Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרבה זמן מחפש לקנות רכב מיבוא אישי , והרבה זמן אני מחפש סוכן שדרכו אני יביא את הרכב ארצה כי אני אינני מבין עניין בכל הבלגן הזה לגבי בדיקת רכב בגרמניה , משלוח באונייה , מכס וכל השאר .

דברתי עם הרבה סוכנים , וקבלתי כל מיני הצעות , בגדול מה שמדאיג אותי זה שאני לא אפול עם מישהו שירמה אותי בעסקה הזאת .

אז עם שיחה עם אחד הסוכנים אני קבלתי הצעת מחיר , וסיכום חוזה בינינו שבתוכו רשום את פרטי הרכב ,וכל מיני סעיפים לגבי אחריות לרכב , מפרט טכני , ביטול עיסקה וכדומה .

ולדברי הסוכן הוא אמר לי שאני צריך לשלם חלק מהסכום בהתחלה וחלק שני כשהרכב מגיע לנמל אשדוד .

הסכום הראשון שאני משלם חלק ממנו אני שולח לחשבון בנק של סוכן\חברה , והחלק השני מהתשלום הראשון אני שולח לחשבון בנק של הדילר שהבנק שלו נמצא בהונגריה ולא בגרמיה , האם זה הגיוני .

הסוכן נתן צי'ק בסכום הכסף שאני משלם בחלק הראשון ( בטחון לעסקה ) עד שהכרב מגיע ,האם צ'יק מספיק בשבילי כביטחון לעסקה?? החברה הינה בשם : סמארט מרקטינג קפיטל

ואתר החברה הוא : http://s-m-c.co.il/

מה אתם אומרים ???, מישהו מכיר את החברה או התעסק איתה לפני ???

• תוכן חדש...