Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום

רכשתי לא מזמן פולו 1.2 TSI 2013 עם מערכת מולטימדיה. נאלצתי לגלות שבשביל מערכת הניווט שלה צריך לשלם 450 שקל לרדיו מילאנו כדי שישימו איזה כרטיס MICRO SD קטן שבו יש את מערכת הניווט.

לדעתי זה קצת יקר בשביל כרטיס קטן עם GPS...וחשבתי למצוא פתרון ביתי זמני.

שמתי בדיסק און קי מערכת ניווט IGO שמצאתי באינטרנט רק כדי לבדוק שזה עובד גם בחיבור USB למערכת וזה אכן עבד אבל בצורה איטית מאוד, עד כדי כך שאי אפשר להגדיר כתובת וכו'...

מישהו יודע מה הסיבה לאיטיות? זה הרזולוציה? או זה שחיברתי לusb? או התוכנה עצמה יכולה להיות איטית כי זה נראה כמו תפריט ישן של igo...

אם מישהו חווה את זה בעבר, או יודע את הסיבה לאיטיות ויכול לספר לי אני אשמח מאוד :-D

בעיקרון אני לא מתכוון באמת לנווט עם תוכנה שמצאתי באינטרנט אלא לקנות את הigo החדש אני רק לא רוצה לשלם 280 שקל ולגלות שזה ימשיך להיות איטי על המערכת...

תודה !

• תוכן חדש...