Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת פג'ו 205 שנת 88

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום ואני עדיין מתפעל מרמת היחס והמקצועיות של האנשים פה

לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת רכב

אני מעוניין לקנות ממישהו

פג'ו 205 שנת 88 נפח מנוע 1100

לאחרונה הוחלף מנוע והובא מנוע מפירוק (לא ידוע של איזה שנה)

כמוו כן הוחלף גם הגיר

הרכב במצב פנימי סביר מאוד

המצב החיצוני לא מאיר פנים

צבע מתקלף על הגג והבאג'ז

על המכסה מנוע יש כמו חריטה פנימה שהתקלף שם הצבע

ויש שם גם חלודה

הרכב יקנה מהבן אדם אך ורק לאחר שהוא יעבור טסט שגם ככה הוא צריך לעבור בקרוב

אז זה אומר שאני יקנה אותו גם עם טסט לשנה

הרכב יד 8

עכשיו לשאלה הגדולה

אני משלם על הרכב 3500 ש"ח האם זה שווה?

כמה יעלה לעשות ישור קו לכזה רכב? או שבכלל לא שווה לעשות לו?

ואם אתם אומרים לא כדי

מה עוד אני יכול להביא במסגרת התקציב של 6000 ש"ח שצריכים להספיק גם לרכב

וגם לביטוח חובה + צד ג?

תודה לכולם וברכת חג שמח

אורן הלל

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

במקומך הייתי שוקל מחדש אם בכלל לקנות רכב מכיוון ש 6000 ש"ח הם סכום קטן מאוד. קח בחשבון שלרכב יש עוד הוצאות אחזקה חוץ מביטוח כמו דלק ותיקונים. ביטוח חובה וצד ג יעלה לך לפחות 3000 שקל.

תחשוב גם שלרכב יש בלאי טבעי ולכן גם תצטרך להוציא כסף על חלקים וטיפולים (שמן ,פילטרים, ברקסים, צמיגים,מצבר וכו')

פורסם

מבחינתי אני כרגע חייב רכב

והביטוח עולה בסיבות 2200 ביררתי

השאלה שלי לא עם לקנות רכב או לא

השאלה שלי היא העם ההצעה לרכב הזה היא טובה

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

תשמע, לאחי היתה 205 שנת 88, שעכשיו עברה בירושה להורים של אשתו.

מה אני אגיד לך? הרכב לא יוצא מהמוסך. אין לי מושג איך הוא עדיין חי !

בכל אופן, אולי מדובר רק על האזמפלר הספציפי הזה...

אל תשכח, מדובר ברכב בן למעל מ16 (!) שנה!

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

חשוב מאד,

הייתה לי בדיוק כזאת , תתרחק דחוף מ - 1100 , זה גירסה מאד גרועה , כמעט כל טיפול בגיר מצריך הוצאת מנוע ,

לך רק על המנועים האחרים .... יש 1400 מצויין .

פורסם

לגבי רכבים מבוגרים...

בתור אחד שנוהג ברכב שנת 88, מטפל בו ואוהב אותו (עד כמה שאפשר) הנה ההמלצות שלי בנושא :

1. המצב החיצוני לא משנה - האוטו ישן, אל תנסה לעשות ממנו מה שהוא לא, אחרי כל כך הרבה שנים בשמש והחלות הישראלית צריך לומר תודה שהצבע עדיין שם - ועוד ברכב צרפתי.

2. גם לי יש צרפתיה - קודם כל - בדוק את מנגנוני החלונות - עולים יורדים ולא חורקים - מנגנון כזה עולה מפירוק בין 150-400 שקל, וחבל שתקנה אוטו ואחרי שלושה ימים תמצא את עצמך נוסע עם חלון פתוח כי נשבר לך המנגנון - בדוק מבעוד מועד.

3. בדוק את סוגרי הדלתות - ידיות, מנעולים - ודא שכולם עובדים ותקינים (שוב סיפור יקר, ובצרפתיות הפלסטיקה בתוך המנגנונים האלה נוטה למות בלי לומר קודם)

4. בדוק את המנוע במבט - הסתכל סביב - האם מלא אבק או מלא שמן ומשקעים? מלא אבק זה טוב - אומר שהמנוע עובד הרבה מבלי שיגעו בו - זה סימן טוב.

מלא מסקעים או שמן אומר מנוע שנוגעים בו הרבה - וזה צריך להדליק נורא אדומה - למה צריך לגעת במשהו טוב?

5.הרכב שנת 88 - ז"א מנוע עם קרב' - כנס לאוטו ותן גז, אבל תעלה בסל"ד לאט - הכי לאט שאתה יכול - ודא שהמנוע עולה בסל"ד באופן ליניארי - לא מגמגם או נחנק או קופץ - שאין היסוס או משיכה בעליה של הסל"ד - בעיות כאלה מראות על בעיה בקרב' - לפעמים זה ניקוי שעולה 200 שקל ולפעמים זו הוצאה של שיפוץ \ החלפה של קרב וזה יכול להיות סיפור יקר.

6. שלוף חוט הצתה אחד או שניים מהפלגים - תסתכל בהם - איך המצב שלהם? יבשים? סדוקים? מאובקים? האם יש עליהם קורוזיה? - חפש סימנים למחלות.

7.תעיף מבט במקום בו האוטו חונה- האם יש סימני טפטוף שמן ? שלוליות? שים לב לכאלה דברים - זה יחסוך לך המון.

8. עשה סיבוב על האוטו - בדוק ציריות (על ידי הפנית ההגה), בדוק מיסבים - סע לפחות 60 שים ניוטרל ותקשיב - האם האוטו מרעיש מעבר לרעש רוח?

9. בדוק מיסבים - סע עם האוטו לאט - ניוטרל - הקשב - האם יש נקישות? הרגשה מוזרה בהגה? מאחד הסרנים?

שים לב לפרטים וככה תכול לחסוך לעצמך כמה שיותר הוצאות אחר כך.

מדובר ברכב ישן - אל תצפה ליותר מידי - רק אל תכניס את עצמך למקומות מהם יהיה לך קשה לצאת.

בהצלחה.

רון.

-נ.ב. - גילוי דעת - אני בעצמי מוכר את האוטו שלי - רנו 5 88 עם מנוע 1250 -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רנו 5 שמעתי זה מילה נרדפת לצרות... ושהרכב הזה עושה הרבה בלאגן אזזז תקווה למצוא קונים ומהר. דרך אגב למה אתה מוכר קונה משהו אחר??

• תוכן חדש...