Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בארגון בו אני עובד סוף סוף נפל למישהו האסימון שאנחנו משלמים ה-ר-ב-ה יותר מדי כסף לחברת הסלולר. כמה הרבה? תוכניות של הניינטיז' כאלה, אתם יודעים, 60 שקל לחבילה שבמסגרתה כל דקת שיחה תעלה רק 23 אגורות, רחמנא לצלן.

לארגון יש בסביבות ה 50 מכשירים וכ 30 נטסטיקים.

אני בטוח שיש כאן כמה וכמה לקוחות עסקיים ובהתאם אשמח לשמוע איזה מחירים אתם משלמים כדי שנדע מה לדרוש במסגרת המשא ומתן מול החברות הגדולות. דרישות הבסיס הן חבילות "הכל כלול" למכשירים וחבילת גלישה של 5 ג'יגה לפחות לנטסטיקים.

Shoot.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא יודע מה אופי הארגון שלכם, אבל היום רוב האירגונים מוציאים את הסלולאר החוצה - נותנים לכל עובד משהו כמו 130 ש"ח (100 לתוכנית + גילום שווי מס), ושיעשו לעצמם איזו תוכנית לא מוגבלת שהם ירצו. כך הארגון חוסך לעצמו את הבירוקרטיה של הסלולארי, והתוכניות הן בכל מקרה לא מוגבלות אז לעובד אין בעיה לעשות שיחות עבודה מהנייד הפרטי, וכולם מרויחים. אם יש בארגון שלכם הרבה שיחות לחו"ל, ניתן לעשות לעובדים חבילות אצל אחד מהמב"לים, ואז סוגרים גם את הפינה הזו.

במידה ואתם חייבים, מסיבה כלשהי, שהסלולאריים יהיו בבעלות הארגון (קשה לי לחשוב על סיבה הגיונית מלבד שמרנות של ארגונים גדולים) - אתם כבר תלויים בכושר המיקוח של אנשי הרכש שלכם, אבל בכל המקרים שאני שמעתי עליהם זה לא עבר את ה 100 ש"ח שמשלם לקוח פרטי. מצד שני, מלבד בארגונים ממש גדולים, לא שמעתי גם על הנחות מופלגות מהמחיר הזה.

פורסם

הסיבה לשמירת הסלולאריים בתוך הארגון היא לא כספית אלא המספר. אם מחר אני מחליף איש מכירות אני לא רוצה שהשיחות יגיעו לזה שעזב אלא לחדש.

א י משלם בין 100 להכל כלול עם 2 גיגה גלישה ועד ל 140 שכולל חבילה גדולה מאוד לגלישה יחד עם שיחות צא מוגבלות (משתמש במכשיר במקום בנטסטיק). החבילות הן בסלקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הסיבה לשמירת הסלולאריים בתוך הארגון היא לא כספית אלא המספר. אם מחר אני מחליף איש מכירות אני לא רוצה שהשיחות יגיעו לזה שעזב אלא לחדש.

בדיוק, מה גם שיש מכשירים שעוברים ידיים במהלך היום וצריך מספר אחיד.

100 שקל ללקוח עסקי בחבילת הכל כלול נשמע לי די גבוה, זה מחיר שגם לקוח פרטי יכול לקבל בחברות הגדולות.

מה לגבי הנטסטיקים? האם רכישת נטסטיק עצמאית ורכישת סים נפרד מחברה הסלולרית יותר משתלם בזמן הארוך? כמה בכלל עולה נטסטיק ללא סים? ניתן בכלל לרכוש כזה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
100 שקל ללקוח עסקי בחבילת הכל כלול נשמע לי די גבוה

העידן השתנה - בזמנו הלקוחות הפרטיים היו מסבסדים את המחירים הנמוכים (יחסית...) שהעסקיים היו מקבלים. היום, אלא אם אתה עסקי גדול מאוד, ההצעות שתקבל לא תהיינה אטרקטיביות מבחינת מחיר, מה שכן נהוג בדר"כ זה שעסקיים מקבלים את ה"מסביב" כחלק מהמחיר: ביטוח, מכשירים במחיר אטרקטיבי, דיבוריות, וכן הלאה.

פורסם

הדוגמה שלך היא מכשיר לפונקציה בארגון - במקרה כזה אתה צודק - אני דיברתי על סוג הארגונים שאני מכיר שבהם הטלפון הוא הטבה לעובד, לארגונים כאלו אין היום תמריץ כלכלי להסתבך עם סלולאריים.

פורסם
בדיוק, מה גם שיש מכשירים שעוברים ידיים במהלך היום וצריך מספר אחיד.

100 שקל ללקוח עסקי בחבילת הכל כלול נשמע לי די גבוה, זה מחיר שגם לקוח פרטי יכול לקבל בחברות הגדולות.

מה לגבי הנטסטיקים? האם רכישת נטסטיק עצמאית ורכישת סים נפרד מחברה הסלולרית יותר משתלם בזמן הארוך? כמה בכלל עולה נטסטיק ללא סים? ניתן בכלל לרכוש כזה?

זה כולל ביטוח למכשירים.

נטסטיק וסים בשבילו זה מיותר. או שמגדירים נקודת גלישה עם הטלפון או שמחברים אותו עם כבל usb למחשב והוא משמש כמודם סלולארי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם החבילות של היום חברות הסלולר לא נותנות חבילות מיוחדות לעסקים או ארגונים.

החבילות המוצעות הם 99-130₪ לללא הגבלה

מה שכן הם נותנים זה מחירים מיוחדים למכשירים עצמם

מדבר מנסיון עכשיו בדיוק ממעבר כזה של חבילות בחברה בה אני מועסק וגם מהעסק הפרטי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי, אז אני מקבל את הרושם שאין איזה דיל פ33ה על אף שמדובר בכמות מכשירים גדולה. כל מה שיהיה באיזור ה 100 ש"ח ומטה ייחשב כדיל הוגן וטוב.

זה כולל ביטוח למכשירים.

נטסטיק וסים בשבילו זה מיותר. או שמגדירים נקודת גלישה עם הטלפון או שמחברים אותו עם כבל usb למחשב והוא משמש כמודם סלולארי.

אנחנו חייבים נטסטיקים, אין אפשרות לעבוד בצורה אחרת.

איתמר

פורסם

יש לחברות גם חבילות ייעודיות לנטסטיק, עם נפחים בסדרי גודל של 5-7 ג"ב.

כמובן שאפשר לפצל את עסקת הטלפונים מעסקת הגלישה, ולרכוש בחברות שונות.

אני חייב לספר שהארגון שבו עובדת אשתי - שהחזיק כמה מאות קוים עד הסתיו האחרון, ביטל את ההתקשרות שלו עם ספק הסלולר בסיום ההתחייבות. אשתי קיבלה אישור להעביר את מספר הטלפון על שמה ותקציב של 200 ש"ח לחודש (ברוטו) שאמור לכסות עלות חבילת שימוש + רכישת מכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שאני יודע,אצלנו בעבודה (בערך ~120 מכשירים) קונים כל חודש "בנק" דקות וסמסים ומשלמים סכום פיקס כלשהו על ביטוח לכולם.

למה לא עושים כל מנוי ללא הגבלה בסכום דו ספרתי - איני יודע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...