Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנה עם טויו T1R וטסט שנכשלתי בו, צריך להחליף צמיגים קדמיים.

על איזה צמיגים אתם ממליצים לקליאו ספורט 2002?

מידה 195.55.15 בסביבות ה600 ש"ח לצמיג (כרגע התקציב מאפשר רק זוג)

כמה בעייתי יהיה להישאר עם הT1R מאחורה ולשים צמיגים אחרים מקדימה?

תודה!

פורסם

מה שנירו אמר לגבי המידה.

לגבי שילוב זוג אחר - הT1R הם צמיגים די טובים, ובקליאו התפקיד של האחוריים לא גדול במיוחד.

600 ש"ח לצמיג זה הרבה - אתה יכול לבחור ממש מה שאתה רוצה.

איזה סוג של צמיגים אתה מחפש?

יש יותר אוחזים (r1r, 595rsr, r888), יש יותר שקטים, ויש באמצע את ה-T1R ודומיו.

דקל

(גם עם קליאו ספורט דור1)

פורסם

צודק נירו, התבלבלתי זו המידה.

לטויו אני לא מתקרב יותר. לפי המלצות מהעבר אני מתמקד ב-

יוקוהומה S-Drive

Continental Contisport

Michelin PILOT EXALTO PE2

חשוב לי שיהיו עמידים ככל האפשר, כמובן שאוחזים (נס הרים ואני שכנים :twisted: ) ונוחים לנסיעה יומיומית.

אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע, ובכלל המלצות על פנצ'ריות שיש להם את הצמיגים האלה במלאי (אזור ירושלים והמרכז)

פורסם

למה אתה פוסל את הטויו?

בכל אופן אם אתה מחפש שילוב בין אחיזה ואורך חיים ה- S דרייב יעשו את העבודה, הם מעט טובים יותר מה-T1R (דופן קשיחה יותר, אחיזה +- דומה) ואורך החיים שלהם מעט גבוה יותר.

אם יש תקציב גבוה יותר הקונטי והמישלין מעט טובים יותר אך כאמור יקרים יותר.

פורסם

משלין צמיג מאד טוב ומומלץ, הבעיה היחידה שלו היא שאחרי קיץ אחד הדפנות נראות יבשות משהו.

אני אוהב את המישלין ps2 ps3.

צמיגים לכל דבר ודרך.

פורסם

המישלין מצוינים!

לי יש Sדרייב, שלא אהבתי והערכתי בהתחלה, אך מתגלים כלא רעים בכלל ותמורה טובה לכסף.

משכנתא זה קל

פורסם

אם הכי חשוב לך זה עמידות והאחיזה אז לך רק על המישלין.

כמובן שהחיסרון שלהם הוא המחיר הגבוהה.

במחיר נמוך בהרבה אתה יכול להשיג טויו R1R (השבוע אני בעצמי רכשתי כאלה), במחיר של 450~ לצמיג.

רק שים לב שהעמידות שלהם לא גבוהה במיוחד.

מה שכן הם עולם שונה לגמרי מהT1R שהדופן שלו פשוט קורסת בכל סיבוב.

ניר, שגמר R1R בפחות מ10K (וזה עוד נחשב מכובד, חכה שדקל יספר כמה זמן לו לקח לגמור אותם).

פורסם

אכן, אצלי אחיזה במקום 1 ואורך חיים הוא הרבה פחות פקטור.

שלי כבר לא עוברים טסט אחרי פחות משנה, ובערך 7-8K.

צריך להגיד שלפני חצי שנה הם היו במצב מעולה,

אבל אחרי 6-7 ימי מסלול, הם פשוט הלכו כפות.

זו אחת הסיבות שקניתי עכשיו R888 לימי מסלול, בשביל לא לגמור כל חצי שנה את הצמיגי יום-יום שלי..

דקל

(אגב, את היוקו S-Drive היה לי על ה106 ראלי, הוא יופי של צמיג, אבל רחוק שנות אור מהרמה של ה-R1R..)

פורסם

תודה רבה לכולם! אבל אני לא מצליח למצוא שום צמיג בשום פנצ'ריה, לא בירושלים ולא בת"א.

יש למישהו מושג איפה יש את אחד הצמיגים?

או הפדרל 595RS-R או היוקוהומה או המישלין.

זה בדיוק מה שקרה לי לפני שנה והתפשרתי על הT1R.

פורסם

אני התקנתי אתמול S-Drive בצמיגי שבתאי בהוד השרון. קיבלתי רביעיה משבוע 7 של 2013, התקינו יפה, מילאו בחנקן, וקדימה הפועל.

פורסם

אוטוסטור הם היבואנים של ה595, אתה יכול להתקשר אליהם (שיגידו לך שאין במלאי..) ואולי להזמין.

טויו יחסית קל למצוא (בהזמנה, אין במלאי. חוץ מלאנטון ביפו, שכל פעם שנירו מזמין אז יש לו במלאי :) ).

לגבי השאר אין לי מושג.

דקל

• תוכן חדש...