Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש נהג אחד עשה רוורס ונכנס בי,היה לי דייהו ישנה,כתוצאה מזה הושבת הרכב,מכיוון שהתיקון גדול יורת מערך הרכב

הגשתי תביעה דרך הביטוח שלי שיתבעו את הביטוח שלו,היום הגיעה תשובה מהביטוח שלו,שהוא לא נכנס בי אלא אני נכנסתי בו.

ולכן לא ישלמו לי את הנזק.

סוכנת הביטוח אמרה לי להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

השאלה איך באמת ניתן להוכיח זאת?

לא היו עדי ראיה

פורסם

אם אני זוכר נכון מהשרשור שפתחת בסמוך לתאונה הרכב שלך נפגע באחת הדלתות. האם שלחת לחברת הביטוח של הנהג הפוגע תמונות של הנזק? יהיה מאוד קשה להפיל עלייך את האשמה במידה וכן.

תביעה בבית דין לתביעות קטנות היא בעייתית כי יש סיכוי גבוה שאת הכסף לא תראה, גם אם יפסקו לטובתך. (אמא שלי עברה תאונה דומה, היא מחכה כבר מעל ל15 שנים לקבל את הכסף)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא פתחתי שרשור בנושא שציינת.

נשלחה תביעה מטעם חברת הביטוח שלי לשלו.

כתגובה נמסר מהם שהוא לא פגע בי אלא ההפך אני פגעתי בו.

פורסם

לא הבנתי. הוא מכחיש שנסע ברוורס? צור איתו קשר ותגיד לו שמיקום הפגיעות מהווה הוכחה חותכת לאשמתו, ושאם לא יסכים לשלם אתה תתבע אותו על אובדן ימי עבודה+רכב חלופי מה שיעלה לו מאות, ואף אלפי שקלים יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני מספר שבועות תבעתי מישהו שלקח רוורס ופגע לי ברכב .

המכה אומנם היתה קלה אבל התברר שיש נזק של 450 ש"ח , הוא כמובן הכחיש ואני החלטתי ללמד אותו לקח.

לצערי לא היה לי תמונות , עדים , נזק נראה לעיין.

המשפט הראשון של השופט היה שללא הוכחה ממשית אין לי מה לחפש בבית משפט , גם דוח שמעי לא היה עוזר לי : רק עדים , אופי פגיעה , ותמונות.

כמובן שקשה מאוד להוכיח שמישהו לקח רוורס ללא עדים (דוח שמעי , ותמונות יכולים להתפרש לרעתך).

בגלל שזאת היתה הפעם הראשונה שלי בבית משפט , הגעתי לא מוכן ובתמימות יתר(לא האמנתי שאדם מבוגר ישקר במצח נחושה, היתי בטוח שהוא יודע שהוא נכנס בי , ויתכווח על היקף הנזק) כמובן שהפסדתי...

פורסם

אופי פגיעה במקרה הזה מראה נסיעה ברוורס. לנאשם יש נזק בחלק האחורי של הרכב, וללפות"ש בדלת שמאל קדמית, נכון?

אני מקווה שבעת התאונה צילמת את הפגיעות בשני הרכבים כן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...