Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מתכנן את השדרוג שלי שיהיה מורכב ממוצרים של מאק אודיו בלבד!

שמתי עין על המגבר הזה שמכול הבחינות ניראה לי מעולההה ושווה את הכסף.

תראו את הדגם שהכי למטה אם אפשר חוות דעת ע"פ נתונים בלבד כמו יחס אות לרעש ותחום תדרים

יחסית המגבר חדש בשוק ולכן אני לא מבקש חוות דעת מנסיון.

מאק אודיו Z4100

פורסם

אתה יכול להיות שקט, אם האוזן שלך באמת היתה יכלוה לשמוע הבדלים בנתונים של

טווח תדרים, ויחס אות לרעש, היתה לך כבר בעיה אחרת , לא זאת :)

דרך אגב, אני חושב שמה שאתה עושה דיי "ילדותי" ודיי קיצוני בצורה מסויימת

עדיין לא שמעתי על תחום אחד בעולם, שחברה אחת שולטת בכל התעשייה,

אז כמובן וכמובן שMAC AUDIO, לא תהייה הראשונה,

אני לא מאמין שזה אפשרי שחברה אחת באמת תהייה "השליטה" בכל הטווח מחירים מבחינת ביצועים,

אולי בגלל חוסר ניסיון שלך עם שאר מוצרים, אז אתה מאמין שכן,

אני ממליץ לך גם לפזול לשאר החברות, לא סתם רוכשים אותן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תאמת לא הבנתי את החלק השני של ההודעה שלך :roll: .

בכול מקרה לא הולכים וקונים היום סתם מגבר, נכון?

יש כמה דברים שמבדילים מגבר א למגבר ב.

חלקם זה אמינות החברה(שם), איכות, הענות תדרים, יחסי אות לרע וכמובן הספקים(ושככתי פיצרים כמו: קרוס ופרוטקשין ).

אם יש עוד נתונים שמסתכלים עליהם...אין לי כוח לכתוב את כולם.

ולכן המסקנה שאתה לא קונה את המגבר הכי זול של החברה כי הוא מחברה ידוע והספקים נורמאלים יש עוד נתנונים שמסתכלים עליהם.

יש לי נסיון מאוד גדול עם חברת מאק אודיו על כולל שלל מוצריה, ולא זכור לי שהייתי מאוכזב ממוצר כול שהוא!

ובלי קשר מאק אודיו חברה אמינה איכותית ובעלת שם עולמי!

ולכן מה שנישאר אם אני מעוניין לרכוש אחד מהמגברים שלהם זה להסתכל על הנתונים!

ולכן ביקשתי את עצתכם.

ואם התכוונתה שילדותי או מוגזם להרכיב מערכת מחברה אחד אז למאק אודיו אין רדיו דיסקים חחחח

סתם בצחוק, לפי דעתי מאק אודיו מובילים ומתקדמים מאוד במבחר הקומפוננטים שלהם ויצא לי לשמוע את המקסימוס ויוצא להם אחד חדש שאני ילך לשמוע אותו עוד כמה ימים והוא יהיה או מאחורה או מקדימה ביחד עם המקסימוס ואני חייב לציין שהקומפוננט הזה ....פשוט אין מילים לתאר! מדהים!

למאק אודיו יש סאבים שמאוד מכבדים את עצמם וכרגע יש לי דגם מאוד פשוט שלהם ואני מרוצה עד הגג ולכן אני מעוניין לרכוש משהוא טיפה יותר טוב וכמובן לא 10 אינץ!

כרגע יש לי מגבר של אינפיניטי בטה הפול דיגיטאל והוא נחשב למגבר מטורף ותאמת אותו לא הייתי ממהר להחליף אבל מסיבות מסוימות הוא לא הולך להישאר איתי להרבה זמן ולכן צריך לקנות אחד אחר ובגלל שלמאק אודיו יש מחירים מעולים ומוצרים שבאמת אפשר להיות מרוצים מהם מכול בחינה ויש לי נסיון גם עם המגברים שלהם אז משום מה נשלים א הערכה ונקנה מגבר גם של מאק אודיו.

פורסם

כמובן שלא קונים מגבר לפי הענות תדרים שלו או יחס אות לרעש,

המגברים של היום, "טובים" מכדי שנשמע שינוי בנתונים האלה, האוזניים שלנו "מיושנות" לעומת המגברים החדישים

מה שצריך לעניין אותך, איכות החברה, אמינותה, והספקים, ובאיזה התנגדויות, וקרוס אובר שתואם לדרישות שלך.

זה הכל.

גם אם היה לך ניסיון עם כל מוצר של MAC AUDIO, וגם אם היית מרוצה מכל המוצרים,

זה לא משנה את העובדה שכמובן וכמובן שיש מתחרים לכל מוצר ומוצר כזה, ואתה לא שמעת ואין לך ניסיון עם כל המתחרים, אז כמובן שתוכל למצוא אחלה מוצרים אחרים, בטווח מחירים, ואולי אפילו מומלצים יותר.

(שוב, אנשים לא רוכשים מוצרים סתם)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
כמובן שלא קונים מגבר לפי הענות תדרים שלו או יחס אות לרעש,

המגברים של היום, "טובים" מכדי שנשמע שינוי בנתונים האלה, האוזניים שלנו "מיושנות" לעומת המגברים החדישים

מה שצריך לעניין אותך, איכות החברה, אמינותה, והספקים, ובאיזה התנגדויות, וקרוס אובר שתואם לדרישות שלך.

זה הכל.

גם אם היה לך ניסיון עם כל מוצר של MAC AUDIO, וגם אם היית מרוצה מכל המוצרים,

זה לא משנה את העובדה שכמובן וכמובן שיש מתחרים לכל מוצר ומוצר כזה, ואתה לא שמעת ואין לך ניסיון עם כל המתחרים, אז כמובן שתוכל למצוא אחלה מוצרים אחרים, בטווח מחירים, ואולי אפילו מומלצים יותר.

(שוב, אנשים לא רוכשים מוצרים סתם)

האיכות של החברה לפי דעתי מעל ומעבר וחברה איכותית, אמינה מאוד, ההספקים מספיקים לי וההתנגדויות מתאימות לי! ויש קרוס מתאים. את כול אלו יש ברוב המגברים שאני מכיר!

למה אני צריך לשמוע, הרי כולם אותו דבר לא?

פורסם

מי אמר שאתה צריך לשמוע?

אם המחיר מתאים לך לתמורה של המגבר, תקנה :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שווה ?

שווה בטירוף, מה קרה לך,

זה בלי כסף.

כשתבצע את הרכישה אשמח לראות את הביצועים שלו ולראות אם הוא אכן עומד בהצהרות שלו..

זה נשמע משהו כימעט לא הגיוני במחיר לעומת ההצהרה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם הוא באמת ינצל עד הסוף שתי סאבים של 500 RMS אז הוא באמת שווה (ככה רשום באתר של החברה).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אההה אמממ טוב אז אתה רואה על מה אני מדבר, שלא כל החרטא שנותנים לך תאכל תלמד לסנן גם, אצל רוקפורד שאתה קונה מגבר אתה יודע מה אתה קונה, לפעמים שאתה פותח את הקופסא אתה גם מופתע לדעת שקנית יותר...

קרא אותם.

פורסם

חח, אתה צודק

אצל רוקפורד, ואלפיין, JBL, קיקר, AUDISON, GENESIS' וכו וכו

זה מאוד אפשרי,

זה מאוד אפשרי, יש את האופציה שכשפתח את הקופסא, אתה תופתע ותקבל יותר, לפעמים אפילו הרבה יותר

אתה יודע איפה הבעיה?

שהכיס שלך, תמיד יישאר, הרבה פחות ! מלא.

ואם המגבר הזה, מתקרב לביצועים שלו, אז תסלח לי, זה המוצר הכי "משתלם" שיש מבחינת הגברה.

(בתנאי שהוא אמין וללא בעיות שאי אפשר לראות דרך האינטרנט)

וכמובן שלא יצאתי בהצהרות של, בגלל שהחברה כותבת, אז ככה זה,

בגלל זה ביקשתי לשמוע אותו, ולעשות השוואה למגבר אחר,שהכוח שלו כבר ברור לי..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

סבבה אני לא אוהב לקנות חתול בוויטרינה (כי זה לא בשק) שאני לא יודע מה מי מו, כמה זמן יחזיק לי, ולפחד כל פעם שלא נשרף לי שהשיר עובר.. (ההגזמתי).

קרא אותם.

• תוכן חדש...