Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אובדן בלימה זמני"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התגובות שמה מרים קסלסי. אין לי מושג כמה אפשר להסתמך על זה.

עריכה: יש מצב שזו השופטת בעצם, לא חשבתי על זה.

עריכה 2: כן, זו השופטת. תודה לדוד גוגל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הזיכוי היה בגלל התביעה שלא הצליחה לענות תשובה מספקת חוץ מ "אמרו לי שבמכוניות חדשות זה לא קורה".

הם אפילו לא התאמצו להביא מומחה שיסתור את טענות ההגנה.

במקרה כזה הזיכוי הוא בגלל כשלון התביעה ולא בגלל חוכמת הנתבע.

אם המשטרה היתה בודקת את מגבר הבלם כפי שהציע המומחה מטעם ההגנה - הרי שהתוצאות היו יכולות להיות אחרות.

אבל המשטרה כנראה היתה עסוקה בלתפוס את עבריין המהירות הבא.

פורסם

^

נכון, אבל:

הרי האיש זוכה על סמך טענה כי איבד את יכולת הבלימה (תקלה נדירה עד מאוד, אם בכלל), השופטת קיבלה זאת ללא כל ביסוס מצד הנאשם. נכון שהמשטרה לא עשתה את עבודתה, אך קו ההגנה הזה נשמע לי כמו טענת סרק בנוסח "מצליח" ולכן זה מוזר כי ביהמ"ש קיבל זאת ללא ויכוח.

בנוסף, רק לא מזמן השליכו לכלא אדם שנסע במהירות מופרזת, ענישה תקדימית למדי שניכר כי השופט לקח לעצמו מידה מסויימת של חירות שיפוטית באותו המקרה. מוזר (או שלא) שדווקא במקרה יותר מורכב בית המשפט כאילו התנער מהתיק וזיכה את הנאשם על סמך סיפורי אלף לילה ולילה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מצד אחד - זה באמת קצת מבזה את מערכת המשפט. מצד שני - מערכת המשפט מנסה, ולדעתי בצדק רב, לחנך את הפרקליטות שהגיע הזמן להתחיל לעבוד, ואי אפשר לקחת כסף או לשלול חופש מאזרח פרטי בלי להשקיע מאמץ! וזה בעיני חשוב מאד.

השופט הרי מקבל החלטה על סמך מה שמציגים לו - אם הפרקליטות כשלה בלהוכיח מעבר לספק סביר, שתזדיין הפרקליטות.

מקווה שמישהו שם יבין את הרמז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא יודע, לי זה נשמע אמיתי.

"לאחר שאיבד שליטה, סטתה מכוניתו לימין הכביש, עלתה על מדרכה, פגעה באוטובוס תוך שהיא נגררת לכל אורך דופן ימין שלו, ולבסוף פגעה בעגלת תינוק".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

shellcase,

אתה כמובן צודק. מצד שני, אם אדם יגיע להשפט בעקבות נהיגה במהירות מופרזת ויטען כי היה כשל רגעי בספידומטר שלו, טוב ברור לך מה יקרה, גם אם המשטרה לא תנקוף אצבע כדי להוכיח שמד המהירות שלו תקין לחלוטין.

amir74,

אני מניח שתיאור העובדות מדויק (או קרוב למדי למדויק). כל העניין כאן הוא הגורם, האם מדובר על כשל נדיר במערכת הבלמים של רכבו של הנאשם או שמא מדובר על חוסר תשומת לב (כי קרא מיילים בסמארטפון, סתם לדוגמה)?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Shellcase,

ברור שמדובר בניסיון לחנך את הפרקליטות, ואני מאד מקווה שהפרקליטות תערער על פסק הדין ולכל הפחות תבטל את התקדים ההזוי הזה. שהמשטרה תקבל על הראש שלא חקרה מספיק לעומק (כן, הפרקליטות נושאת בחלק מהאשמה הזאת).

פורסם

אפשר לקרוא לזיכוי שלו "מחמת הספק" למרות שהתביעה אפילו לא ניסתה לזרוע ספק.

במצב כזה כשאין תביעה, מה יכול בית המשפט לעשות?

להרשיע על סמך מה?

על סמך המשפט הטפשי של התביעה "זה קורה רק ברכבים ישנים מאד"?

לפחות הנתבע טרח והביא מומחה.

פורסם

מסכן הבנאדם. הייתה לו תקלה לא באשמתו. האוטו היה שכור.

עדיף לחפש את הפושעים שנוסעים 130 בכביש 6, כביש 431 ועוד כבישים ומסכנים את הציבור.

*להזכירכם - נסיעה מעל 80 קמ״ש מסוכנת ויכול לגרום לסכנת חיים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אובדן בלימה זמני? מה הכוונה? שבמקרה ובטעות באותו הרגע הבלמים איבדו מיכולתם, ואח"כ באורך נס הם הצמיחו "בשר" על הרפידות וחזרו לעבוד?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לצאת על הצד הזה ממשפט כזה זה נטו מזל לדעתי.

הייתה פה רשלנות של המשטרה, והעו"ד שיחק על זה.

עם מזל כזה, היה עדיף שהנאשם היה ממלא לוטו ונותן חצי לתינוק.

• תוכן חדש...