Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מספר בעיות שצצו לי ברכב, ספייס 2006 ידני

1). קלאץ' נתקע, בדקתי לא מדובר בשטיח שנכנס מתחת הוא קצת מקרטע ונתקע וצריך לפעמים בעיקר בעת העברת הילוך לשחק בו עם הרגל שישתחרר, הוא עושה רעש של זמזום כשלוחצים עליו, שימון לא כל כך עזר כרגע. מה זה יכול להיות??

2). לגבי נוזל הקירור המיועד פראפלו של פונטו, הרכב חדש, אני רוצה לקנות את הנוזל והצעת מחיר נאמר לי מחיר של 50 ש"ח לפחית. השאלה כמה פחיות צריך לקנות והאם צריך למהול את הנוזל במים?!

3). בדרכי מתל אביב לצפון נדלקה לי נורת החום של המנוע, עצרתי בצד ולאחר דקה וחצי ירד מד החום הנורית לא נדלקה והיתה על שלות רבעי. מה יכולה להיות הבעיה?!

תודה רבה לעוזרים!!!!!

פורסם

2-מאיפה ההצעה? לפני כ2.5 שנים קניתי ממורשה פיאט פחית ב 32 שקל בערך,הנוזל הוא מרוכז ולדובלו למשל היה צריך 2 פחיות,אני מציע לבדוק במורשה גם פחיות אתה צריך,אולי יש כבר נוזל מוכן לשימוש ללא צורך בדילול שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דבר ראשון רע מאוד שהרכב מתחמם, בדוק את תקינות משאבת המים, הרדיאטור, ושאר מערכת הקירור כולל המאווררים.

יכול להיות שמשאבת הקלאץ' שלך התעייפה ולכן הקלאץ' נתקע.

בדוק איזו נוזל קירור נמצא אצלך ברכב ומתי רעננו אותו בפעם האחרונה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ההצעה ממוסך לא מורשה.

מחר אני אכן אגש לאבדוק מחיר במוסך מורשה ואברר גם כמה פחיות אני צריך וגם לגבי הדילול האם וכיצד אפשר לעשות זאת נכון.

תודה

מישהו יכול לעזור לי בבקשה לגבי 2 השאלות הנוספות???

פורסם

לגבי השאלה הראשונה - כנראה שאחת משתי משאבות הקלאץ' הגיעה לסוף חייה וצריך להחליף אותה. החלפת קלאץ' לאחרונה?

לגבי השאלה השנייה - מחר אתה ניגש למוסך מורשה.

לגבי השאלה השלישי - קודם כל רע מאוד שהגעת למצב שהנורית דולקת, מקווה בשבילך שלא גרמת נזק לראש מנוע. כאשר המשכת לנסוע המחוג היה כל הזמן על שלוש רבעים ולא על חצי? תפרט יותר לגבי הבעיה, באיזה תנאים של הנסיעה זה קורה, באיזה מהירות, רק בנסיעות ארוכות או גם בקצרות וכו'. יכול להיות כמה גורמים לבעיה - רדיאטור סתום, טרמוסטט שלא נפתח עד הסוף, משאבת מים עייפה, יונית מאוורר תקולה ולכן מהירות 1 מתוך 2 לא עובדת או פשוט שנוזל הקירור שלך לא טוב או שאין מספיק ממנו. לכן ביקשתי ממך פירוט יותר פורט של הבעיה.

פורסם

1) כמו שנאמר כנראה משאבת קלאץ'

2) 50\50 עם מים מזוקקים

3) הייתי ממליץ לעשות ניקוי רדיאטור וניקוז מערכת הקירור, לאחר מכן למלא נוזל קירור יעודי.

גם אם לא יעזור בהחלט לא יזיק.

• תוכן חדש...