Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב 2 במשפחה, לנסיעות קצרות מאוד לעבודה וחזור (בערך 20 ק"מ ביום), עדיף שיהיה חסכוני כמה שיותר בדלק ואמין אמין אמין!

מצאתי דייהטסו סיריון 2007 עם 130 אלף ק"מ, יד 4 כאשר יד 1 מהשכרה (לטענת המוכר רק בחודשים הראשונים הרכב היה בהשכרה).

המחיר מחירון בסביבות 35k.

האם ייתן לי מענה טוב לדרישות והאם הרכב מומלץ???:?::?::?:

פורסם

הרכב עצמו אמין,וחלק מהמכלולים הם מהיאריס,יש הרבה מקומות איחסכון והיא יחסית הוא זריז,החיסרון תא מטען לא גדול.

לגבי הרכב הספציפי,ביד 2 יש רכבים עם נתונים טובים יותר,כמו יד 2 ולא 4 וגם ק"מ יותר נמוך בתקציב שלך,יד 4 לדעתי זה גבוהה מידי לרכב 2007 ולמחיר שהוא נדרש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב עצמו אמין,וחלק מהמכלולים הם מהיאריס,יש הרבה מקומות איחסכון והיא יחסית הוא זריז,החיסרון תא מטען לא גדול.

לגבי הרכב הספציפי,ביד 2 יש רכבים עם נתונים טובים יותר,כמו יד 2 ולא 4 וגם ק"מ יותר נמוך בתקציב שלך,יד 4 לדעתי זה גבוהה מידי לרכב 2007 ולמחיר שהוא נדרש.

מכיוון שאני גר בבאר שבע, מלאי האפשרויות שלי מאוד מצומצם (לעומת שפע הרכבים שבמרכז) אבל אכן בדקתי ביד 2 ומצאתי אותו סיריון עם אותו מס' ק"מ ביד 2 מליסינג .

פורסם

בשביל רכב טוב שווה להתאמץ גם אם זה אומר לקחת אוטובוס למרכז. בסופו של דבר לא כל יום אתה קונה רכב...

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

דניאל צודק,למצוא רכב רק באזור זה מגביל,אני גם הייתי נוסע עד יקנעם לראות דובלו למשל,וזה לא ממש קרוב למעלות.

אבל יש חיסרון,הרבה אנשים מתארים את הרכבים שלהם כמאוד שמורים ובמצב מצוין,בפועל הרכב לא ככה,לכן תנסה לתחקר כמה שיותר את המוכר כדי שלא תיסע שעה לאותו מקום לראות את הרכב ובסוף תתבאס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצאתי סיריון נוספת, שנת 2006, יד 4, 140 ק"מ, הצלחתי לסגור איתו מחירון 30K

יש טסט לשנה.

בטסט גילו לו בעייה במסרק הגה שהוחלף על ידו , בנוסף החליף מצבר לאחרונה.

מה דעתכם? על השנתון והמחיר?

פורסם

לפי מה שהולך ביד 2,מחיר סביר לנתונים,אל תשכח לקחת את הרכב לבדיקה לפני שאתה קונה אותה,וככה אפשר יהיה לדעת בדיוק האם זה מחיר טוב או שצריך לתקן כמה דברים חיונים.

• תוכן חדש...