Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה תעזרו משיג את הואן דן הול ב- 60 שקל צריך 35 מטר יש לי 2 זוגות טויטרים ומידים ווופרים סהכ 8 כפול 4 פלוס 3 לסאב

יוצא 35 מטר כפול 60 סה"כ 2100 לסידרה בלי ציפוי פחם לCS122

זה אותו הכבל עם ציפוי מחיר סביב ה-85 למטר סה"כ 3000 שקל ונגמרה הסאגה חשבתי על הכיוון של הסידרה הנמכוה כן או לא???

לא לנמק רק תגידו כן או לא יש את האופציה הזולה יותר של 10 שקל למטר סאונדקואסט בעובי הנכון סהכ 360 שקל

בנוגע לפיקולו חסרים ללא ספק בתחום העליון יקבלו גיבוי... רוצה את הצליל החם שלהם עם תוספת של קצת פירוט וחדות זה אפשרי!

תודההה

מחכה להחליט...

תקנה כבל נחושת בעובי המתאים (של החיווט המוליך) ותגמור עניין.

אתה רוצה לעשות ניסוי? תיקח רמקול - מטר של חוט VDH ומטר של חוט שאפשר לקנות בכל חנות מצוייה - תדאג שהעובי שלהם זהה ואולי אפילו שהכבל הזול יהיה קצת יותר עבה - ותחבר למגבר.

שמעת הבדלים? - לא? תקנה את הזול מבין השניים - חבל על כל הכסף הזה בתוך רכב.

אלא אם כן אתה עכשיו תעלה לי לכאן תמונות של התקנת על, עם רכיבי על, סטאפ שישבת עליו כמה חודשים שלמים של כוונים ואתה מכיר אותו היטב ואתה פשוט רוצה לנסות להוציא ממנו את המקסימום אני אגיד לך, למה לא, לך על זה ומקווה שלא תתאכזב.

מנקודת המבט שלי, כל עוד אתה לא עובד עם קרוסים פסיביים ויש לך מספיק כוח להזיז את הרמקולים - ההבדל יהיה בעיקר פסיכואקוסטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בני, עם כל הכבוד.

אתה מערבב יותר מידי את המושג של אוויר בגבוהים וצעקני/צורם.

זה ממש לא ככה. (ובמיוחד בשביל זה אמרתי לך הרבה על ה23).

בקש מליאור לנסות את הרינגים שנמצאים אצלו, פשוט מדהימים.

כלכך מפורטים ומלאים בתחום העליון ועם זאת כלכך מלטפים, הייתי בשוק באמת, אם היה לי כסף הייתי חוטף אותם.

וכל זה על מגבר יחסית פשוט האודיסון.

פותח השרשור, אני בדעה של אדי (lanosforce).

פורסם

כנ"ל לגבי הדעה של אדי.

לא נראה לי שירדת לסף דעתי אז אני אחדד, צרימה וצעקניות- מבחינתי זו בעיה של חוסר בכיוונים, לא נשמע טוב אבל לא בגלל הרכיב.

מצד שני, אלף אלפי הבדלות מטוויטר חד ובעל אקסטרה חיים בתחום העליון, כמו הטוויטר של המילה שהיה אצלי קצת יותר מחודש, ובאמת שנשמע טוב (לא צורם,חד), אבל חד לי מידיי, לא אוהב את זה, לא אוהב לשבת באוטו שעה/שעתיים ולהתעייף מהמערכת, זה לא אידאלי אני יודע, ובהשמעה של כמה דקות אכן לטוויטר חד יותר יש יתרון מובהק, אבל המערכת שלי בוודאי שלא יועדה למפגשים, ואני הכי נהנה מהמערכת שאני בנסיעות קצת יותר ארוכות מהדרך לעבודה/לימודים, כהה שאני לא רואה סיבה לסבול מטוויטר חד. יש שאוהבים את זה ויש שלא.

לגבי הרינגים, בהחלט מעניין.

SCANSPEAK

פורסם

פיקולו בעקרון הוא טוויטר שמתוכנן להיות חלק מסט שני חלקים - להפוך אותו לחלק מסט שלושה חלקים כן יכול לשפר את היכולת שלו לנגן טוב יותר כי אתה מנגן איתו עכשיו תחום תדר הרבה יותר צר

.

דווקא כשאלמנט מיועד של 2 חלקים (טוויטר) מנגן לפתע תחום צר ב3 חלקים-רוב סיכוייו ליפול. למרות שתחום צר של ניגון תדרים נותן מרחב נשימה ויכולת טובה יותר לניגון דווקא שם (אני לפחות...:wink: ) רואה את מערומיו או שומע את מגבלותיו.

נתקלתי בכמה רכיבים שהיו נהדרים בתצורה לה היו בנויים (2 חלקים ) שפשוט איכזבו בתצורת 3 חלקים כי דווקא ניגון הטווח הרחב כיסה והסתיר את חולשותיו לנגן היטב (לטעמי!) את התדרים שכה נהניתי לשמוע ב 2 חלקים.

ליאור

פורסם

ציטוט

"אלא אם כן אתה עכשיו תעלה לי לכאן תמונות של התקנת על, עם רכיבי על, סטאפ שישבת עליו כמה חודשים שלמים של כוונים ואתה

מכיר אותו היטב ואתה פשוט רוצה לנסות להוציא ממנו את המקסימום אני אגיד לך, למה לא, לך על זה ומקווה שלא תתאכזב"

התקנה פול טזיס עם מכשיר ICD X500 ECLIPSE או DRZ 9255 CLARION קרוסים בבניה אישית ע"פ הוראות יצרן והרבה איטום נחשב התקנת על? כי יכול להיות שזה משהו שבא בחשבון במקום מגבר העל מקינטוש טוייטר העל פיקולו וסט 3 חלקים KRX יכול להיות שפשוט אני אמכור את כול הציוד שלי ....אחרי מה ששמעתי אתמול

STICH -סאונד פול אנלוגי יפני ! מה אתה אומר?

פורסם

לגבי הפיקולו אני אגיב בהמשך יש לי מה לומר ! לגבי הפול טזיס אם למשהו יש מה לומר בעניין זה הזמן!

פורסם

חופש גדול, זה מה שאני מרגיש לפחות.

סאונד פול אנלוגי?

המקור שלך הוא תקליטור אם לא שמת לב

ולגבי מערכת מבוססת תזיס לאורך כל הדרך אני יכול לאמר מנסיון שזה פשוט מדהים, אבל אם הסאונד לא יקלע לטעמך מה זה שווה בכלל? יש לך מושג בכלל מה העלויות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

vini5 ,אני לא מכיר מה זה ״התקנה על״ יש התקנה נכונה ו לא נכונה,מבחינת תכני כולל כיוונים וחיתוכים.DRZ בשבלי מכשיר ברמה בינוני, אני מאדיף מכשירים של ״פעם״ ש ״מנגנים״ ולא מחשב אבל מבין שזה נוח.

אם לדבר על פרוססור, היתי הולך לכוון ODR RS7

מה זה ״סאונד אנלוגי יפני״? כן , רוב מכשירים ש אני משתמש , אפשר להגיד כך

דוגמה- מגבר בין הטובים ש שמעתי Beatsonic VA2000

הCD הכי טוב Soundmonitor

Iרמקול-Alpine DLX

לא רוצה לכתוב הרבה - אחרכך צריך לתקן טעויות :)

פורסם

אני מתכוון פול אנלוג השמיעה של הסאונד נשמע כמו מגבר מנורות קשה להאמין שהמגבר טרנזיסטורי. באלי לחבר פטיפון באוטו הזה ולשמוע .... כן אני מודע לעלויות ...

אני גם מודע לזה ששמיעה כמו שרציתי אפשרית באוטו! מדהים!

תגיד לי אדי הגעת פעם לסאונד שחלמת עליו? אז אני אף פעם לא בחישוב מהיר של כול ההשקעות החלפות ציודים נסיונות טעיות הספקתי לקנות פרוססור למכור פרוססור 3פעמים כולל הפעם הזאת שהוא מוכן בקרטון להתקנה. עברתי לדעתי את השישים אלף המצב כיום לאחר 60 אלף שקל נסיונות תאוריות ומומחים למיניהם אני עם סאונד שבור באוטו שאפילו רדיו לא בא לי לשמוע אני יכול לסקר מערכות אודיו לרכב. מרוב נסיון עם ציודים זה מצבי ...שמעתי את הפול טזיס מגבר עם קומפוננט תשמע סאונד הכי טוב ששמעתי באוטו ושמעתי הרבה... סיבוב הרכישות הנוכחי עלה לי כבר קרוב לעשרים אלף ואני עדיין לא בטוח לגבי הסאונד שיהיה אני לא חושב שאני יוכל להגיע אי פעם לסאונד כזה עי ניסויים המחסן שלי נראה כמו מעבדת סטריאו כאחד שמכיר את האודיו הביתי שהוא כמה רמות מעל האודיו של רכב תשמע הסאונד של הציוד הזה שהזכרתי ואוו מחזיר לי את החיוך לפנים איזה במה באוטו לא חשבתי שזה אפשרי! נכון הושקע הרבה כסף אבל לא לחינם הכול בנוי נכון זה לא רק ציוד יקר הזויות של הרמקולים הקרוסים יחידת הראש אין פיספוסים אין גם חיווט של ואן דן הול... אבל ואוו איזה שמיעה מי צריך לשבור את הראש בשיפור תחום תדרים של טוייטר או בניית תיבות לוופרים פשוט להכניס יד לכיס עמוק בפעם האחרונה! אם אני אנחש אני בטוח שהרבה חברי הפורום יסכימו איתי שכבר עברו את הארבעים אלף שקל במשך הזמן ו.... בודדים האנשים שהם סגורים על כול הסטאפ שלהם ...להלן ההיסטוריה שלי בטח מזכירה היסטוריה של הרבה אנשים בפורום .....בשנת 95(ההייתי בן 17 ) שמעתי את המערכת המוגברת הראשונה שלי זה היה השנים הראשונות שהתחילו עם מגברים לרכ

ב אני חושב שהסידי היה פיונר מגבר של mb quard גם הקומפוננט בזוקה מאחורה ההייתי מזמין חברים לשמוע באוטו שהיה של אבא שלי עלה לו המון במונחים של אז..כשקניתי את הרכב הראשון שלי אבא שלי רצה לשדרג אז העביר לי במתנה את המערכת ומאז התחילה הסאגה בהתחלה שידרגתי את הסידי לדגם יותר מתקדם אני לא אפרט את מהלך האירועים רק את הציודים שעברתי :קומפוננטים זה טק הסידרה הגבוה אחר כך מורל דוטק אני חושב אחר כך מורל אלייט אחר כך מורל סופרימו אחר כך בוסטון הסידרה הבינונית אחר כך בוסטון הסידרה הגבוה אה גם ליטנינג אודיו פיוניר פולק אודיו וגם כמה ימים דימונד אודיו קיום פוקל krx 3 זה רק קומפוננטים שלמים כמה אלמנטים עברו בדרך יחידות ראש מגברים... לסיום אפשר להגיע לנחלה! אתמול שמעתי סטאפ שגרם לי להבין שיש סוף אז משקיעים חתיכת סכום בפעם אחת אבל מגיעים ליעד. עד היום שרפתי 4 זוגות טויטרים ביניהם גם מורל פיקולו כמה כסף הושקע רק על טוייטרים(אני פריק במה שקשור לגבוהים) להגיד שהגבוהים ששמעתי בטזיס היו שלמות מבחינתי, לא אבל פ-ק קרובב! מנגנים תחום מכובד ויפה אני מדבר גם על המידים זה לא רק הטזיס גם יחידת הראש מדימה

פורסם

stich דיברתי על icd x 500. של אקליפס שקשה למצוא. יכול להיות שהתבלבלתי בדגם התכוונתי לקלריון שיוצר בשנות התשעים. כמו שהיה לסמיון בזמנו בגי אם סי. בנוגע להתקנת על ציטטתי את אדי אם אתה מחפש סאונד אנאלוגי ומכשירים הולד פאשן מה שאני קורא סאונד יפני / נאמן למקור / לא דיגיטלי זה אכן המכשירים הישנים תןצרת יפן

פורסם

לגבי " סאונד יפני / נאמן למקור / " אני מבין-כי זה סאונד ש אני אוהב.

ל גבי "icd x 500"... אני מכיר מחליף דיסקים של SAUNDMONITOR יש להם דגם כזה שנשלת עלידי DTA 500

"קשה למצוא"??-בבקשה -מחיר טוב וגם מכשיר http://bluesmobil.ru/board/showthread.php?t=66114

מבחינת "נאמן למקור " אני חושב ש DENON בין הטובים

"סמיון " :) הוא בטח כבר שכח מה זה ...

פורסם
אני מתכוון פול אנלוג השמיעה של הסאונד נשמע כמו מגבר מנורות קשה להאמין שהמגבר טרנזיסטורי. באלי לחבר פטיפון באוטו הזה ולשמוע .... כן אני מודע לעלויות ...

אני גם מודע לזה ששמיעה כמו שרציתי אפשרית באוטו! מדהים!

תגיד לי אדי הגעת פעם לסאונד שחלמת עליו? אז אני אף פעם לא בחישוב מהיר של כול ההשקעות החלפות ציודים נסיונות טעיות הספקתי לקנות פרוססור למכור פרוססור 3פעמים כולל הפעם הזאת שהוא מוכן בקרטון להתקנה. עברתי לדעתי את השישים אלף המצב כיום לאחר 60 אלף שקל נסיונות תאוריות ומומחים למיניהם אני עם סאונד שבור באוטו שאפילו רדיו לא בא לי לשמוע אני יכול לסקר מערכות אודיו לרכב. מרוב נסיון עם ציודים זה מצבי ...שמעתי את הפול טזיס מגבר עם קומפוננט תשמע סאונד הכי טוב ששמעתי באוטו ושמעתי הרבה... סיבוב הרכישות הנוכחי עלה לי כבר קרוב לעשרים אלף ואני עדיין לא בטוח לגבי הסאונד שיהיה אני לא חושב שאני יוכל להגיע אי פעם לסאונד כזה עי ניסויים המחסן שלי נראה כמו מעבדת סטריאו כאחד שמכיר את האודיו הביתי שהוא כמה רמות מעל האודיו של רכב תשמע הסאונד של הציוד הזה שהזכרתי ואוו מחזיר לי את החיוך לפנים איזה במה באוטו לא חשבתי שזה אפשרי! נכון הושקע הרבה כסף אבל לא לחינם הכול בנוי נכון זה לא רק ציוד יקר הזויות של הרמקולים הקרוסים יחידת הראש אין פיספוסים אין גם חיווט של ואן דן הול... אבל ואוו איזה שמיעה מי צריך לשבור את הראש בשיפור תחום תדרים של טוייטר או בניית תיבות לוופרים פשוט להכניס יד לכיס עמוק בפעם האחרונה! אם אני אנחש אני בטוח שהרבה חברי הפורום יסכימו איתי שכבר עברו את הארבעים אלף שקל במשך הזמן ו.... בודדים האנשים שהם סגורים על כול הסטאפ שלהם ...להלן ההיסטוריה שלי בטח מזכירה היסטוריה של הרבה אנשים בפורום .....בשנת 95(ההייתי בן 17 ) שמעתי את המערכת המוגברת הראשונה שלי זה היה השנים הראשונות שהתחילו עם מגברים לרכ

ב אני חושב שהסידי היה פיונר מגבר של mb quard גם הקומפוננט בזוקה מאחורה ההייתי מזמין חברים לשמוע באוטו שהיה של אבא שלי עלה לו המון במונחים של אז..כשקניתי את הרכב הראשון שלי אבא שלי רצה לשדרג אז העביר לי במתנה את המערכת ומאז התחילה הסאגה בהתחלה שידרגתי את הסידי לדגם יותר מתקדם אני לא אפרט את מהלך האירועים רק את הציודים שעברתי :קומפוננטים זה טק הסידרה הגבוה אחר כך מורל דוטק אני חושב אחר כך מורל אלייט אחר כך מורל סופרימו אחר כך בוסטון הסידרה הבינונית אחר כך בוסטון הסידרה הגבוה אה גם ליטנינג אודיו פיוניר פולק אודיו וגם כמה ימים דימונד אודיו קיום פוקל krx 3 זה רק קומפוננטים שלמים כמה אלמנטים עברו בדרך יחידות ראש מגברים... לסיום אפשר להגיע לנחלה! אתמול שמעתי סטאפ שגרם לי להבין שיש סוף אז משקיעים חתיכת סכום בפעם אחת אבל מגיעים ליעד. עד היום שרפתי 4 זוגות טויטרים ביניהם גם מורל פיקולו כמה כסף הושקע רק על טוייטרים(אני פריק במה שקשור לגבוהים) להגיד שהגבוהים ששמעתי בטזיס היו שלמות מבחינתי, לא אבל פ-ק קרובב! מנגנים תחום מכובד ויפה אני מדבר גם על המידים זה לא רק הטזיס גם יחידת הראש מדימה

שמע, קשה מאוד לקרוא ככה, צריך אקמול.

אבל, אם הגעתי לסאונד שחלמתי עליו?

כן!

זה קרה עוד ברכב הפרטי הקודם שלי, בקורולה 96

אילייט שלושה חלקים עם טוויטרים של אומגה אודיו cr101 שהם ברמה של הסופרים של מוראל.

Hu של אלפיין על מונו פשוט של jbl מגבר ארבע ערוצים מאוד חזק של קיקר לוופרים ולמידים ומגבר של סוני MX לטוויטרים והסאונד היה בול מה שאהבתי. הוופרים היו בתיבות אטומות

חבל רק שהסוני התפגר לי.

ברכב שיש לי היום כבר מזמן עברתי את המערכת ההיא בכל פרמטר ועדיין אני מתגעגע לקודמת לפעמים.

אם זה אומר שיש לי משהו מושלם ברכב, לא ולא, תמיד יש איזה דאון סייד איזה טריידאוף אבל אני סופר מרוצה.

לאון ואני עובדים באותה חברה, כמה דלתות אחד מהשני למען האמת ככה שאני מאוד מאורה במערכת שלו ויכול לשמוע אותה על פי ביקוש.

אני מסתפק במערכת שלי ולא רואה סיבה להשקיע מעבר פרט לרצון לגוון ולשנות.

לאון פשוט משוגע :)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...