Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ביצוע פוליש ווקס גם אם בוצע עם הפוליש הכי יקר בעולם לא הופך את התהליך לדיטיילינג.

תהליך שביצעת אורך שעה וחצי-שעה.

דיטיילינג לוקח כמה שעות טובות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שלום לכל הספקנים באשר הם.

כפי שרשמתי בהודעה המקורית אני מעלה רק חלק מהתמונות שצילמתי במהלך העבודה,לא הספקתי להעלות את כל התמונות.

ציינתי גם שאני אעלה עוד פוסט עם כל העבודה בסיום.

חבל שאתם עסוקים בלצחוק וללגלג על מישהו שמנסה לפלס את דרכו בתחום שהוא איננו מכיר.

רציתי את חוות דעתכם ואת עזרתכם על מנת להשתייך לפורום שנראה היה נדמה שהוא הרבה יותר ידידותי.

אני לא רואה טעם להמשיך את השרשור .

אם אפשר לנעול אני אשמח

תודה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

כפי שרשמתי בהודעה המקורית אני מעלה רק חלק מהתמונות שצילמתי במהלך העבודה,לא הספקתי להעלות את כל התמונות.

חבל שאתם עסוקים בלצחוק וללגלג על מישהו שמנסה לפלס את דרכו בתחום שהוא איננו מכיר.

רציתי את חוות דעתכם ואת עזרתכם על מנת להשתייך לפורום שנראה היה נדמה שהוא הרבה יותר ידידותי.

אם אפשר לנעול אני אשמח

תודה

ישראל (במידה וזה שמך)

אני אענה לך בסיפור קצר.

לפני כמה שנים טובות כשעוד היה לי משתמש עם שם אחר בפורום (שם מטופש ולכן החלפתי) התווכחתי במשך שרשור שלם לגבי עניין מטופש של מים למיכל הרדיאטור. החברה המבינים בפורום הטכני המליצו לי X ואני התעקשתי שהמים הנכונים הם Y (וגם צבעם אחר) ואפילו דאגתי לחפש לינקים מארץ לעולם לא, שיוכיחו את עמדתי.

לבסוף מרוב שכתבתי כלכך הרבה בשרשור ההוא היה איזה בחור (חמור כמוני דאז) שברוב טיפשותו הקשיב להמלצתי ולא לאנשים שמבינים באמת ולאחר זמן מה הוא חזר להתלונן על נזקים כאלו ואחרים ובין היתר בזכותו אני קבלתי תגובות מכוערות למדי מהחברה הרציניים באותו שרשור. תגובות שעוררו את זעמי ואולי גם פגעו בי. כנראה שבאותו הרגע עוד לא ידעתי מה זה ביקורת בונה ובחרתי להיפגע. כעבור כמה חודשים הרגשתי צורך לשלוח הודעה אישית לכל אדם שכביכול "פגע" בי ולהגיד לו תודה.

אז במקום לבחור להיפגע, תבחר בללמוד מכל טיפ והערה. אם חשוב לך "לפלס" את הדרך אז תשאב מכל אדם את מקסימום הידע שאתה יכול במקום להתעסק עם פגעו בי והעליבו אותי.

אם להיות כנה זה לא חכם להצהיר על המוצרים הטובים בעולם מבלי שבכלל יש לך ניסיון עם מוצרים אחרים.

אם להיות כנה לכתוב שרשור מלא בטעויות, בלבול בין חומרים שונים, ולכנות אותו דיטיילינג לא יצור אהדה כלפייך.

זה מראה על חוסר רצינות.

ודע לך שכאשר את מעלה משהו אז תצפה לביקורות מכל הכיוונים.

זה יהיה מאוד עלוב ועצוב עם כל הביקורות יהיו בנוסח "אחי מדהים", "איזה דיטיילינג", "אתה יותר מקצועי מאלטר" וכו'.

אם אתה לא יודע להתמודד עם ביקורות שלילית אז אל תעלה פוסטים.

באופן אישי אני מעדיף לקבל רק ביקורת שלילית כי משם אני אלמד הכי הרבה.

זה שיגידו לי שהאוטו שלי מבריק לא תורם לי בשיט.

מקווה שתקבל את הדברים בהבנה :) ודע לך שיש כאן חברה מעולים!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עריכה: דימה אתה חייב לתת לינק לשרשור ההוא.

אם אפשר לנעול אני אשמח

תודה

מותר להיעלב,אבל רק לילדים ולבחורות. בגלל שזה פורום ולא כוכב נולד אנחנו אומרים את האמת, והאמת נאמרת כי אכפת לנו! בא לך להיעלב? תיעלב, אבל ככה לא תגיע רחוק! יצרת פה מצב של אנטיגוניזם וזלזול בעצמך ובנו.

אתה חדש בתחום? מרחבה! בוא תשאל, תתייעץ, תלמד! למה אתה כותב דברים שאין להם ביסוס? קראת איפשהו משהו וזאת הופכת להיות האמת המוחלטת? ואם איזה ילד מתלהב בן 17 יקרא את הפוסט שלך ויחשוב שזה דיטיילינג, וירוץ לקנות מוצר כי אמרת שהוא הכי טוב? כמו שכתבתי לך בהודעה הקודמת, כל הכבוד על המאמץ וההשקעה, אבל עד שאין תמונות ופירוט איכותי של התהליך אל תקרא לזה דיטיילינג! במיוחד אם אתה בעצמך אומר שאתה לא ממש מבין בתחום ושביצעת מלא טעויות!

יום טוב חבר! אל תפגע,תתחזק מהנאמר.

• תוכן חדש...