Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • ספונסר פורום
פורסם

מה בדיוק הבעיה בחלון?

 

כעיקרון יש לך את מוסך סדן, המוסך המורשה של מאזדה באזור עכו-נהריה ואם אתה מחפש מוסך כללי (לא מורשה יבואן) אז נסה את קריית הרכב באותו האזור.

פורסם

לחלון 4 מצבים עלייה רציפה ואוטומטית הורדה רציפה ואוטומטית. כאשר אני רוצה להעלות את החלון אוטומטית (לחיצה כלפי מעלה פעם אחת) הוא עולה רבע גובה ואז יורד אוטומטית, אם אני לוחץ על עלייה רציפה אין בעייה הוא עולה לאט. הבנתי שכנראה משהו מפריע לו בעלייה ואז מנגנון הבטחון עובד. ניסיתי לנקות את המסילות שלו זה לא עזר. תודה, משה.

הצומת לא פנוי - אל תכנס!

×
×
  • תוכן חדש...