Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שהזכרתי באחד השרשורים, אני מחפש רכב חדש לאשתי. הטווח המבוקש הוא בין מיני לסופרמיני, תקציב סביב 80 אש"ח.

אחת האופציות שמעניינות אותי היא רכישת רכב "אפס קילומטר מליסינג".

הבעיה היא שמשיטוט באתרים של כמה מחברות הליסינג לא מצאתי כל הודעה על מכירת מכוניות בשיטה זו, למרות שברור לי שהן קיימות. החברות מפרסמות את הרכבים שחזרו מהשכרה,החכר וכן את תנאי המימון שהן מציעות, אבל אין כל מידע על מחיר המכוניות החדשות המוצעות.

האם מישהו מכיר קישור(ים) לאתרים שבהם אפשר למצוא מידע על המכוניות המוצעות למכירה ועל מחירן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מודע לנושא ירידת הערך - אשר מתקזז מול החסכון בקניה.

איני מחליף רכב בתדירות גבוהה, סביר שהרכב ישמש אותי לפחות 5-6 שנים ואולי אף יותר, כך שגם אם יהיו הפסדים במכירה הם יהיהו קטנים מההנחה ברכישה. הבעיה היחידה היא במקרה של אבדן מוחלט.

כמובן שאם אמצא רכב שנרשם על שמי כיד ראשונה תהיה לכך עדיפות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רכשתי ביום חמישי מניו קופל עם - 0 ק"מ(יותר נכון - 6 ק"מ), יש גם לאלבר מס' רכבים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אם זה עוזר לך אז בסביבות המחירים האלו אפשר למצוא ב״יד ראשונה אפס קילומטרים״:

1. מאזדה 2

2. ניסאן אקו מיקרה

3. סוזוקי ספלאש

4. אופל קורסה

5. יונדאי i20

6. קיה ריו האצ׳בק

7. קיה פיקנטו

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן אני מתעניין בקבוצה זו, בעקר במיקרה, בפיקנטו ובספלאש. הבעיה היא שבאתרי חברות הליסינג לא נאמר דבר על ההצעות.

פורסם

אני גם הייתי באותה התלבטות כרכב לאישה, בסוף מה שנבחר היה המיצובישי ספייס סטאר החדשה.

היתרונות שלה בגדול על הרשימה שלך צריכת דלק, אבזור ובטיחות. מחיר 80K.

פורסם

ידוע.

מה לעשות, לא כל דבר אפשר למצוא באינטרנט ולפעמים צריך להרים טלפון ולבדוק. יש לזה כל מיני סיבות, לא כולן מוצדקות אבל זה מה יש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב 0 ק"מ הוא רכב חדש גם אם הבעלות הראשונה היא ליסינג.

אם הם יפרסמו רק סחורה חדשה איך בדיוק ימכרו סחורה ישנה ??

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...