Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב למה שהולך בסרטון- הבנאדם צועק על הכלב/כלבה שלו בעצבים, ושהאדם השני שואל "אבל למה לחתול?" אחרי שהוא נותן לו מכה חזקה בראש, הוא עונה לו "צריך להרוג אותה, היא סובלת, מטומטם"

עד כמה שכל המקרה הזה מזוויע, אני לא בטוח שהוא טועה ב 100%, הצורה שהוא עושה את זה עקומה לחלוטין, אבל הכוונה די נכונה. מהסיפור הזה החתול כבר לא היה יוצא.

פורסם

כלב כזה- להרדמה מיד! ראית איזה חינוך הוא קיבל.

דבר שני- בואי נלך להרביץ עם מקל לכל חתול שכלב תופס, ותוך כדי נעלה את זה לפייסבוק. מה אתה אומר? אם כבר להרביץ זה לא לחתול האומלל, זה לשבור עצמות לכלב.

פורסם

אני פשוט מניח שאתה יודע את כ-ל נסיבות המקרה...

יש לך פה תיעוד מקרי. מה קרה לפני זה? אולי החתול שרט את הכלב והכלב הגיב בתקיפה? אולי הכלב גדל בעיקר בבית ולא ראה הרבה חתולים מקרוב אז פעל על אינסטינקט?

יש לך מצב נתון שבו החתול בדרכו לנשימתו האחרונה, הכלב לא.

אז אתה רוצה ליצור מצב שבו 2 חיות פצועות במקום אחת?

אל תיתן לכעס שלך להשתלט עליך, תסתכל על המצב כמו שהוא ובאופן הגיוני. האהבל עם המקל בהחלט לא בסדר, אבל מה עוד אפשר לעשות במצב כזה?

פורסם

התחלתי בזה שדיווחתי על הסרטון כבעל תכנים אלימים לפייסבוק. חוץ מזה, אין מה לעצור ולחשוב. מי שמצלם ומעלה סרטון כזה בהתלהבות ("חחחחחחח צחוקים", כמו שמופיע בכותרת), הוא זה שצריך להיות מורדם, ולא הכלב או החתול.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא מבין למה הבעלים לא תופס את הכלב שלו וגומר את הסיפור, אולי הוא מפחד מהחתול.

אני יכול לספר לכם שיש לי בבית בולדוג אמריקאי, כלב ממש חמוד וחברותי עד שהוא רואה חתול ( במיוחד אם זה בחצר ) וקרו מקרים שאני שומע אותו נובח כמו משוגע ורץ החוצה והוא בקרב עם חתול שהחליט להישאר ולהילחם במקום לברוח, לא פשוט להיכנס ביניהם ולהפריד, לרוב אני מבריח את החתול עם צינור מים, הבעיה הכי גדולה פה היא המכה של חתולי הרחוב ולאו דווקא של הכלבים.

פורסם

תראו את חתולי הרחוב אצלי בשכונה, יפרקו גם רועה קווקזי.

בקשר לסרטון, תשים את זה על דף הפיסבוק של המשטרה או משהו, אולי יאתרו את הילדים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. מי אמר שבעל הכלב הוא הצלם? אולי אותו אלון ברוך סתם עבר שם, התלהב וצילם כמו מפגר? בעל הכלב שצועק שם נשמע רוסי והפרופיל פייסבוק שייך לאתיופי. הם לא נשמעים כמו ילדים בכלל.

2. אני לא מומחה לכלבים ויכול להיות שאני טועה בגדול, אבל איך קבעת שהכלב מסוכן לסביבתו וצריך להרדים אותו? אם החתול שלך תופס עכבר בבית והורג אותו גם אותו תרדים?

3. את מה ומי אתה רוצה לעצור? את בעל הכלב? את הצלם? את הכלב? את ההוא עם המקל שמנסה לגאול את החתול מיסוריו? מה עדיף, שהכלב ימשיך לקרוע אותו?

4. אין ספק שזה מצב מכוער אבל אנחנו לא יודעים מה היה קודם ויכול להיות שהאופציה שהם בחרו היתה הכי מתאימה לסיטואציה.

מה יתן לך שאנשים יפרסמו את זה כשלא יודעים את כל פרטי המקרה? סתם תקלקל את היום לכמה אנשים שיראו את זה וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דבר אחד בטוח, אם המקרה ארע ברחוב (כלומר לא בגינה של בעל הכלב) אז מדובר בעבריין שהוציא כלב ללא רצועה וללא רסן ועל זה היה מקום להענישו.

נכון שאין מקום ל"האשים" את הכלב, יחד עם זאת כלב עם נטייה כזו ובגודל כזה לא פעם עלול לתקוף תינוק/ילד או אפילו בוגר ולכן יש להחמיר בעניין הוצאתו מחוץ לבית/החצר.

בשורה התחתונה-מזעזע ואני הייתי סוגר חשבון גם עם החלאות בני החלאות שהעניקו לייקים ותגובות נלהבות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בתחילת הסרטון הכלב נושך את החתול בכפה הקדמית ולאחר מכן בפרווה באיזור החזה, כפה לכלב בשלב הזה והחתול היה בורח בלי בעיה. בעל הכלב או מי שלא יהיה האידיוט שהרביץ לחתול עם הקרש הוא חתיכת מטומטם ואני מקווה שיחטוף קרש דומה לאיזור כמה שיותר כואב אבל לא מסכן חיים. המתלהב שהעלה את הסרטון לפייסבוק גם הוא אידיוט לא קטן ולצערי ממבט בפרופיל שלו מתברר שיש לו ילד, מסכן הרך הנולד שזה החינוך שהוא יזכה לו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הוגשה תלונה במשטרה ונפתח תיק.

עכשיו נראה מה יעשו לו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא קשה למצוא את הבעלים של הכלב מהסרטון הזה, גם האלון הטיפש הזה וגם הטומש ההוא שותפים בעניין.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...