Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוט המנותק לא ניתן לחיבור, אתה צריך צמה חדשה, היא מתחברת למחממים בחיבור מהיר כמו תיקתק, אל תיגע בצמה אם אין לך חדשה ביד, יש סיכוי גדול שברגע שתגיע בה היא תתפורר,

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי, רק לעשות כמה הבהרות.

מה שאתה קורא לו "צמה", זה החוט שמנותק בסופו, שבו אני לא נוגע עד שאביא צמה חדשה ואדע מה לעשות, להבדיל מצינורות העודפים שאלה הצינורות שרואים אצלי בתמונות מצופים בבד שחור, שאותם אני הולך להחליף בצינורות חדשים שאקנה.

אני צודק?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קודם כל רק אני צודק 8).

אתה מחליף את הצינורות רק כאשר המנוע לא מונע.

הצינור הוא צינור מיוחד לדלק. הוא מגיע בגלגלים לפי מטר. אין צורך לנתק כלום. אתה עושה שהכל מכובה וסוויץ׳ סגור.

אני לא יודע בדיוק מה הקוטר שלהם. אני יגיע בערב וינסה לראות מה הקוטר ואם רשום עליו.

ההחלפה פשוטה. אם תרצה אני אצלם לך וידאו.

הראש של הצינור שיוצא מהמזרק נראה כמו בתמונה: large_c10dc31404359ce5345dbce329cb0296.jpg

אתה פשוט מכניס את הצינור והוא נתפס.

הקיצור הוא בגלל שהיציאה היא לא ישרה אלא יוצאת כמו הצינור מהמשאבה הזרקה. כלפיך.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
אוקיי, רק לעשות כמה הבהרות.

מה שאתה קורא לו "צמה", זה החוט שמנותק בסופו, שבו אני לא נוגע עד שאביא צמה חדשה ואדע מה לעשות, להבדיל מצינורות העודפים שאלה הצינורות שרואים אצלי בתמונות מצופים בבד שחור, שאותם אני הולך להחליף בצינורות חדשים שאקנה.

אני צודק?

צינור חתוך לפי מידה אתה יכול לרכוש בצ'מפיון או אצל טכנו צינור בפאסז' בת"א.

הקוטר החיצוני של הצינור הוא 3.5 מילימטר והקוטר פנימי שלו 1.9 מילימטר.

1 מטר יספיק לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

יוסי אני אשמח לוידאו אבל אני לא רוצה להטריח אותך...

מרק, תודה על המידע! אתה מכיר מקום מלבד צ'מפיון שאפשר לקנות בו את הצינור הזה באזור חיפה והקריות?

Always go sideways

פורסם

טוב קניתי את הצינור, אני מקווה לבצע את ההחלפה כבר מחר.

יוסי, או כל אחד אחר, אשמח לעזרה בעניין ההחלפה.

לפי מה שהבנתי, צריך לחתוך את הקצה של הצינור הישן בעדינות רבה מאוד על מנת לשחרר אותו, למשוך אותו בעדינות רבה כדי לא לפגוע בשום דבר, לחתוך את הצינור החדש באורך המתאים, ופשוט לחבר אותו.

יש 3 צינורות קצרים שמחברים בין 4 נקודות קרובות אחת לשנייה (אלה המזרקים, או...?) ויש עוד אחד ארוך, גם אותו צריך להחליף מן הסתם, ההחלפה שלו אותו דבר?

Always go sideways

פורסם

אני ביצעתי את ההחלפה מגלגל של ציונר וחתכתי לפי האורך. את ההחלפה של הציניוריות האלה ספציפית לא אני עשיתי אלא מישהו אחר בזמן שאני החלפתי צינוריות ואקום (אותו דבר)

3 צינוריות ממזרק למזרק ומהמזרק האחרון (הכי ימני) לניפל על משאבת הזרקה. זה הסדר.

אתה עושה חתך קטן בדופן של הצינור בחיבור למזרק וככה יותר קל לשלוף אותו.

את החדש אתה מכניס בתנועה קצת סיבובית שיכנס יותר בקלות.

ההחלפה היא מאוד פשוטה. תיזהר כמובן לא לחתוך משהו אחר בדרך. הניפל בנוי ממתכת ולא מנייר.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

הפילטר הוחלף, הצינורות הוחלפו גם כן.

הצינורות הישנים היו קצת סדוקים בקצוות, אבל לא סתומים. הקוטר הפנימי של הצינורות הישנים היה קצת גדול יותר מהישנים. הישנים יצאו מאוד מאוד בקלות, כנראה בגלל הקצוות הסדוקים, החדשים היו צריכים קצת עזרה כדי להיכנס כמו שצריך.

הנעתי את האוטו והסתכלתי שאין שום נזילה, נתתי קצת גז, עדיין לא היו נזילות. כנראה שהכל בסדר.

בהסתכלות נוספת על החוט חשמל שבהודעות הקודמות יש תמונות שלו שהוא מנותק, שמתי לב שמתוך 4 נקודות שבהם החוט אמור להיות מחובר, הוא מנותק ב2 מהם! אני חייב לדעת איך מסדרים את זה...

בנוסף, צריך שתעזרו לי עם זיהוי של החלק שבתמונה, כי נראה כאילו נוזל ממנו שמן או נוזל שחור כלשהו...

IMG_20130713_154700e.jpg

IMG_20130713_154747e.jpg

IMG_20130713_154801e.jpg

Always go sideways

פורסם

החלק שבתמונה הוא השסתום EGR.

נזילת שמן ממנו היא דבר נפוץ וקיימת גם אצלי. שביקרתי אצל רון הוא אמר לי שזה כלום ולא לגעת בזה.

אחרי החלפת שמן מנוע המפלס אצלי לא ירד כמעט גם אחרי יותר מ-12,000KM אז כנראה שזה באמת לא נורא.

אני אישית מנקה את זה כל כמה זמן עם החומר הירוק APC של מגוויר.

תחליף את הצמה של המצתי להט.

אם אתה מתכנן להישאר עם הרכב לזמן הקרוב אני ממליץ לך לקחת אותו למישהו שמבין שיעשה לך בחינה ותיקון הליקויים הדרושים, מין יישור קו.

בכלל מומלץ להנהיג שגרת אחזקה לרכב שכוללת טיפול שבועי, חודשי, חצי שנתי ושנתי. אולי אני מגזים אבל זה מה שאני משתדל לעשות אצלי. ככה אתה עולה על בעיות עוד לפני שהן קורות.

על הדרך הייתי ממליץ לך להחליץ צינורות ואקום שכנראה גם יבשים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

השסתום הזה יחסית לא עולה הרבה, יכולה להיות בריחת גדישה דרך הדיאפרגמה ואז יש גם רעשי שריקה .

צריך לראות יכל להיות שהנזילה מהשסתום היא מטבעות האטימה מגומי (אצלי במודל 2006 זה אורינג מגומי).

לגבי הצמה צור עימי קשר , אני מקווה שאני לא עובר שוב על כללי הפורום. בכל מקרה אתה חייב צמה תקינה, יש שם זרם גדול, סולר בסביבה הקרובה והרבה חום.... יש כבר כאלה שנשרף להם הרכב.

פורסם
השסתום הזה יחסית לא עולה הרבה, יכולה להיות בריחת גדישה דרך הדיאפרגמה ואז יש גם רעשי שריקה .

צריך לראות יכל להיות שהנזילה מהשסתום היא מטבעות האטימה מגומי (אצלי במודל 2006 זה אורינג מגומי).

לגבי הצמה צור עימי קשר , אני מקווה שאני לא עובר שוב על כללי הפורום. בכל מקרה אתה חייב צמה תקינה, יש שם זרם גדול, סולר בסביבה הקרובה והרבה חום.... יש כבר כאלה שנשרף להם הרכב.

בריחת גדישה לא אומר שאני מאבד כוח? מה שבעצם יכול לגרום לצריכת דלק גבוהה יותר?

Always go sideways

• תוכן חדש...