Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 מול יונדאי I20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב להגיע לעבודה מדי בוקר.

מרחק שיצטבר ל 25000 ק"מ בשנה.

חשבתי ללכת על רכב יד שנייה שנתון 2011 אבל אז קראתי בפורום על מוטודיל.

כרגע יש להם מאזדה 2 ב-85 אלף ויונדאי 20 ב-87 אלף.

מספר שאלות.

1. צריכת דלק - לפי יצרן יונדאי לוקחת. לפי צריכת דלק אמיתית על פי אתר kml מאזדה לוקחת.

2. מחיר - האם זה שמחיר מחירון למאזדה גבוה משמעותית מיונדאי יעזור במכירתה עוד 5-6 שנים?

3. מרווח פנים - אני יחסית גבוה, יש מישהוא שלא נכנס במאזדה :) ?

4. חווית נהיגה - אשמח לשמוע.

5. טיפולים - אני מבין שיונדאי בא עם 5 שנים אחריות, הוא נחשב לאוטו לאמין יותר?

תודה מראש.

פורסם

1. זאת לא שאלה אבל נראה לי שהבנתי מה שאלת. היונדאי מעט חסכונית יותר בדלק, אבל שני הרכבים הם לא שיא החיסכון בקטגוריה.

2. קודם כל אני לא בטוח שמחיר המחירון של המאזדה גבוה משמעותית ממחיר המחירון של היונדאי. אבל בכל מקרה, נכון להיום שוק היד 2 של שני הרכבים האלו די צולע כך שאת שתיהן יהיה קשה למכור. מה יהיה בעוד שלוש שנים כשתרצה למכור, זה רק מגדת העתידות שלי יודעת. לצערך יום שבת היום, אז היא לא עובדת.

3. אין בעיה מיוחדת לגבוהים במאזדה 2, אבל שלא תעז להוציא כמעט 90 אלף ש"ח מכספך בלי לעשות נסיעת מבחן על הרכב! נעליים ב-300 ש"ח אתה לוקח לנסיעת מבחן ורכב ב-90 אלף ש"ח לא תיקח?!

4. המאזדה מהנה יותר לנהיגה, זריזה יותר. ליונדאי יש תא נוסעים מכובד יותר, עם יותר אבזור. חווית הנהיגה תושפע ממה שחשוב יותר לך.

5. אתה מבין לא נכון. יונדאי מגיעה עם 3 שנות אחריות, זה סובארו שמגיעה עם 5 שנות אחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...