Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחוייב ברשיון לנהוג עם מראה פנורמית.

ברשותי מראה כזו ישנה אשר גורמת למראת הרכב המקורית ליפול כאשר הרכב עומד בשמש,

ורק כאשר הרכב מתקרר (ע"י המזגן) המנגנון נעשה נוקשה וניתן להחזיק את המראה בזוית הרצויה.

אני מחפש המלצה למקום בו ניתן לקנות מראה פנורמית קלה (ע"פ המלצת המוסך המורשה) שלא תגרום

לנפילת המראה המקורית מפאת משקלה, באיזור המרכז (מרעננה ועד רחובות).

תודה לעוזרים.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
שלום חברים,

אני מחוייב ברשיון לנהוג עם מראה פנורמית.

ברשותי מראה כזו ישנה אשר גורמת למראת הרכב המקורית ליפול כאשר הרכב עומד בשמש,

ורק כאשר הרכב מתקרר (ע"י המזגן) המנגנון נעשה נוקשה וניתן להחזיק את המראה בזוית הרצויה.

אני מחפש המלצה למקום בו ניתן לקנות מראה פנורמית קלה (ע"פ המלצת המוסך המורשה) שלא תגרום

לנפילת המראה המקורית מפאת משקלה, באיזור המרכז (מרעננה ועד רחובות).

תודה לעוזרים.

מבירור קצר שערכתי (ודי הדהים אותי - אני חייב לומר), מסתבר שמראה פנורמית ממש לא עוזרת ואף מסוכנת.

כיוון שאינני שומע באוזן שמאל - חייבו אותי ברישיון במראה פנורמית :shock::shock::shock: כפיצוי על "אובדן שמיעה" (שטויות, אני שומע טוב מאוד כשאני רוצה :-D:-D).

הבנתי שבעקבות פנייתו של מהנדס הרכב דוד נמרי, משרד התחבורה הורה שלא להתקין מראות פנורמיות. האם אני יכול להוריד את שלי בשקט מבלי לחשוש ששוטר שיעצור אותי לביקורת שגרתית ייתן לי קנס. לא מצאתי תשובות באתר של משרד התחבורה.

מישהו יכול לעזור בעניין זה? כי אם כן אני מוריד אותה היום!

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...