Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך מוסך מתמחה בתיקון סויטץ בפולו GTI 2000 1.6 באיזור באר שבע

שגם מתמחה בדיאגנוסטיקה (חוץ צ'מפיון) תודה לעוזרים.

דיי דחוף לי בבקשה!

פורסם

מזכרוני הרחוק. אני זוכר לגבי הסוויץ שלא מתקנים. אלא, עושים "סוויץ נסתר"

כלומר, אתה הולך לחשמלאי רכב, הוא מחבר לסוויץ לחצן שהוא יהיה במקום מוסתר, כשאתה מבקש להתניע את מכניס מפתח ומסובב רגיל ואז לוחץ על הכפתור.

זה נראה לי הפתרון הכי נכון וזול.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
מזכרוני הרחוק. אני זוכר לגבי הסוויץ שלא מתקנים. אלא, עושים "סוויץ נסתר"

כלומר, אתה הולך לחשמלאי רכב, הוא מחבר לסוויץ לחצן שהוא יהיה במקום מוסתר, כשאתה מבקש להתניע את מכניס מפתח ומסובב רגיל ואז לוחץ על הכפתור.

זה נראה לי הפתרון הכי נכון וזול.

זה מה שעשו לי בנתיים

הבעיה היא שאני נותן סטויץ אין תגובה של סטרטר החשמלאי שבדק אמר שזה הסוייטץ וצריך להחליף שם איזה חלק בצילינדר בפנים (מחלה ידועה לפולו)

והמליץ על המקום שהבחור למעלה המליץ ההשאלה מה הסדר גודל מחיר שזה יעלה לי?? אני דיי לחוץ לתקן את זה אני אמור לרדת לאילת בסופ'ש

האם שווה בכל זאת לקפוץ לצ'מפיון ולקבל הצעת מחיר הרי הם מכירים את הרכב דיי טוב. עשיתי טיפולים שם בעבר ...

פורסם
זה מה שעשו לי בנתיים

הבעיה היא שאני נותן סטויץ אין תגובה של סטרטר החשמלאי שבדק אמר שזה הסוייטץ וצריך להחליף שם איזה חלק בצילינדר בפנים (מחלה ידועה לפולו)

והמליץ על המקום שהבחור למעלה המליץ ההשאלה מה הסדר גודל מחיר שזה יעלה לי?? אני דיי לחוץ לתקן את זה אני אמור לרדת לאילת בסופ'ש

האם שווה בכל זאת לקפוץ לצ'מפיון ולקבל הצעת מחיר הרי הם מכירים את הרכב דיי טוב. עשיתי טיפולים שם בעבר ...

אל תפגע ממני, אבל אם הבנתי לנכון שהרכב שלך שנת 2000 -אל תכנס איתו למוסך המרכזי... בטח שלא בעניין הסוויץ.

תעשה טלפון למקום שהמליץ לך ותשאל טלפונית. תסביר להם את המצב שלך ותשאל מה הן האופציות שהם יכולים להציע (מחליפים לחדש? משפצים את הישן? מביאים מפירוק? וכדו' ותשאל גם לגבי אחריות)

תתייעץ גם עם מנעולנים

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

מטלפון קטן שעשיתי ענה לי בחור מאוד נחמד ואמר שזה לא אמור לעלות יותר מ230 שקלים

ושאל עם אני רוצה לבוא באותו רגע אמרתי לו שאני יגיע מחר.. הופתעתי מהיחס הנדיב של הבחור מחר אני יקפוץ שם ..

תודה שעזרתם לי חבר'ה.

אפשר לנעול

• ספונסר פורום
פורסם

דבר עם יניב מ-DNA TUNNING. יש לו מעבדה לתיקון כל רכבי האלקטרוניקה לרכב והוא יוכל לתקן לך את הסוויטצ' ולבצע דיאגנוסטיקה לרכב.

פורסם
מטלפון קטן שעשיתי ענה לי בחור מאוד נחמד ואמר שזה לא אמור לעלות יותר מ230 שקלים

ושאל עם אני רוצה לבוא באותו רגע אמרתי לו שאני יגיע מחר.. הופתעתי מהיחס הנדיב של הבחור מחר אני יקפוץ שם ..

תודה שעזרתם לי חבר'ה.

אפשר לנעול

למי התקשרת?

• תוכן חדש...