Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, התחילה לי בעיית התחממות ברכב, הנורת חום מנוע נדלקה.

בדקתי את הפיוז של המאוורר וראיתי שהוא התחמם ונשבר, החלפתי את הפיוז אבל לא ראיתי שהמאוורר חוזר לפעול.

העניין הוא שכשנגעתי ברדיאטור הוא היה קר לגמרי, האם הרדיאטור אמור להיות חם כשנוגעים בו? ובגלל שהוא נשאר קר המאוורר לא פועל?

פורסם

מאוורר הרדיאטור מופעל באמצעות חיישן טמפ'. כל עוד הטמפ' נמוכה מטמפ' ההפעלה, המאוורר לא יפעל.

האם בדקת שהטרמוסטט נפתח?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עדיין לא בדקתי תרמוסטט, אם ככה יש בעיה במאוורר כי הוא לא פעל למרות שהמנוע היה חם מידי. האם הרדיאטור אמור להיות חם כשנוגעים בו?

פורסם

היוניט שנותן לך קריאה של חום בלוח המחוונים והיוניט שמפעיל את המאוורר שונים.

אם הטרמוסטט לא נפתח, אז לא מגיע נוזל קירור חם לרדיאטור ואין מה לקרר, אז המאוורר לא יפעל וגם תרגיש שהרדיאטור קר.

בקיצור, נראה לי שהכי כדאי לבדוק כרגע תקינות של טרמוסטט שאולי נתקע במצב סגור.

כשהרכב קר תאתר את שני הצינורות שמתחברים לרדיאטור, תניע את הרכב ותיגע בהם. אחד צריך להתחמם והשני צריך להשאר קר בהתחלה.

כעבור כמה דקות שהמנוע פועל (שים לב לחום בלוח המחוונים) הצינור הקר צריך להפוך לחם. אם זה לא קורה, אז הטרמוסטט תקוע.

פורסם

תודה.

FITCH בדיוק קראתי את ההודעה שלך מפעם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96933

אתה זוכר מה זה השעון חום שהתקנת?

שאלה נוספת, מישהו יודע אם אפשר להחליף טרמוסטט ללא ריקון הרדיאטור? אם אני מנתק את הצינור העליון של הרדיאטור המים לא אמורים לצאת החוצה, נכון?

פורסם

השאלה היא אם הטרמוסטט נמצא אצלך בצינור העליון או התחתון.

ואיך תצליח להרכיב אותו כשאתה שומר שהנוזל לא ישפך.

לא נראה לי ריאלי שתוכל לשמר את כל נוזל הקירור. ואפילו לא חלק נכבד ממנו.

תחליף כבר נוזל קירור על הדרך... אפשר גם בתוספת ניקוי של הרדיאטור.

פורסם

אשמח לעזרה במציאת הטרמוסטט, חיפשתי המון זמן ולא מצאתי אותו.

לפי השרטוט הלא ברור הוא אמור להיות בצד ימין של המנוע?, אין שם שום דבר כזה. לא ראיתי שום צינורות באזור ההוא בכלל. הטרמוסטט זה מספר 16.

יש לי תחושה בכלל שזה לא שרטוט של דגם המנוע שלי? המשאבת מים שלי לא נראית ככה אלא כמו בשרטוט העליון.

thermostat.jpg

• תוכן חדש...