Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שנפתחו כמה שרשורים אך ללא מענה על מוסך אבו דאוד בת"א הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת אם מישהו מכיר/עשה טיפול שם כי יש לו מחירים ממש זולים גם אם אני מביא את החלפים. אני יודע שהוא כבר לא מורשה.

תודה מראש.

פורסם

אז לא ענו לי על השאלה ורציתי להשאיר רושם על המוסך לאחר שעשיתי טיפול שם לאחרים שיחפשו חוות דעת עליו.

נתחיל מזה שלקח 3 שעות להחליף רצועת טיימינג, טיפול 10K וברקסים שזה נראה לי מעולה,

דאוד ענה על כל שאלה ששאלתי עם חיוך ובשמחה,

נתן לי לשבת ליד האוטו לי זה היה חשוב כי הבאתי את חלקים אז רציתי לראות את הכול נכנס לאוטו.

ודבר אחרון המחיר ממש חינם 500 ש"ח לעבודה רצו ממני 1400. פה יצא לי חומרים ועבודה 1150.

הרכב זה סיטרואן ג'מפי 1998 19TD.

פורסם

ממה שאני מכיר, כאן מהפורום- אבו דאוד הוא אחד מ"הסמנים הימניים" של טיפול בסיטרואן, במיוחד ההידראוליות הישניות יותר.

מאחד כזה אני חושב שאפשר לצפות לעבודה טובה ומדוייקת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...