Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audison voce av k6 vs morel elite 3 way

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת...

אני מתלהבת מה לקנות אני שומע בעיקר דאנס הוס מזרחית ודיכאון חבר פורום אמר לי שהיא מתאים לי האודיסון אני מחפש משהו נעים ועדין שלא יצעק לי באוזן הווירטוס לא עמדו בציפיות שלי כי אני אוהב סאוד נקי ואני הייתי בנוסף רוצה לדעת איזה צליל המידלבאס נותן ואם זה מוסיף הרבה או שזה לא משהו משמעותי שחסר

תודה מראש

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כ"כ מבין את ההשוואה.

מורל אלייט 3 חלקים הוא סט שלושה חלקים והוא מצריך השקעה גדולה יותר בהתקנה לעומת האודיסון.

אם אתה מדבר על חדש האלייט 3 חלקים עולה בערך פי 2 מהאודיסון.

לא יצא לי לשמוע את האלייט 3 חלקים אבל משמיעה של כמה סטים של מורל אופי הסאונד שלהם שונה מאוד מזה של האודיסון.

בקיצור בשורה התחתונה,אלה שני סטים שונים בכל הפרמטרים ואל תקנה אף אחד מהם לפני שתשמע ותתרשם.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אסיף, שני הסטים קיימים הן ב 2 חלקים והן ב 3 חלקים, יכול להיות שהוא לא דייק במה שהוא כתב פה.

לפותח השרשור:

אם אתה לא יודע היטב היטב לאן אתה נכנס- עדיף להישאר ב 2 חלקים. האודיסון ווצ'ה הוא סט די עדין ויתאים הן לאלקטרונית והן לווקאל. הוא גם סלחני יחסית בהתקנה ולא יחייב אותך בבניית תיבות או קורות ל- 3 חלקים.

אם זאת- טעם אישי משחק פה תפקיד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן,ידוע לי שהוא קיים ב3 חלקים, יכול להיות שזו באמת טעות בכתיבה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני קונה מחנות ומה שאני מצאתי בחנויות זה אודיסון 2 way אז ההתלהבתות היא כמו שכתוב בעיקרון אני מחפש סאונד עדין נעים ורך האמת שהוופר של הווירטוס שלי אין לי בעייה איתו אבל הטיווטר שלו הורג אותי!!!

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אם הטוויטר הורג אותך זה כנראה כשל איפשהו במקום אחר, כי הטוויטר הזה מטבעו לא כ"כ חד.

וודא שהמידבאסים שלך מותקנים כמוש צריך, שאין היפוך פאזות, שהטוויטר מונחת דרך הקרוס, שהמגבר שמגביר את הטוויטרים מספיק איכותי, אח"כ תבוא בטענות לטוויטר, כי מורל הם יחסית עדינים.

ועם זאת, אודיסון/הרץ הם יותר סלחניים ויותר מתאימים ל plug&play.

פורסם
אם הטוויטר הורג אותך זה כנראה כשל איפשהו במקום אחר, כי הטוויטר הזה מטבעו לא כ"כ חד.

וודא שהמידבאסים שלך מותקנים כמוש צריך, שאין היפוך פאזות, שהטוויטר מונחת דרך הקרוס, שהמגבר שמגביר את הטוויטרים מספיק איכותי, אח"כ תבוא בטענות לטוויטר, כי מורל הם יחסית עדינים.

ועם זאת, אודיסון/הרץ הם יותר סלחניים ויותר מתאימים ל plug&play.

התקנתי הכל כראוי ואצלי בסט אין מידלבאס יש לי וופר קרוס וטיווטר שמחובר בסיבי פשוט הטיווטר הזה לא מצליח לעמוד בצלילים גבוהים וגם בן אדם שמבין אמר לי שזה טיווטר שמתעבת ב16khz וזה גם נשמע ככה

פורסם

סרול אני מסכים עם הקביעה שמורל עדינים ורכים לרוב, אבל זו לא הפעם הראשונה או השנייה שעולות פה בפורום תלונות על הטוויטר המדובר, לצערי לא שמעתי אותו עדיין.

בכל אופן לפותח השרשור, משחק עם המיקום של הטוויטר גיין ואקולייזר ישנו את התנהגותו מקצה לקצה.

ואני לא מבין מצד אחד אתה אומר שאתה לא מתכוון לעשות שום שינוי ברכב כיוון שיימכר בעתיד הקרוב, ומצד שני אתה רוצה להחליף סט 4" בסט 6.5" שידרוש התאמה מיוחדת מבחינת מידה, והתטמות מיוחדות מבחינה אקוסטית, האילייט והאודיסון צריכים איטום.

SCANSPEAK

פורסם

במקרה שלך, כשאני אומר מידבאס אני מתכוון לוופר. היינו הך.

הטוויטר לא מצליח לעמוד בצלילים הגבוהים?

מתעוות ב- 16K?

אל תנסה להגדיר את הטוויטר הזה באופן מסוים כי אתה משתמש בביטויים שגויים.

הטוויטר מצליח לעמוד בצלילים הגבוהים, אולי האוזן שלך לא. וזה לגיטימי.

תריץ ברכב שלך sweep ותראה מה כמות המידע שעוברת אליך ב- 16K בטוויטר הזה. אתה תידהם לדעת כמה מעט. אז להגיד שהתחום הזה מעוות- אמירה סתמית שאין בה כדי להצדיק את חוסר שביעות הרצון שלך מהטוויטר.

אולי אתה לא מרוצה מחלוקת העוצמה ואולי שווה לנסות אקטיבי. ד"א, בידוד בדלתות יש?

אם אתה חושב שהטוויטר מציק לך בסט ואתה בטוח שכל שאר הדברים הם פרפקט- אני ממליץ לך לשמוע כמה סטים לפני שאתה מחליף, כי המורל נחשב עדין, אני לא מכיר הרבה יותר עדינים ממנו. אולי דיינאודיו, או פשוט לעלות ברמה של הסט לסטים ברמה יותר גבוהה שיהיו יותר לטעמך.

עריכה:

בני- אני מכיר את הטענות האלו, ואני לא סתם אומר את מה שאני אומר לגבי ההתקנה, הסביבה והכיוונים.

אני לא אומר שזה המקרה פה, אבל פגשתי מקרים שאנשים לא יודעים לעבוד עם הסט שלהם, מחליפים סט לפני שהם בודקים את הג'אמפר בקרוס, מאשימים את הטוויטר בעוד שהצרימה מגיעה מהמידבאס, מתקינים את המידבאס באופן לקוי, ללא בידוד, ללא הגברה וכיוונים ראויים כך שהוא נשמע אנמי לחלוטין וכתוצאה מכך הטוויטר נשמע דומיננטי ועוד מקרים לצערי.

דוטק/וירטוס יכולים להישמע מעולה ומאוד עדינים, ויכולים שלא. שמעתי גם אילייט שנשמע צורם ולא חם בכלל, הקומפוננט זה רק חלק ממכלול בשורה התחתונה, אתה רוצה שהטוויטר יישמע עדין ורך? כוון אותו כך. ותדאג שהוופר שלך לא יהיה חלבי, שזה בהחלט אתגר עם הדוטק.

פורסם
סרול אני מסכים עם הקביעה שמורל עדינים ורכים לרוב, אבל זו לא הפעם הראשונה או השנייה שעולות פה בפורום תלונות על הטוויטר המדובר, לצערי לא שמעתי אותו עדיין.

בכל אופן לפותח השרשור, משחק עם המיקום של הטוויטר גיין ואקולייזר ישנו את התנהגותו מקצה לקצה.

ואני לא מבין מצד אחד אתה אומר שאתה לא מתכוון לעשות שום שינוי ברכב כיוון שיימכר בעתיד הקרוב, ומצד שני אתה רוצה להחליף סט 4" בסט 6.5" שידרוש התאמה מיוחדת מבחינת מידה, והתטמות מיוחדות מבחינה אקוסטית, האילייט והאודיסון צריכים איטום.

Srool הטיווטר של הווירטוס שונה משל הדוטק לצערי שרציתי לקנות את הדוטק נגמר המלאי ואני ראיתי שהרבה מתלוננים על הוירטוס ולפני שקניתי שאלתי את המוכר על הטיווטרים והוא הבטיח לי שהם בסדר לפני זה היה לי רמקולים והם לא צעקו לי באוזן יש שירים שהם נשמעים עדינים ונעימים וזה פשוט כיף לשמוע אבל איך שרק הזמר מתחיל להרים את הקול ומגיע וממש קול גבוהה הטיווטר כבר מתחיל להתעוובת

מצאתי רכב כמו שלי שהוא הדגם המפואר מפרוק ויש לו מין פלסטיקים בדלתות שאני רוצה לקחת שזה מתאים לא 6.5

פורסם

+2 לסרול

אני עם הסט של הדוטק כבר תקופה ארוכה ואצלי הוא הוגבר ע"י מספר מגברים ובתצורה פאסיבית ואקטיבית ורק לאחר זמן רב כאשר עשיתי כיוונים בצורה מסודר על האלמנטים בנפרד נוכחתי לתדהמתי שאכן חלק מהצרימה אכן מגיעה מהוופרים .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

רק עכשיו נופל לי האסימון שהווירטוס שיש ברשות פותח השרשור הוא 4".

אני מדגיש ומחזק את מה שנאמר לגבי הקוטר של הרמקולים- זו טעות קריטית להשוות רמקול 4" לרמקול 6.5!

הסאונד של 6.5 ו 4" מאותו הדגם הוא שונה מאוד. ברמקול 4" טווח התדרים הוא קטן יותר, אין יותר מדי תדרי באס, מה שמוריד מהחמימות הכללית ומהשלמות של הסאונד. נוסף על כך, רמקול קטן יותר הוא פחות נציל, ולכן עוצמת המיד והבאס נמוכה יותר. לעומת זאת, הטוויטר בסט הוא אותו טוויטר ולכן הוא מודגש הרבה יותר בהשוואה ל- 6.5" מאותה סדרה. נוסף על כך, בווירטוס אין שום הבדל בין הקרוס של ה 6.5 ושל ה 4" ולכן אין שום פיצוי על הפרשי הנצילויות דרך הקרוסאובר.

פורסם

אני חייב לציין שהצורה בה אני רואה את המושג "סלחנות" בין המוראל המדובר להרץ המדובר שונה לחלוטין מזה שסרול ציין - יחד עם זאת אני מבין למה הוא מתכוון.

לא רוצה לפתוח וויכוח עקר או מיותר בנושא אבל מה שנראה לי שפוספס כאן לאורך כל הדרך הוא המידבאס ולא הטוויטר.

לא משנה איזה סט יותקן ברכב הזה, הרץ או מוראל או פוקאל - הטוויטרים כנראה כמעט תמיד יצרמו לאוזן בגלל שהתקנת המידבאס איננה נכונה.

בידוד בדלתות.

הידוק לדופן הדלת על טבעת עץ סולידית.

כיוון גיין נכון.

קונפיגורציית קרוס נכונה.

כוונים נכונים של HU והמגבר

טוויטר של מוראל לא אמור לצרום בשום פנים ואופן, רוב הסיכויים שמה שקרה כאן זה נסיון למצוץ את המיץ מהמידבאס בלי לקחת בחשבון שהטוויטר יצרח הצילו.

ועוד עכשיו בכלל אני רואה שמדובר במידבאס 4 אינטש?

מה שנקרא, איכלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...