Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

ב206 (XS שתי דלתות) 2004 שלי המערכת המקורית כבר ישנה,לא קוראת MP3, וגם דיסקים רגילים כבר לא תמיד עובדים.

הרמקולים מקרקשים ואיכות השמע התדרדרה ממש לאורך השנים.

אני רוצה להחליף הכל:

1. רדיו דיסק עם USB, בלוטות' מובנה ואין שום צורך לכל מיני מסכים נשלפים וכו'. בגדול שיהיה פשוט וטוב. האם אפשרי למצוא רדיו שיעבוד עם השליטה מההגה של הרכב? (חיפשתי קצת בזאפ ולמען האמת הלכתי לאיבוד)

2. זוג רמקולים קדמיים, זוג אחוריים וזוג טוויטרים.

3. רוצה לסד את הכיסויים המקרקשים של הרמקולים.

אני לא פיינשמקר בנושא סאונד, אבל כן רוצה לקבל צליל נקי בווליום סביר, השאלה כמה אני צריך להשקיע ע"מ לקבל מערכת סבירה (פירמה ידועה שתשרוד כמה שנים)? אני אשמח לא לחרוג בהרבה מעל ל2000 ש"ח. ריאלי?

וכנראה חשוב מכל,צריך המלצה מתקין אמין ומקצועי באיזור ת"א שלא יחרבש לי את מע' החשמל של הצרפתיה שעד כה לא עשתה בעיות (555).

האם כדאי לקנות את הרדיו, רמקולים בנפרד ולשלם על התקנה? או לעשות הכל קומפלט אצל המתקין?

תודה, סליחה, שלום.

פורסם

השליטה על הרדיו תאבד אותה, רצוי להגיע למפגש לשמוע להחליט ואז להזמין מחו"ל כולל קיט התקנה, המחירים נמוכים ב50 עד 70 אחוז מהארץ, שיהיה בהצלחה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שלום עומר,

על רדיודיסק אין יותר מידי מה להתלבט היות ואתה לא מחפש את איכות הקצה, כל מכשיר מהיצרנים המוכרים בתחום (אלפיין/פיוניר/קלאריון) יעשה את העבודה מצויין עם הבדלים מינוריים בינהם כאשר הגדול ביותר יהיה נוחות הממשק.

רמקולים, מכיוון שגם כאן אתה לא הולך להשתגע, (אני מבין שאין דרישה למגברים) אז כמובן שמומלץ על סט קומפוננט מקדימה + 6X9 מאחורה.

מומלץ לשדך את שניהם מאותה חברה/דגם כדי לשמור על אחידות סאונד.

תלוי בטעמך האישי.

צליל חם אז זוג מומלץ מאוד פה זה הטמפו של מוראל (קיים בשני הסוגים לקדימה ואחורה).

אם צליל חד וקר יותר אז הרץ אנרג'י (גם קיים בשניהם).

עם שניהם אני בספק שתחרוג מהתקציב.

המלצה למתקין לצערי אסורה בפורום.

• תוכן חדש...