Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי פולו שנת 2009 קומפרטליין אני ראיתי הרבה רכבים כאלה עם פס אדום מסביב לגריל (הפלסטיק השחור איפה שהסמל הקידמי)

ואני ממש רוצה לעשות גם לשלי השאלה אם זה אפשרי ואם כן אז איפה אפשר לעשות או להזמין את זה ולעשות?

ואם יש מדריך לאיך לעשות ?

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם
שלום חברים

יש לי פולו שנת 2009 קומפרטליין אני ראיתי הרבה רכבים כאלה עם פס אדום מסביב לגריל (הפלסטיק השחור איפה שהסמל הקידמי)

ואני ממש רוצה לעשות גם לשלי השאלה אם זה אפשרי ואם כן אז איפה אפשר לעשות או להזמין את זה ולעשות?

http://www.ebay.com/itm/181143772592?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

עשיתי כזה גם לפני כחודש עם הפס הזה בדיוק..

ljda.jpg

פורסם
http://www.ebay.com/itm/181143772592?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

עשיתי כזה גם לפני כחודש עם הפס הזה בדיוק..

ljda.jpg

אני לא כל כך קונה מאייבי יש איזה חנות שאפשר לקנות ממנה אני גר באשקלון

או להזמין באינטרנט

פורסם
שלום חברים

יש לי את החומרים להכנה. אוכל לעזור לך במידת הצורך. שלח לי בפרטי במידה ותרצה.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

אני לא מצליח לשלוח הודעות פרטיות זה לא נותן לי אם אתה יכול לדבר איתי בטלפון או משהו

0504355677

תודה מראש

פורסם

באיזה חומרים אתה משתמש כדי לעשות ליפ אדום בגריל?

עד כמה שאני יודע עושים את זה עם מדבקה/צביעה (עדיפות למדבקה)

אשמח לשמוע

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אני לא מצליח לשלוח הודעות פרטיות זה לא נותן לי אם אתה יכול לדבר איתי בטלפון או משהו

0504355677

תודה מראש

רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך.

מתי נוח לך שאני אתקשר?

ואני חושב שמונה ההודעות שלך כבר מספיק אז בכל זאת אשלח לך גם בפרטי.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
באיזה חומרים אתה משתמש כדי לעשות ליפ אדום בגריל?

עד כמה שאני יודע עושים את זה עם מדבקה/צביעה (עדיפות למדבקה)

אשמח לשמוע

דבק דו צדדי חזק וכמה שיותר דק, M3 למשל עבה מידי לעבודות כאלו. וליפ מיוחד בהזמנה מפלסטיק עמיד בחום, ניתן להזמין בהמון צבעים, למגזימים יש אפילו בנאון אבל זה לא הכי חוקי או אכותי ובכלל מזכיר את חברינו מהמגזר שלא לדבר על צומת לב מיותרת של ניידות.

• תוכן חדש...