שיראה כמה שיותר טוב,נקי ומלוקק,אולי תשקול גם להחליף את המנורות ללדים. זה מביא בני דודים שהם קונים פוטנציאלים :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תודה.

ממליץ לפרסם את הרכב בכל האתרים הקיימים (פוקוס,יד 2,WINWIN ועוד...)

תצלם את הרכב שיראה כמה שיותר טוב,נקי ומלוקק,אולי תשקול גם להחליף את המנורות ללדים. זה מביא בני דודים שהם קונים פוטנציאלים :lol:

חצי ממה שציינת נכון.

בהחלט עדיף לפרסם בכמה שיותר מקומות אבל חוץ מיד 2, ז''א, WINWIN הומלס וכ'ד כבר אין כמעט פרסום אבל להזיק (חוץ מסמסים של להניח תפילין ולתרום כסף לרבנים שבשבילם לעבוד זו מילה גסה) זה לא יכול.

לצלם את הרכב נקי זה פלוס גדול, רצוי מייד לאחר שטיפה ייסודית, עדיף מזוויות בהן לא רואים מכות שריטות ושקעים.

להחליף נורות ללדים - מיותר לחלוטין, מרבית האנשים יודעים שזה עניין של כמה גרושים ואולי יבוא איזה ילד בן 17 וחצי שידלק על זה אבל הסיכוי שואף לאפס, עדיף שהרכב יראה כמה שיותר סולידי ללא כל השטויות הללו.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

אכן ליד ביתי בקרית חיים עומדת לה היצירה המוטורית זהה לשלך, וזה למעלה מחצי שנה עם שלט למכירה ואין דורש.

גש לטריד אין ונסה להתמקח על החלפה ברכב מהמגרש, לדעתי תצטרך לחתוך הרבה וחזק על מנת להיפטר מהרכב.

נסה חברות כמו קרסו טרייד אשר יוכלו לתת לך דיל טוב על רכבים מתוצרת רנו ניסאן, אבל השאלה היא בכמה יחתכו לך את המחירון של השברולט כיוון שהרכב אינו סחיר בעליל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...