Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי רכב שברולט אוואו שנת 2005, היתה לי דליפת גז פנימית של המזגן והחליפו לי יחידה פנימית ושסתום בעלות של 1700 ש״ח(אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המחיר).

בכל אופן, אתמול קיבלתי את הרכב חזרה ושמתי לב שלא משנה אם המזגן דלוק או כבוי, ברגע שאני לוחץ על דוושת הגז, יש באוטו רעש של אוויר ממש כאילו בורח מאיפה שהוא אוויר ואולי אפילו גז, וזה מתחזק ככל שאני לוחץ על הגז. זה מגיע מאיזור הפתח של המזגן/תא הכפפות. דיברתי עם המוסך בטלפון הוא אומר לי שבגלל שזאת יחידה חדשה יכול להיות שאני שומע את האוויר קצת אחרת כי זה יותר נקי אבל לא נשמע לי הגיוני כי זה גם כשהמזגן כבוי.

יש למישהו מושג מה זה?

תודה לעוזרים!

פורסם

הרעש לא אמור להיות.

אינני יודע איזה סוג פעולות נדרשות על מנת להחליף את היחידה הנ"ל, ואולם, מנסיוני בעבר יש מצב שעת הפירוק אחת מגומיות האטימה בקיר האש (הפח שבין תא הנוסעים ותא המנוע בו עוברים צנורות, חיווטים ועוד, דרך גומיות אטימה לחדירת נוזלים, אוויר, ורעש) לא חזרו למקומם.

לחילופין,

אחד מצנורות הואקום /צנרת אחרת / לא חובר כראוי, בין אם בתא המנוע או בתא הנוסעים.

חזור למי שביצע את העבודה.

אם לא יידע לפתור את הבעיה, הסבר לו שתיאלץ לגשת למוסך אחר ואם יתברר שיש קשר בין התקלה שתמצא לבין עבודתו שבוצעה, יהיה התיקון על חשבונו. לכל הפחות, אתה תדרוש ממנו לעמוד אחר התשלום שתיאלץ לשלם במוסך אחר.

ואולי, מוסך אחר יראה את התקלה ממש מול עיניו והסידור יהיה פשוט ביותר ואולי, לא יהיה כרוך אף בתשלום.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז עכשיו אני אצלו. הוא שמע את הרעש ומתעקש שזה מגיע מהיחידה הפנימית החדשה. הוא אומר שהקודמת היתה אטומה ולכן אני לא שמעתי כלום אבל עכשיו זה פתוח ונכנס אוויר ויש רעש. מה הקשר בין זה לזה שאני לוחץ על דוושת גז ויוצא רעש של אוויר אני לא הבנתי.. התעקשתי שיבדוק והוא אמר שעוד מעט יעשה ביקורת אבל אומר לי מראש שזה כלום. מה דעתכם?

פורסם

כמו שדני ייעץ לך,תודיע לו שאתה פונה למוסך אחר לבדיקה ובמידה ויש תיקון הוא ישלם עליו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

עדכון... אז המוסכניק השני אצלו בדק וגילה שהוא שכח את הצינור מים של המזגן פתוח(עכשיו אני מבין שהריח באוטו בגלל זה). בכל אופן, הוא אמר שהוא לא חושב שמזה יכול להיות רעש של אוויר בנסיעה, אבל הפלא ופלא, נסעתי בלי שום רעש מאז שהוא חיבר את זה חזרה.

• תוכן חדש...