Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פער בין הקלטות במצלמת DVR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מצלמת DVR מסוג גרוע (אני ישיג את הדגם בקרוב אבל זה לא העניין) שמצלמת ב1280*960 אבל זה נראה גרוע.

בקיצור יש לי כרגע כרטיס 2.0GB מיקרו SD סיני בתוך מתאם SD שמצאתי בבית שלי.

עכשיו מה שקורה יש פעם קטן בין הקלטות (קבעתי כל קובץ זה 3 דקות שלא יהיה יותר מידי שניות הפקר) .

הבעיה שהכנסתי למתאם הזה את הכרטיס של הפלאפון 4.0GB של סאן דיסק היה פעם כבר של 14 שניות אפילו שזה מאוד קריטי למי שזה נשמע לו מעט.

אני הייתי רוצה כרטיס גדול יותר של 8.0GB לפחות אבל חושש שיהיה בעיות בעניין הזה. פשוט כבר אני מתחיל לשכוח שהמצלמה נמצאת ברכב כך שיוצא שאני וההורים שלי אם חלילה נזדקק לתיעוד יש מצב הוא ימחק כי נשכח לכבות את המצלמה, לכן אני צריך כרטיס זיכרון לא בעייתי.

השאלה שלי מניסיונכם האם גם לכם יש את הבעיה הזו של פעם? איזה כרטיס יש לכם ואיך הוא מפורמט? כמה גודל הסקטור הגדרתם אם זה משנה?

תודה וסליחה על המגילה.

מסרב לחתום:evil:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאתה צריך לכייל את הגוגל טרנסלייט שלך.

פורסם

איזה CLASS הכרטיס זכרון שלך? אולי הוא איטי פשוט. אצלי יש מצלמה מהסוג הפשוט ביותר וכרטיס CLASS 10 ואין מרווחים מורגשים

• תוכן חדש...