Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון עצמאי לשקע בפח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תנסה לעשות תיקון פח לבד לאוטו חדש.

לך לפחח אמין, אין פה צורך להחליף חלקים אלא רק ליישר מכה, זה לא אמור לעלות הרבה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש מקום שמתקן מכות כאלה בשיטת PDR

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456283

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחירים נעים בין 500 -1200

תלוי מהיכן אתה ולאן אתה הולך (תבקש מחיר כולל מע"מ שלא ינסו לבלבל את המוח)

פעם תיקנו ברכב מכה דומה לפני כמה שנים אצל בן דוד שהעלים את זה כאילו לא היה, כולל הגיע עד לבית, לקח את הרכב, והחזיר.

מישהו משפרעם.

יש עוד מקומות בצפון שהן זולים, הרי לא מדובר בצבע אלא רק ליישר פח, היום גם מוכרים טכנולוגיות חדשניות ליישור עצמי, ניתן לראות כל מיני מכשירים ביוטיוב - אין לי מושג בקשר לאמינותם.

אבל אל תתבאס,קורה לכל אחד ואחד, אי אפשר להתחמק מזה.

פורסם

קח וואקום תנסה להחזיר את זה, אם לא ילך מקסימום תלך לפחח

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אתה יכול לסדר את המכה, בעיקרון אתה צריך לחמם את האזור ממש ממש טוב אתה יכול לעשות את זה על ידי פן של שיער חזק ואז לתת מכות מבפנים לישר את הפח אמנם זה לא ייצא לך מאה אחוז אבל זה עדיף לך אם אם אתה לא רוצה לשלם כסף, אני אישית סידרתי כמה כאלה ברכבים לא חדשים אם לא יילך לך לסדר את זה תמיד יש פחח.. בהצלחה.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

הוא יכול לפמפם עד מחר,בחלק העליון של המכה יש כיפוף חד(אם זו לא טעות אופטית) ולכן לא משנה כמה אחוז מהכיפוף "יקפוץ" החוצה,עדיין יישאר עיוות בפח.

תיקון עצמי(וחלקי)פתח הדיפון בדלת תא המטען ולחץ את הכיפוף בכיוון הנגדי,חלק ממנו אמור לקפוץ החוצה.

תיקון מלא-גש לפחח.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אתה בטוח שפומפה תעזור ולא יכולה לגרום נזק או משהו?

פומפה עוזרת רק במצב של מעיכה שטחית, במקרה שלו יישאר סימן של מעין מעיכה ישרה.

אתה יכול לסדר את המכה, בעיקרון אתה צריך לחמם את האזור ממש ממש טוב אתה יכול לעשות את זה על ידי פן של שיער חזק ואז לתת מכות מבפנים לישר את הפח אמנם זה לא ייצא לך מאה אחוז אבל זה עדיף לך אם אם אתה לא רוצה לשלם כסף, אני אישית סידרתי כמה כאלה ברכבים לא חדשים אם לא יילך לך לסדר את זה תמיד יש פחח.. בהצלחה.

פן לא יעזור כאן שכן עם פן משתמשים על פלסטיק ולא על ברזל.

מה שאני יכול להציע זה לחפש בפירוקיות, דלת אחורית שלמה, יכול להיות שיעלה לך הרבה יותר זול. הגוון של האוטו שלך די סטנדרט כך שלא תהיה בעיה לדעתי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
פומפה עוזרת רק במצב של מעיכה שטחית, במקרה שלו יישאר סימן של מעין מעיכה ישרה.

פן לא יעזור כאן שכן עם פן משתמשים על פלסטיק ולא על ברזל.

מה שאני יכול להציע זה לחפש בפירוקיות, דלת אחורית שלמה, יכול להיות שיעלה לך הרבה יותר זול. הגוון של האוטו שלך די סטנדרט כך שלא תהיה בעיה לדעתי.

מדובר באופל אסטרה ברלינה, דגם חדש לחלוטין שנמכר בארץ רק כמה חודשים. אין סיכוי שימצא חלק בפירוקיות.

גם מדובר בסוג מכה שלדעתי רק פחח יוכל לתקן בצורה טובה ולא בכל שיטה אחרת, למרות שכמובן החלפת חלק עדיפה על תיקונו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
מדובר באופל אסטרה ברלינה, דגם חדש לחלוטין שנמכר בארץ רק כמה חודשים. אין סיכוי שימצא חלק בפירוקיות.

גם מדובר בסוג מכה שלדעתי רק פחח יוכל לתקן בצורה טובה ולא בכל שיטה אחרת, למרות שכמובן החלפת חלק עדיפה על תיקונו.

טעות שלי , משום מה חשבתי שמדובר במאזדה 3 / 6 כלשהי ...

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...