Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש איפה אפשר לקנות וילון (מחורר כזה, שמתגלגל לתוך "בית" כשמשחררים אותו) לחלון האחורי- אבל משהו יפה, עם תמונה כלשהי.

אתרים בחו"ל גם מתקבלים. אין לי מושג כמה זה אמור לעלות אז אני לא יכול לתת עכשו תקציב, אבל לא להתפרע.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בית העסק נקרא פרוחזד, רח' יצחק שדה בתל אביב.

אני רכשתי ממנו וילון אחורי עם סמל של פג'ו, מאמין שיש לו שם לכל מיני סוגי רכב.

בהצלחה.

פורסם

תודה, אבל אני לא מחפש וילון עם סמל של רכב.... אני מחפש משהו מעניין יותר

פורסם

תחפש באיביי.

הכי טוב וילון אחורי כזה שאטום מבחוץ, שאי אפשר לראות פניהמ דבר, שהנהג שמאחוריך לא יוכל לראות אורות בלימה לפניך, ותעלה את הסבירות שיכנסו בך מאחורה.

תחשוב איך אתה מרגיש כשאתה נוהג אחרי מסחרית גדולה. נכון שחלק חשוב מהמידע בכביש לא מגיע אליך?

ככה ירגיש מי שיסע מאחוריך. אבל לך על זה בכיף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ותחשוב גם מה יקרה אם תיכנס במישהו ומתקן הגלילה (ה"בית" שאתה מדבר עליו) יעוף עליך או על הנוסעים שלך ויגרום לכם פגיעת ראש קשה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
תודה, אבל אני לא מחפש וילון עם סמל של רכב.... אני מחפש משהו מעניין יותר

תגדיר מעניין.

מה בדיוק אתה מחפש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני רוצה משהו עם תמונה של חייה או נוף (עדיף נוף) או איזה צורה שזוהרת בחושך (צבע זרחני). משהו מעניין.

ולא אטום לגמרי.

דיסקו וחן- תרגעו. 1. אני מסתדר יופי עם מכוניות עם וילונות כאלה, אורות בלימה אפשר לראות דרכם. 2. לא מכיר שיש בעיה מיוחדת של התנגשויות במשאיות מאחור. 3. אם אתם חושבים שבארץ נהגים מסתכלים על מכוניות אחרות בכביש אז אתם טועים, ומי שמסתכל אז ראה 1. 4. ה"בית" ממוסמר לפלסטיק קשיח, אם תתנגש חזק מספיק כדי שזה יעוף, הדבר הזה יהייה הבעיה הכי קטנה שלך.

אני לא נכנס לויכוח הזה, מי שזה מפריע לו שיפנה לממשלה שתאסור את הוילונות האלה בחוק.

פורסם

למה להסתבך, קנה סטנדרטי פשוט וסע לשלום.

למה צריך תמונה\נוף?

שחור מחורר סטנדרטי עושה את העבודה, מקסימום, תקנה אחד של החברה של הרכב.

זה צריך לעלות 50 שח עם התקנה.

ותחשוב גם מה יקרה אם תיכנס במישהו ומתקן הגלילה (ה"בית" שאתה מדבר עליו) יעוף עליך או על הנוסעים שלך ויגרום לכם פגיעת ראש קשה.

הסבירות שהוא יסתנוור בלי וילון כזה, יותר גבוהה.

חוץ מזה, עם התקנה טובה, גם ב200 קמש זה לא יזוז מהמקום. (אם יש כמו שטיח מאחורה על המדף, אפשר להשחיל חוט ברזל קשיח, משהו קטן שלא יהיה בולט לעין, ואז זה לא יזוז בחיים.

פורסם

יש לי רכב חדש, עם וילון של הסוכנות. מכוער. אני יכול להסתדר איתו נגד סינוור (אגב, חצי מהאנשים בארץ נוסעים עם אורות גבוהים סתם ככה להנאתם כי צריך להודיע מקלומטר שהם נוסעים 5 קמ"ש יותר ממני ואני מפריע להם, בעיקר בני דודים וערסים באזור הצפון- איפה שאני גר) אבל אני רוצה משהו מעניין :)

פורסם

יש מקומות שמדפיסים על הוילון מה שתרצה, כמובן שזה יעלה לך,

למשל האתר הזה

עוד אפשרות זה לקנות וילון רגיל וליצור\לקנות שבלונה (בצע חיפוש באיביי ל airbrush stencil למשל )

וספריי באיזה צבע שתרצה, וזהו תהליך פשוט בגדול.

פורסם

טוב שהקפצת, עכשיו אפשר לסתור את כל השטויות שנאמרו בשרשור הזה אחרי שזנחתי אותו:

אני יכול להסתדר איתו [עם הוילון] נגד סינוור (אגב, חצי מהאנשים בארץ נוסעים עם אורות גבוהים).

כדי להסתדר עם סנוור לא צריך וילון. פשוט צריך להזיז את המתג על הראי הפנימי והאור החזק מופנה לכיוון התקרה (ועדיין אפשר לראות את הרכב מאחור).

הסבירות שהוא יסתנוור בלי וילון כזה, יותר גבוהה. חוץ מזה, עם התקנה טובה, גם ב200 קמש זה לא יזוז מהמקום. (אם יש כמו שטיח מאחורה על המדף, אפשר להשחיל חוט ברזל קשיח, משהו קטן שלא יהיה בולט לעין, ואז זה לא יזוז בחיים.

לגבי עניין הסנוור - כאמור הפתרון הוא במראה ולא בחלון האחורי. לגבי התנגשות: אתה לא מבין את הכוחות הפועלים בהתנגשות, אם אתה חושב שתיל יעצור עצם בזמן התנגשות.

1. אני מסתדר יופי עם מכוניות עם וילונות כאלה, אורות בלימה אפשר לראות דרכם. 2. לא מכיר שיש בעיה מיוחדת של התנגשויות במשאיות מאחור. 3. אם אתם חושבים שבארץ נהגים מסתכלים על מכוניות אחרות בכביש אז אתם טועים, ומי שמסתכל אז ראה 1. 4. ה"בית" ממוסמר לפלסטיק קשיח, אם תתנגש חזק מספיק כדי שזה יעוף, הדבר הזה יהייה הבעיה הכי קטנה שלך.

1. אפשר, אבל פחות טוב. רואים פחות טוב = מגיבים יותר לאט.

2. בתגובה נאמר מסחרית, אבל מילא. הכוונה היתה שבנסיעה מאחורי מסחרית אתה רואה פחות את הכביש שלפני המסחרית בגלל גודלה והיעדר חלון אחורי שניתן לראות דרכו אל השמשה הקדמית. הוא הדין ברכב בעל וילון אחורי. ברכב ללא אמצעי זה ניתן לראות מעבר לרכב שממולך לא רק מעליו או מצדדיו אלא גם דרכו.

3. מי שמסתכל ראה - אבל פחות טוב. רואים פחות טוב = מגיבים יותר לאט.

4. לא צריך להתנגש בעוצמה חזקה כדי שעצם כזה ייתלש, בטח אם כל מה שמחזיק אותו במקום זה שני מסמרים שמחוברים למשטח פלסטיק. תאמין לי שזה לא נעים, בעיקר לנוסעים מאחור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יש מקומות שמדפיסים על הוילון מה שתרצה, כמובן שזה יעלה לך,

למשל האתר הזה

עוד אפשרות זה לקנות וילון רגיל וליצור\לקנות שבלונה (בצע חיפוש באיביי ל airbrush stencil למשל )

וספריי באיזה צבע שתרצה, וזהו תהליך פשוט בגדול.

תודה.

בד"כ במקומות האלה לא מוכרים בבודדים- אבל שלחתי להם מייל עם שאלה.

לצבוע לבד לא יצא יפה. צריך airbrush והרבה כישרון כדי לקבל את התוצאה שאני רוצה. ניסיתי קצת לשחק עם הדברים האלה לפני כמה שנים ואני זוכר שהתעסקתי עם זה הרבה יותר מידי זמן כדי לקבל תוצאה בינונית. וזה עוד כשהייתה לי גישה לציוד.

פורסם

מצטרף לבקשה של פותח הנושא

אני מחפש (בנרות ) וילון אחורי עם סמל של אאודי (A3), איפה לא בדקתי . איפה לא הייתי . לא מצאתי .

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנושא ( איזור פ"ת , רמת גן )

תודה מראש

פורסם

האופציה היא לגשת לחנות לאביזרי רכב ששם מוכרים וילונות ולקבל מספר\גישה ליבואן\מקום שמוכר את הוילונות האלו עם הסמל או בלי ומשם להתקדם.

וילון אחורי שמכסה את כל השמשה או כמעט את כולה נותן מראה לא פחות יוקרתי מאשר השחרה רגילה.

ויש כל מיני סוגים של וילונות, מאיכות דרעק ועד איכות טובה מאוד.

בדרך כלל רובם די אטומים מבחוץ אבל מבפנים רואים בסדר גמור. ביום כאילו אין וילון ובלילה בלי אור ובגשם קצת בעייתי, אבל גם זה משתנה עד כמה הוילון הגיע מחורר.

• תוכן חדש...