Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יצא לי לחשוב לגביי מחשב רכב שיכול להיות וגורם לזיופים שונים ברכב, ובתור אחד שיש לו מעט ידע באלקטרוניקה וראיתי רכיבים שעם הזמן ההלחמות שלהם נסדקות / לא אפקטיביות הגורמות לבעיה וחימום של כל המעגל ע"י חימום עם בלאוור בדרך כלל מחדש את כל ההלחמות ומסדר את הבעיות.

האם לדעתכם פתיחה של מחשב רכב וחידוש ההלחמות שם יכול לעזור?

(כמובן שמדובר במחשב בן 15 שנה, ועובד בחום של המנוע, אז לדעתי הגיוני שההלחמות שם כבר לא משהו)

תודה

פורסם

יש טכניקה שנהוגה בכרטיסי מסך (שעובדים בחום גבוהה) וגם בלוחות של XBOX.

לחמם תנור ל-180 מעלות. לזרוק את הכרטיס לעשר לתנור.

לעיתים יש לחזור על החימום מספר פעמים.

בד"כ התיקון הזה מחזיק מעמד רק למספר חודשים.

אם ה ECU מת, אין לך מה להפסיד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

על זה אני מדבר רק שאני משתמש ב-BLOWER ולא תנור

והתנסיתי עם מספר רכיבים שזה פתר בעיות כמו לוחות אם של ניידים, המחשב נעילה מרכזית אצלי באוטו וכו..

לגביי המחשב רכב שלי הוא לא מת, אבל אני שוקל לפתוח אותו בתור התחלה רק לבדוק בעין את מצב ההלחמות

האם יש חשש לפתוח אותו? מבחינת אטימה? דברים שיתלשו בפתיחה?

פורסם
על זה אני מדבר רק שאני משתמש ב-BLOWER ולא תנור

והתנסיתי עם מספר רכיבים שזה פתר בעיות כמו לוחות אם של ניידים, המחשב נעילה מרכזית אצלי באוטו וכו..

לגביי המחשב רכב שלי הוא לא מת, אבל אני שוקל לפתוח אותו בתור התחלה רק לבדוק בעין את מצב ההלחמות

האם יש חשש לפתוח אותו? מבחינת אטימה? דברים שיתלשו בפתיחה?

רוב הסיכויים שתגרום ליותר נזק מאשר תועלת אם תעבור על ההלחמות בעזרת בלוואר.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

אם זה היה אוטו ששווה 60000 ש,ח הייתי חושב כמוכם..

בכל מקרה האם תיהיה בעיה בפתיחה שלו מבחינת אטימה? ובמידה ופתחתי יש המלצה לחומר מסויים לצורך אטימה מחשב לאחר הפתיחה?

פורסם

ומה תעשה אם לאחר שתעבור על ההלחמות והרכב לא יניע ? תחפש לקנות מחשב רכב חדש...

על איזה רכב מדובר ? לא כול המחשבים נאטמים באותה צורה.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

אתה מתאר מצב שכבר יש בעיה אז התגובות בסגנון של: "אם זה עובד- אל תיגע" לא רלוונטיות כאן.

לשאלתך, הפרוצדורה הזו היא בדיוק מה שעושים כשלב ראשון במעבדות לתיקון מחשבי רכב, רק שהם עושים את זה עם מלחם לכל הלחמה בנפרד.

ברוב המקרים זה פותר את התקלה. כמובן שנוספת לזה בדיקה ויזואלית של הלחמות, רכיבים ובפרט קבלים.

פורסם

זאת כבר תשובה יותר עיניינית :)

כמובן שבהתאם למה שאני יראה שם אם צריך BLOWER או מלחם, נזרום

אני רק רוצה קודם להיות רגוע שאם אני יפתח אני יוכל לאטום אותו חזרה כמו שצריך ולכן גם אני אשמח להמלצה לחומר טוב שיאטום אותו שוב ויהיה עמיד בחום שהולך לו שם

פורסם

אנחנו היינו שולחים לוחות לצילום רנטגן, שם מגלים מתקים בהלחמות.

לא עדיף להחיליף ECU מפירוק במקרה שלך?

על איזה רכב מדובר?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה בטוח שהמחשב ברכב שלך הוא בתא המנוע ולא בקבינה? כי יש כאלה וכאלה. כשזה בקבינה אז מן הסתם נושא האיטום פחות רלוונטי.

לגבי האיטום, אני לא מנוסה בזה, אבל אני לא רואה סיבה שסיליקון שעובד היטב בחלקי מנוע לא יסתדר עם איטום מחשב.

יש מחשבים שהלוחות בהם, שני הצדדים או צד אחד, טבולים בחומר קשיח כלשהו, אולי אפוקסי, ואז עצם הפירוק עצמו, של הלוח מדופן המחשב, עלול לגרום לעיוות הלוח ונתקים פנימיים. אין בעיה לנסות לפתוח ולהרגיש/לראות אם זה המצב. בכל מקרה, זה לא שכיח מדי. יצא לי לתקן כמה מחשבים אוטומוטיביים ורק במקרים בודדים נתקלתי בתצורה הזו.

פורסם

כל עוד פועל, לא כדאי לגעת.

מחשב רכב זה בדרך כלל חלק יקר, ופירוקיות ודעות שזה עצם בגרון, אז הם יתקעו לך מחיר.

אם המחשב היה מת והוא מהווה את מלוא הבעיה, אז אין מה להסתכן ואפשר לעשות ניסויים.

אני מאמין שחומרים של מחשב רכב הרבה יותר יקרים ומושקעים מאשר מחשב נעילה מרכזית.

וככה גם האיכות.

בגלל שהכל היום פס יצור, הפתרונות קסם האלה (תנור\בלאוור) יכולים לעבוד.

הרי פס יצור של כרטיסים כאלה, זה רובוט שמעביר אותו בבריכת בדיל (משהו כזה, על קצה הלשון), ככה שגם אם החלק פעל 15 שנה, תמיד פגם יצור יכול לצוץ מאיזשהו מקום.

• תוכן חדש...