Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן שלי היה מאד חלש ונעזרתי בפורום הזה מה צריך לעשות ומתברר שצריך להחליף את הפילטר ומזגן המזגן פגז

וחסכתי מאות שקלים על עבודה של 20 דקות להלן השלבים

1) יש שני פילטרים אחד על השני והם נמצאים מאחורי תא הכפפות .

2) ע"מ לפתוח את תא הכפפות יש לשחרר את שני הפלסטיקים שתופסים אותו לאוטו .מרימים עם מברג בעדינות ודוחפים פנימה

והם משתחררים בקלות למי שלא מצליח שייגש למוסך הם יעשו בלי כסף

3) יש לשחרר את הצינורות שמתגלים המתכת+החשמל מהתפסים שלהם ואז יש מכסה פלסטיק מאונך.

בחלק העליון יש לשונית פלסטיק לוחצים למטה (קליק)ואז כל המכסה משתחרר ומתגלים 2 הפילטרים

4) מושכים אותם החוצה ובחזרה יש להכניס את הבליטה שבדופן הפילטר למגרעת של הפילטר התחתון

הפילטר התחתון מולבש עם המגרעת לבליטה של בית הפילטר במכונית

במוסך ביקשו ממני כמה מאות שקלים

הפילטר המקורי עולה הרבה אני קניתי תחליפי ב-70 ש"ח לשניהם

פורסם

כל הכבוד, אני מאמין לגמרי שישראלים צריכים להתחיל לטפל ברכב לבד במיוחד בעניינים כאלה פשוטים ולא להוציא מאות שקלים על שטויות, איפה רכשת את הפליטרים?

פורסם

אני גם החלפתי פילטר בקליאו שלי.

עלה לי פחות מ50₪, ההרכבה אורכת בדיוק דקה.

בגטס אין לי מושג איך לקח לך 20 דקות, אני ואבא שלי עשינו את זה בפחות מ10 דקות בפעם הראשונה. פילטר גם כן עלה לי גרושים.

מה שכן, הפילטר שהיה לי - אחד המלוכלכים. עלים, חול ומה שאתה לא רוצה. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כל הכבוד, אני מאמין לגמרי שישראלים צריכים להתחיל לטפל ברכב לבד במיוחד בעניינים כאלה פשוטים ולא להוציא מאות שקלים על שטויות, איפה רכשת את הפליטרים?

בכל חנות לח"ח לרכב ספציפית ברכב מודיעין ב"ב

• תוכן חדש...