Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת פלסטיקה שחורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בכוונה פותח את הנושא הזה כאן, כי אני כמעט בטוח שהרבה אנשים פה מכירים ועברו את התהליך הזה בשיפוץ רכבי אספנות

אז כך, אתם בטח יודעים את הפלסטיק השחור של הרכבים הישנים, שעשו ממנו את הפגושים וידיות הדלתות, למשל כמו זה:

$T2eC16VHJHgE9n0yFjGLBQk!gjZ!RQ~~60_12.JPG

עכשיו, לרכב שלי יש את הפלסטיק הזה בפגוש וידיות הדלת וידית הבגאג', ואני מעוניין לחדש את הצבע כי בחלק מהמקומות דהה. אבל אני לא יודע באיזה חומרים יש להשתמש על מנת להגיע לאותם תוצאות ולאותו "מרקם", והכי חשוב שלא יתקלף לי בחורף הבא.

צבעתי בעבר חלקי פח, (שיוף\ פריימר\ צבע\ לקה), אך בחלקים האלה אין לי מושג איך התהליך ומה החומרים המיוחדים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי.

תודה רבה.

פורסם

משחת נעליים שחורה עושה את העבודה ללא עבודה קשה וללא עלויות גבוהות,

לגבי העמידות אני לא זוכר כמה זמן זה החזיק אצלי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ישנו חומר מעולה של קארפלן, הצבע נספג בחומר למספר חודשים. זה נקרא black trim wax.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

1. ניקוי המשטח עם מטלית לחה.

2. שיוף עם נייר שיוף בדרגה הכי עדינה.

3. ניקוי המשטח המשויף עם טינר (מדלל) וייבוש המשטח.

4. צביעת 3 שכבות (15 דקות הפסקה בין שכבה לשכבה) עם צבע לפלסטיק - Krylon של יעקבי בצבע שחור גוון מט (למוצרי פלסטיק).

את הצבע, הטינר ונייר השיוף ניתן להשיג בחנות של יעקבי ברחוב החשמל (או סמוך אליו) באזור הדרומי של תל אביב.

את הצביעה לבצע במקום המוגן מרוחות וממשבים שיגרמו לצבע להצמד באופן לא אחיד למשטח.

פורסם

לפעמים הספריי הייעודי לפלסטיק נמכר במחירים כ"כ גבוהים שעדיף לרכוש פריימר לפלסטיק ולצבוע עם צבע רגיל.

בדוק מה העלויות בחנויות שקרובות אליך, ותחליט מה האופציה הטובה בשבילך.

אבל לפני שאתה רץ לצבוע, לא יזיק לנסות את השיטה עם משחת הנעליים, ונראה לי שגם אני הולך לנסות אותה על כמה פלסטיקים אצלי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא לכל פלסטיק זה מתאים (לבדוק במקום נסתר) - עוברים על החלק עם בלואר של אוויר חם (פן תעשייתי), ורואים איך השחור נהיה שחור.. ומייד כשזה מתקרר מורחים לכה מדוללת מאוד בטרפנטין (50-50 עובד בשבילי) בשכבה דקה מאוד כדי שה UV לא יהרוס את העבודה תוך זמן קצר.

לא מומלץ לעשות על חלקים קטנים שמורכבים על הרכב...

אסף.

פורסם

יש בנהריה בחנות ״ חלומות בצבעים״ תרסיס יעודי לטמבונים,יש שם גם את כל התרסיסים של קארפלן למנוע וכאלה

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...