Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פס לד (LED) של 12/24V. (שניהם זהים מבחינת נתונים)

שניהם 14.4W למטר. צריכה אמיתית.

יש לי שנאים ללדים של 200 / 250 / 300 / 350W.

* צריך להשאיר מרווח בטחון של כ 20-30%. כדי למנוע חימום של השנאי. לשמור על אורך חיים של השנאי ושל הלדים.

אני יכול לחבר לשנאי של 200W. עד 10 מטר פס לד.

250W זה עד 13 מטר

300W זה עד 15 מטר

350W זה עד 18 מטר

השאלה שלי היא כזו.

נגיד ואני צריך 40 מטר. פס לד.

* חבר 4 שנאים של 200W. זה (200+200+200+200) = 800W

או

* 2 של 300W + ואחד של 200W זה (300+300+200) = 800W

השאלה היא מבחינת נצילות חשמל. מה נראה לכם יצרוך פחות חשמל.

זה ידלוק כל יום! כ 10 שעות לפחות.

ולא מדובר על 40 מטר... מדובר על סביב ה 400 מטר!

תודה למתמטיקאים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מנורות לד מבזבזות כמות מזערית של חשמל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מנורות לד מבזבזות כמות מזערית של חשמל.

בכללי אתה צודק.

אבל כאשר מדובר על כמויות זה כבר סיפור אחר.

לדוגמא קטנה

מסך לד מקצועי (כמו של הופעות ) בגודל של 5 מטר גובה על 10 מטר רוחב. יכול להגיע לצריכת חשמל של כ 100 אמפר תלת פאזי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
בכללי אתה צודק.

אבל כאשר מדובר על כמויות זה כבר סיפור אחר.

לדוגמא קטנה

מסך לד מקצועי (כמו של הופעות ) בגודל של 5 מטר גובה על 10 מטר רוחב. יכול להגיע לצריכת חשמל של כ 100 אמפר תלת פאזי.

הידע שלי בחשמל הוא שאריות של הבגרות בפיזיקה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אז למה אתה מגיב

הגבתי באופן כללי...

לצערי אין לי את הידע להגיב על השאלה הספציפית.

פורסם

זה תלוי ביעילות של כל ספק, כלומר כמה וואט הוא מוציא על כל וואט שהוא צורך.

לדוגמא, 10 ספקים חלשים (הספק) בעלי יעילות של 90% יביאו לנצילות חשמל יותר טובה מאשר ספק אחד חזק (הספק) בעל יעילות של 85%.

• תוכן חדש...