Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

האם מישהו נתקל בפונטו ספייס בתופעה שמד המהירות פשוט לא עובד?

מדובר על רכב שראיתי אבל לפני שנתייעץ במוסך - מישהו אולי נתקל בזה?

אני מניח שזה יכול להיות כתוצאה מכמה דברים, מישהו יודע מהם? ומה תהיה העלות המקסימלית של תיקון כזה?

תודה!

פורסם

זה יכול להיות בעייה בחיישן המהירות שמחובר לגיר, בעייה בכבל שלו, בחיבור שלו ללוח השעונים או חריג יותר בעייה בלוח השעןונים עצמו. המחירים מישתנים כך שצריך לבדוק איפה בדיוק הבעייה.

• ספונסר פורום
פורסם

הכל יכול להיות אבל אין טעם להתעסק עם השערות. בדרך כלל הבעיה בחיישן או בלוח השעונים ולא במחשב.

גש למכון ספידומטרים מומלץ ובדוק את העניין.

פורסם

אם אני לא טועה, מכיוון שאני לא זוכר בידיוק איך זה עובד בספייס, יכול להיות שהמד מהירות מפסיק לעבוד ביחד עם הקילומטרז', אם זה אכן ככה, אז הקילומטר לא אמיתי, אבל חכה לדעת מומחה שיאמת את דבריי, אני בספק.

פורסם

תודה, אבדוק.

רק אוסיף אם זה עוזר שהמד מהירות כן זז, הוא פשוט מקרטע על 10-15 קמ"ש.

דניאל האמת שזו מחשבה שעברה לי בראש בדיוק בשעה האחרונה, אני מקווה מאד שזה לא ככה..

במידה וזה כן ככה -> זה מעלה הרבה מאד סימני שאלה לגבי הקילומראז' של כל הספייסים OUT THERE למיניהם.

פורסם

אם יש מישהו שאני יכול להצביע עליו כמומחה לספידומטרים זה אוו ספידומטרים בבית אלפא בת"א, שירות לא מפחות ממדהים ותענוג אמיתי לעבוד עם כאלה אנשי מקצוע.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...