Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקחתי חופש אתמול והיום על מנת לבצע טיפול ראושני ברכב לאחר תקופה שלצערי לא היה לי זמן לטפל בו , כן כן אני יודע אני מפגר.

בכל מקרה,

צילמתי מלא תמונות אני אעלה בנתיים רק מספר כי אני רוצה להמשיך בטיפול , יש עכשיו שמש חזקה ולכן אני מעדיף להמשיך בערב.

בוצע:

1. שטיפה של הרכב עם ONR - בהחלט החומר הכי טוב שיש וזה לאחר הרבה ניסיונות עם מתחרים אחרים

2. ייבוש עם מגבת שנקנתה בCYC - אין סוורלס וגם הניקוי עצמו "נקי" ולא משאיר שובל

3. ווקס עם הווקס הכי טוב שיש GOLD CLASS של מגוויס , מי שלא מכיר זה הזמן להזמין

העלתי כרגע מספר תמונות , מימין לשמאל

1. תמונה לפני

2. לאחר ייבוש עם CYC

3. לאחר ווקס

4.תמונה ממש לאחר הONR

אני אעלה את שאר התמונות בלילה , תודה ללאון שלקח גם הוא יומיים חופש כדי לעזור לי!

לפני.jpg

לאחר ניגוב ראשוני.jpg

לאחר ווקס ראשון.jpg

בזמן השטיפהjpg.jpg

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
שלום לכולם,

לקחתי חופש אתמול והיום על מנת לבצע טיפול ראושני ברכב לאחר תקופה שלצערי לא היה לי זמן לטפל בו , כן כן אני יודע אני מפגר.

בכל מקרה,

צילמתי מלא תמונות אני אעלה בנתיים רק מספר כי אני רוצה להמשיך בטיפול , יש עכשיו שמש חזקה ולכן אני מעדיף להמשיך בערב.

בוצע:

1. שטיפה של הרכב עם ONR - בהחלט החומר הכי טוב שיש וזה לאחר הרבה ניסיונות עם מתחרים אחרים

2. ייבוש עם CYC - אין סוורלס וגם הניקוי עצמו "נקי" ולא משאיר שובל

3. ווקס עם הווקס הכי טוב שיש GOLD VLASS של מגוויס , מי שלא מכיר זה הזמן להזמין

העלתי כרגע מספר תמונות , מימין לשמאל

1. תמונה לפני

2. לאחר ייבוש עם CYC

3. לאחר ווקס

4.תמונה ממש לאחר הONR

אני אעלה את שאר התמונות בלילה , תודה ללאון שלקח גם הוא יומיים חופש כדי לעזור לי!

מספר הערות ברשותך :

מה המשמעות של זה "לאחר ייבוש עם CYC"? מדובר במגבת מסויימת או מגבת שנקנתה מהחנות הזו? במידה ומהחנות אז איזה דגם? יש שם בערך עשרים שונים.

GOLD VLASS = gold class

מגוויס = מגיוורס

אם כבר gold class אז דע שזו משפחה של מוצרים ולא מוצר (ווקס ספציפי) ולכן רצוי שתציין את שמו של הווקס על מנת שהדיוטות כמוני יבינו. למשפחת ה-Gold Class יש כמה ווקסים שונים ולכן זה לא יעיל להמליץ לקנות את הווקס הכי טוב מבלי לציין את שמו..

"ווקס עם הווקס הכי טוב שיש" , בהשוואה לאיזה ווקסים החלטת שהוא הכי טוב שיש?

הערה נוספת לגבי התמונה האחרונה, רשמת שזה לאחר יישום הONR, אתה בטוח שזה החומר ששמת? אני לא מכיר תופעת קצף כזו מה-ONR? מוכן להמר שמדובר בטעות.

בתמונה של הווקס רואים שהצלחות (טאסות) מאוד מלוכלכות. במידה ואתה מתכנן עוד לנקותם אז בעתיד תמיד עשה זאת לפני שאתה מנקה את המרכב עצמו שכן עכשיו במהלך הניקוי אתה בהכרח תלכלך את הווקס החדש שלך ברסיסי אבק בלמים.

אחלה תמונות דרך אגב :-),

בנוסף יהיה מעניין לקבל מידע אודות המצב של הרכב. שלבי עבודה נוספים שנעשו. האם הוא היה צריך פלסטלינה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מה אתה מתכוון לעשות בהמשך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ביצעתי את התיקונים בהודעה הראשונה - תודה קנטוורת'

לגביי ההקצפה, העלתי בטעות תמונה אחרת , של השטיפה לפני ONR.

שטיפה עם סבון רכב של MR.PINK לא משהו מיוחד , רציתי להוריד שכבות של אבק.

הטסות מחר בבוקר יוחלפו לגאנט יפה יותר והגדלה של גודל הצמיג :evil:

פורסם

מה אתה מתכוון לעשות בהמשך?

בהמשך נשאב את הפנים עם מר דייסון וכבל מאריך.

נמשיך בניקוי הריפוד עם simoniz.

שטיפה טובה של השטיחים.

אני רגיל לנקות את החלונות עם נייר עיתון, האם למישהו יש משהו יותר טוב?

פורסם

לגבי החלונות לי לא היה נוח עם עיתון,כול הזמן נתקע,אני משתמש עם מטלית מיקרופייבר פשוטה של סנו ונוזל חלונות

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פנסים ככל הנראה אני אזמין מחנות בצרפת, יש להם מבחר ממש גדול של אינג'ל אייז לרנו.

אני אשמח לשמוע עוד דעות מקצועיות, בערב כמובן אני אעבור שוב על כל התהליך.

כרגע אני לא כל כך מרוצה מהתוצאה.....

פורסם
פנסים ככל הנראה אני אזמין מחנות בצרפת, יש להם מבחר ממש גדול של אינג'ל אייז לרנו.

אני אשמח לשמוע עוד דעות מקצועיות, בערב כמובן אני אעבור שוב על כל התהליך.

כרגע אני לא כל כך מרוצה מהתוצאה.....

קשה להגיב ולתת "דעות מקצועיות", מה גם שמקצוענים אמייתיים לא גולשים בפורום הזה.. הם עסוקים בלעבוד.

בתמונת לא רואים כלום

חסר לפני ואחרי

חסר לי תיאור של תהליך העבודה

חסר לי תיאור של המוצרים השונים

אילו תגובות אתה מצפה לשמוע ידידי?

קראת בכלל את הערות שלי בתגובה הקודמת? (סוג ווקס? , מצב הרכב?, פלסטלינה? תיאור של התהליך?)

תשקיע בקצת יותר מ 2 מילים ותקבל הרבה פידבקים מאנשים.

מה הכוונה "בערב אעבור שוב על כל התהליך"? אתה הולך לנקות מחדש את הרכב וליישם שוב פעם ווקס? למה?

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני לא בטוח עד כמה שטיפה סטנדרטית של הרכב נקראת דיטיילינג, לא רואים פה ירידה לפרטים הכי קטנים.

באיזה כלי עבודה השתמשת?

אילו חומרים?

למה אין פירוט על הג'אנטים? איך ניקית אותם?

דיטיילינג אמור להיות תהליך שלוקח הרבה זמן ובו אתה עובר על הפרטים הכי קטנים, מברשות, חומרים יעודיים....לא סתם להתיז סבון, לשטוף ולמרוח ווקס.

נ.ב. לדעתי זה שהדיטיילינג יצא לא משהו זה רק מוכיח את דברי שלא השקעת מי יודע מה וזו בעצם כל המהות של דיטיילינג.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מה עם המנוע? ניקית אותו עם ZYMOL ?:idea:

בכל אופן חבר נתת שתי תמונות של כנף ותמונה של קצף שאמרת שלא קשור לתהליך עצמו.

תעלה עוד תמונות.

נ.ב מעריך את המאמץ וההשקעה של אבל כמו שאמרו לפני,ניקיון טוב ווקס לא הופך את התהליך לדיטיילינג.

עוד נ.ב לפעמים אחרי שאני מסיים לכתוב הודעה אני עובר עלייה ובודק שלא כתבתי לא נכון מרוב התרגשות. (מומלץ לאמץ)8)

פורסם
מה עם המנוע? ניקית אותו עם ZYMOL ?:idea:

בכל אופן חבר נתת שתי תמונות של כנף ותמונה של קצף שאמרת שלא קשור לתהליך עצמו.

תעלה עוד תמונות.

נ.ב מעריך את המאמץ וההשקעה של אבל כמו שאמרו לפני,ניקיון טוב ווקס לא הופך את התהליך לדיטיילינג.

עוד נ.ב לפעמים אחרי שאני מסיים לכתוב הודעה אני עובר עלייה ובודק שלא כתבתי לא נכון מרוב התרגשות. (מומלץ לאמץ)8)

זה הבחור של ה-ZYMOL ?

ואני כבר שכחתי ממנו.

אכן יהיה מעניין לראות את המוצר המהולל הזה בפעולה.

מוזר שאז טענת שה-ZYMOL הוא הדבר הכי טוב בעולם לניקוי תא מנוע.

והיום אתה טוען שווקס של מגיוורס הוא הכי טוב שקיים בעולם הווקסים.

חביבי לא יודע מי אתה ומה העיסוק שלך אבל הייתי לוקח את דברייך בערבון מוגבל. במיוחד את הההמלצות שלך.

חבל שאנשים יוציאו כסף מיותר מקריאה בפוסט שלך (הלא ברור כלכך לקריאה)

פורסם
זה הבחור של ה-ZYMOL ?

ואני כבר שכחתי ממנו.

אכן יהיה מעניין לראות את המוצר המהולל הזה בפעולה.

מוזר שאז טענת שה-ZYMOL הוא הדבר הכי טוב בעולם לניקוי תא מנוע.

והיום אתה טוען שווקס של מגיוורס הוא הכי טוב שקיים בעולם הווקסים.

חביבי לא יודע מי אתה ומה העיסוק שלך אבל הייתי לוקח את דברייך בערבון מוגבל. במיוחד את הההמלצות שלך.

חבל שאנשים יוציאו כסף מיותר מקריאה בפוסט שלך (הלא ברור כלכך לקריאה)

חחחחחח דימה אני זוכר הכל! ובאמת מוזר שאדם שמשקיע במנקה מנוע של זימול שעולה הון (יחסי) ושם ווקס גולד קלאס על הרכב (מבלי לפגוע בגולד קלאס).:shock::shock:

בכל אופן העם דורש תמונות של שטיפת מנוע עם זימול!!

פורסם
חחחחחח דימה אני זוכר הכל! ובאמת מוזר שאדם שמשקיע במנקה מנוע של זימול שעולה הון (יחסי) ושם ווקס גולד קלאס על הרכב (מבלי לפגוע בגולד קלאס).:shock::shock:

בכל אופן העם דורש תמונות של שטיפת מנוע עם זימול!!

בנוסף העם דורש טיפה רצינות מאנשים שפותחים שרשורים.

טיפה מחשבה לפני שקוראים לכל שרשור דיטיילינג. זה פשוט מבזה את המקצוע עבור בודדים שמתעסקים בכך.

והאמת שזה גם מוריד מכבודם של פותחי השרשורים.

אני יצרתי תוכנה קטנה בעזרת קוד שכתבתי בשפת C כחלק מהלימודים. לעולם לא אקרא לעצמי מתכנת בשל עובדה זו!

כמו כן קל לראות שההשקעה בזימול מגיעה מחוסר ידע ומהמלצה כזאת או אחרת שהוא קרה באיזה פורום.

באותה מידה אני יכול להמליץ על המוצר הבא http://www.definitivewax.com/acatalog/Prive-Edition.html והבחור יחליט שזה המוצר הנכון לשימוש.

זימול זה ליגה אחת

מגיוורס זה ליגה אחרת.

• תוכן חדש...