Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי 8.5 שנים הונדה סיויק שנת 1993.

מעוניין (בלב כבד) להחליף.

הרצון זה אקורד 2005-2006 או סיויק 2006-2007.

לידע כללי - החלום הגדול זה אקורד!

אשמח לעזרה להחליט מה טוב יותר והכי חשוב למה!

כמובן בהיבט אחזקה כללית, ביטוח, טסט, צריכה, טיפולים וכו׳.

פורסם

יש לי סיויק 07 כבר 3 שנים כמעט, אקורדים עברו לנו במשפחה לא מעט.

כך שיש לי ניסיון עם שני הדגמים, מבחינת נוחות ומרווח האקורד לוקחת ברוב הפרמטרים למרות שהסיויק לא נופלת ממנה בהרבה שכן גם היא מאוד מרווחת.

מבחינת הנאה צרופה מנהיגה, הסיויק...

קשה לי לתאר את זה אבל הסיויק פשוט רכב כיף לנהיגה, מאוד מתקשר, אוחז ממש טוב, כוח מצוין בלחיצה וגם בלי.

מה גם ברוב האקורדים עד הדגם החדש המערכת לא תומכת בMP3 ובסיויק כן, סתם נקודה ככה לציון :lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אוקורד - מנהלים. סיוויק - משפחתית.

כמובן ששתיהן מאוד אמינות, אין בעיות ותקלות והסיבה היחידה שהיא מבקרת במוסף זה הטיפולים השנתיים שלה.

לפי דעתי האקורד יותר נוחה בפנים, אבל גם הסיוויק תרגיש "בבית" איכות חומרים טובה (אל תבהל מהדשבורד).

צריכת הדלק ממוצעת (כרגע מתייחס לסיוויק), בעיר יכולה לעשות 10:1 ואפשר גם 8:1 הכל תלוי בצורת הנהיגה. בבינעירוני הסיפור משתפר, בנסיעה רגועה ב-90 קמ"ש אפשר להשיג 18:1 וב-120 קמ"ש 13:1 חסכונית יחסית.

הטיפולים לרכב יקרים מעט, אבל זה שווה את זה.

כך או כך, תעשה את הבחירה הטובה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
אוקורד - מנהלים. סיוויק - משפחתית.

אקורד = משפחתית גדולה. מנהלים זה BMW 5, מרצדס E וכהנה.

האקורד (2008 - דגם כמו שפותח השרשור מעוניין בו, של אבי, יד ראשונה) צורכת בערך 1/12 בינעירוני רגוע, אין לי מושג כמה בעיר כי כל הנסיעות שלו עירוניות. לא יכול להגיד שהטיפולים יקרים מי יודע מה, אבל הי, ההשוואה היא לאלפא :-D

תקלות? מאוורר המיזוג התחיל להרעיש לפני כמה חודשים והוחלף. בגדול זהו. נוחות בינונית - מתלים ומושבים קשים ביחס. מנוע-גיר מעולים, גם ההתנהגות טובה מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מרצדס E קלאס וסדרה 5 הן מכוניות סלון ולא מנהלים.

מנהלים זה אאודי A4, מרצדס C קלאס וBMW סדרה 3 לפי דעתי.

במקומך הייתי הולך על האקורד בלי לחשוב פעמיים, ובייחוד שזה החלום שלך.

חלומות נועדו כדי שנגשים אותם, לא ככה? אז הנה יש לך הזדמנות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

סאלון זה כבר 7 ו-S. מכוניות סגמנט D יקרות (A4, IS, סדרה 3, C-קלאס, 159) נקראות ספורט-סאלון באירופה ו-Junior Executive בארה"ב. האקורד היא אפילו לא זה, בדיוק כמו מתחרותיה לסגמנט - מונדיאו, 407/508, C5 וכו'. זה לא אומר שהיא מכונית רעה, אבל מכונית מנהלים היא לא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סדרה 7, אאודי A8 ו-S CLASS זה לא בקטגוריית "רכבי פאר"?

אני מסכים איתך שאקורד זו משפחתית גדולה וככה גם מזדה 6 וכו'..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פאר, סלון - היינו הך.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...