Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס על חלקי חילוף לרכב עד $75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבאתי חלק דרך mustop שעלה לי 45 פאונד כולל משלוח באנגליה.

45 פאונד הם פחות מה-$75 שהם התקרה לפטור ממס.

בסופו של דבר שבוע אחרי שקיבלתי את החבילה חייבו אותי במס, הם טוענים שחלקי חילוף לרכב מחויבים במס 49% מהשקל הראשון ואין משמעות ל-$75.

האם מישהו יודע שזה אכן המצב?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא ברור האתר שלהם כל כך..

בטוח יש המון אנשים בפורום שהזמינו דברים מEBAY ודומיהם.

אשמח אם תשפכו פה קצת אור על הנושא ע"י סיפור מעללייכם 8)

פורסם

מנצל"ש: מאיזה אתר הזמנת? הפכתי כבר את איביי בניסיון למצוא חלפים לטיפול הקרוב למאזדה שלי ולא הצלחתי. מישהו מכיר חנות שמוכרת מקורי/תחליפי טוב למאזדה?

פורסם

עדכון: התקשרתי למחלקת יבוא אישי של המכס ושם אמרו לי שיש פטור ממס לחלקי חילוף לרכב עד $75

ביקשתי את זה בכתב ועדיין לא קיבלתי

כנראה שמקור הבעיה בטעות של מסטופ או של עמיל המכס שלהם ובשילוב עם שירות הלקוחות הנוראי שלהם שלא מוכן לעזור בכלל שלחו אותי לרדוף אחרי המכס.

נצטרך להגיש ערעור למחלקת תביעות של המכס בתקווה שבסוף מסטופ יחזירו את הכסף.

חשבתי שחברות כמו מסטופ קיימות כדי שאנשים פרטיים יוכלו ליבא חבילות בראש שקט אבל ברגע שיש בעיה הכל מגולגל אליך.

כבר הצלחתם להבין שאני ממש לא מרוצה מהשירות לקוחות של מסטופ? :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן אתכם על סיום הפרשה - mustop זיכו אותי בסכום המס שהם גבו ממני על החלק.

אמנם דרש ממני המון טלפונים למכס אבל בסופו של דבר הצדק יצא לאור :)

• תוכן חדש...