Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מרגיש שהרכב לא מכניס בזמן את העברת ההילוך ומושך אותו קצת יותר זמן מהרגיל.

ההילוך עובר בסופו של דבר אך בעיכוב קל.

יש למישהו מושג במה מדובר?

פורסם

גיר ידני או אוטומטי ? אם אוטומטי פנה תחילה למוסך מתמחה ברכב או מכון גירים לבדיקת גובה שמן גיר (צריך ציוד אבחון).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גיר אוטומט.

הגיר עבר בדיקת מחשב במוסך ונמצא תקין.

האם בדיקת המחשב כוללת גם אבחנה לגבי גובה השמן גיר?

פורסם

נסה לאבחן את התקלה במכון גירים אחר (תריץ חיפוש לגבי המלצות בעלי מקצוע).

זה קורה בכל מצב גם כשהרכב עוד קר? כמה ק"מ עבר?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

האם יש מכה בהעברת ההילוכים?

בעקרון כדי לגרום לגיר להעביר הילוך בצורה מלאכותית, צריך להאיץ (ללחוץ קצת על הגז) ובמהירות סבירה להעברה, להרפות מעט מהמצערת.

פורסם

הרכב עם 100,000 ק"מ שנת 2002

משיכת ההילוכים גם במצב שהרכב קר וגם לאחר נסיעה ממושכת.

אני לא מרגיש מכה כלשהי. וגם לא מרגיש איזושהי אי נוחות בהחלפת ההילוכים.

מלבד זאת שהוא מושך את העברת ההילוך.

פורסם

היי שלום buki

יש מצב שאתה צודק.

הרכב ברשותי כחודש.

יכול להיות שאני לא רגיל לכך וזאת מכיוון שלפניו היה לי רכב עם תיבת הילוכים כם גיר רציף ואז לא היייתי רגיל להחלפת הילוכים

בכל אופן האם מספיקה בדיקת מחשב שמחובר לרכב ומדוווח שהגיר תקין או שמומלץ לבצע פעולות נוספות.

פורסם

מצטרף לשאלה, אומנם הרכב שלי הוא דייהטסו שרייד 98 אוט', אך ישנה אותה הבעיה ובנוסף מורגשת מכה בתחתית הרכב בזמן העברת הילוך. המכה מורגשת גם אם מעבירים בין ההילוכים בעמידה, לרוב בין R ל-D.

פורסם
היי שלום buki

יש מצב שאתה צודק.

הרכב ברשותי כחודש.

יכול להיות שאני לא רגיל לכך וזאת מכיוון שלפניו היה לי רכב עם תיבת הילוכים כם גיר רציף ואז לא היייתי רגיל להחלפת הילוכים

בכל אופן האם מספיקה בדיקת מחשב שמחובר לרכב ומדוווח שהגיר תקין או שמומלץ לבצע פעולות נוספות.

בהאצה מתונה ממצב עמידה, באיזה סל"ד הוא מחילף הילוך?

פורסם

בד"כ זה בהאצה מתונה. מגיע עד ל 3.5-4 סל"ד ולעיתים ממש רחוקות עד ל 4.5 סל"ד

וכאשר אני מאיץ לא באופן מתון אלא בלחיצה יותר מסיבית אז ההילוכים עוברים חלק יותר.

• תוכן חדש...