Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון או מנהלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו לפני המאליבו החדשה תתאים בול לדרישות.

יש לך גם את הג'יפונים בקטגורייה שיוכלו להתאים כמו הקפטיבה והטראקס החדשה.

מוזמן לתאם דרכי נסיעת מבחן להתרשמות.

פורסם

לא נסעתי במאליבו החדשה אבל בישנה האיכות חומרים לא טובה והרכב מאוד לא חסכוני,

המאזדה החדשה טוענת ל1/15 בנוסף היא מאוד מרווחת ונוחה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לא נסעתי במאליבו החדשה אבל בישנה האיכות חומרים לא טובה והרכב מאוד לא חסכוני,

המאליבו עברה מתיחת פנים משמעותית.

עיצוב החדש ונועז, שנוצר בהשראת היציבה האתלטית של הקמארו.

תשומת לב קפדנית לפרטים בעיצוב של כל חלקי המכונית מסייעת להשיג צריכת דלק של עד 15.1 ק"מ לליטר (לפי אומדן EPA) בכביש המהיר. הקפדנות נמשכת גם בתוך המכונית, עם עיצוב מושך, טכנולוגיה מתקדמת ומערכת בידור, ומעל לכל רמת נוחות שצריך לחוות כדי להעריך אותה במלואה.

פורסם
המאליבו עברה מתיחת פנים משמעותית.

עיצוב החדש ונועז, שנוצר בהשראת היציבה האתלטית של הקמארו.

תשומת לב קפדנית לפרטים בעיצוב של כל חלקי המכונית מסייעת להשיג צריכת דלק של עד 15.1 ק"מ לליטר (לפי אומדן EPA) בכביש המהיר. הקפדנות נמשכת גם בתוך המכונית, עם עיצוב מושך, טכנולוגיה מתקדמת ומערכת בידור, ומעל לכל רמת נוחות שצריך לחוות כדי להעריך אותה במלואה.

לא אכפת לי איך הרכב נראה מבחוץ,

השאלה היא מה איכות החומרים.

במאזדה היא לא רעה בכלל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה הטעם ללכת על המאליבו אם עוד מס' חודשים יבוא מודל משופר??

בשרשור שנפתח עכשיו על המאליבו, טוענים שאין עליו מבחני רכב וחוות דעת מקצועית

• תוכן חדש...