Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר "דוג"

dkiller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע הרבה על הגיר הזה ברכבים חזקים כמו אימפרזות משופרות, ופורשים.

אני מבין שהוא גיר בעל 6 הילוכים שנועד לעמוד בעומסים גדולים.

מישהו מוכן לשפוך קצת אור על הנושא... איך הוא עובד?, מה טוב בו?, כמה עולה?, האם ניתן להתקין אותו על כול אוטו (ידני כמובן) ומה זה ישפר?

תודה לעונים.

פורסם

1. אין קשר למספר ההילוכים.

2.בגיר זה גלגלי השיניים הם ישרים.

3.הגיר עמיד מאד בעבודה קשה והספקים גבוהים אבל מאד לא נעים ורועש בשימוש יום-יומי.

בקיצור ,לא לכל אחד ולא לכל מטרה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

איך זה בדיוק משפיע בזה השהשיניים ישרות ולא משופעות ???

ואני מוסיך עוד משהו:

מה נותן קלאץ' קרמי ?? , כמה עולה ? , איך הוא משפיע ?

הרבה שאלות היום.... :-)

פורסם
זה שהשיניים בגיר לא אלכסוניות גורם לכך שהעברת האנרגיה היא איך לומר את זה , יותר גסה .

נסה לשלב אצבעות בשתי הידיים כשהן אחת מול השניה ונסה לשלב אצבעות בשתי הידיים כשהן ב45 מעלות .

באלכסון זה יותר חלק (אולי הדוגמא לא הייתה טובה) אבל כשהשיניים ישרות זה פחות עדין ושברירי משיניים אלכסוניות (הכל יחסי כמובן). יש גם אפשרות לעצב שיניים יותר מסיביות הכל על חשבון אופי הפעולה של הגיר , כמו שאמרו יותר רועש ויותר מטרטר.

קלאץ' קראמי עמיד יותר בפניי חום ועמיד בכלליות הרבה יותר מקלאץ' רגיל , עולה הרבה :-)

ים long time no

פורסם

קלאץ' קרמי גם מעביר הספקים גבוההים יותר טוב מקלאץ' רגיל

ומין הסתם הוא עשוי מחומרים קרמים

פורסם

אין טעם להתקין ברכב את אחד/שני הרכיבים הנ"ל ברכב סטנדרטי (פילטר צ'יפ אגזוז) היות ותפקידם של אלה להעביר כוחות גדולים בהרבה מהסטנדרט (טורבו/ ניטרו) על חשבון נוחות נסיעה.

פורסם
ואני מוסיך עוד משהו:

מה נותן קלאץ' קרמי ?? , כמה עולה ? , איך הוא משפיע ?

הרבה שאלות היום.... :-)

מבחינת חסרונות, הקלאץ' פחות סלחן בהעברות הילוכים. צריכה להיות לך תחושה טובה ברגל בראשון אחרת המנוע יכבה לך. אבל ברגע שאתה מתרגל זה פחות קריטי.

יצא לי לנהוג באחת האימפרזות ראלי של יובל מלמד והקלאץ' הקרמי הורגש שם היטב (לפחות לפי דעתי). אני חושב שהתרגלתי לעסק תוך חצי שעה, ואני לא נהג אייאייאיי... :-)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
תודה על התשובה המהירה.

איך זה בדיוק משפיע בזה השהשיניים ישרות ולא משופעות ???

גלגלי שיניים בממסרת העברת כח

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...