Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ספריי עם ONR מדולל לQD.

בקבוק ספריי ליטר עם 60ML חומר.

עברו חודשיים מאז שהכנתי את הספריי והיום שמתי לב שהוא איבד את הגוון הכחול שלו לאפור. הריח נשאר זהה אבל הצבע נעלם. מוזר מאוד.

הציוד שלי מאוחסן בתוך ארון בטמפ' החדר.

שפכתי חצי ליטר QD לכיור:-(

פורסם

נורמלי לחלוטין. הגוון אכן נעלם אך דבר לא נגרע מהאפקטיביות של החומר. נציג של אופטימום בפורום של אוטוגיק נשאל את השאלה הזו וזו התשובה שהוא סיפק. סתם שפכת חומר 8)

פורסם

גם לי זה קרה אותו דבר בדיוק, ספרי דיטיילינגר (זה יתפוס הדיטיילינגר הזה :lol:), הפך לאפור, עדיין יש לו את הריח עדיין, לשפוך ?:cry:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם הטעם שלו עדיין מגעיל - אז הכל בסדר!

:)

גם שלי איבד מהצבע אבל עדיין תיפקד מצוין בתור נוזל סיכוך לפלסטלינה. הריח וכושר הניקוי לא נפגעו בכלל!

פורסם

תופעת לוואי מוכרת של ה-ONR שהיצרן ציין לגבייה בפורומים הרשמים. החומר נשאר פעיל באותה מידה ללא שום שינוי, רק הצבע נפגע במהלך הזמן ואם מאחסנים ברכב אזי התהליך מתקצר והצבע נעלם מהר יותר.

לפני כל שטיפה אני מוריד ליטר של ONR טרי (כחול) וליטר ישן (אפור) כי זה פשוט חלק מהפקל, התוצאות זהות, בשניהם רואים את גרגירי האבק צפים מעלה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

גנבת לי את המשפט!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שמע, למען האמת אם ה ONR שלי היה הופך לאפור אני די בטוח שהייתי מצליח להתאפק והייתי מעלה לפה תמונה ושואל את זה באשכול שהיתי פותח.

באמת לא מבין למה אנשים מיהרו לזרוק.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...