Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בעבודה אז אגיב תגובה קצרה! לא ממליץ לנסות לגרום לרכב להיות משהו שהוא מעולם לא יוצר בשבילו! תשקיע 5 וחצי על קויילוברים, הרכב שווה 6, תוסים 4-6 אלף ותקנה רכב מתנהג! שיקול או לא זה העניין של הבעלים אבל אף אחד לא ישלם על זה יותר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כמובן שזה שיקול שהבעלים צריך לקחת.

לדעתי כל אדם המשקיע ברכבו צריך לדעת שמההשקעה הזאת הוא היחיד שיהנה, והוא לא יקבל על זה כלום בעת המכירה.

השאלה היא לכמה זמן ישאר הרכב, ואם בעיני הבעלים, הרכב שווה את זה.

לדעתי האישית, להשקיע ברכב שאתה אוהב וערכו הוא 5K שח, יותר מ20K שח זה לגיטימי לחלוטין.

ניקח את זה צעד קדימה, ראה ערך קולט איבו ושאר משופרות.

Honda civic EJ6

פורסם

קולט איבו מושקעת בהמון ידע אישי מעבר לכסף ואני מאמין שנעשתה גם מסיבות של פרסום!

בן אדם בלי ידע בשביל להגיע לרמה של הקולט כנראה ישקיע כ 500 אלף ש"ח! היה לי את הרכב הזה שלא נחסך עליו שקל וגם אני בדקתי כל מיני אופציות! השאלה אם הוא ניסה רכבים אחרים או לא, לא יודע איך אפשר לנהוג אפילו פעם אחת על ראלי דור שני, פונטו hgt, ראלי דור ראשון וכו' שעולות היום כ 16 אלף בממוצע, אחרי נהיגה ברכבים האלה לרצות לשפוך אלפי שקלים על פיאט בראבו פשוטה? איפה הכסאות התומכים? ההגה עם הפידבק? השובבות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הכיף הוא להפוך רכב סטנדרטי למשהו אחר לחלוטין, טוב יותר וחזק יותר ממה שהוא יוצר במקור, כשאתה עושה את זה בעצמך עם מיטב הידע והכסף המעורבים בעניין.

זה הרעיון מאחורי שיפור ובניה של רכב.

זו תחושה אחרת לגמרי תוך כדי שאתה מתחבר אליו ואוהב אותו יותר.

איפה הכסאות התומכים? ההגה עם הפידבק? השובבות? זה מה שאתה משפר ונותן לרכב! לכן אנחנו גם בפורום שיפורים ולא ייעוץ בקניית רכב.

כמובן שרוב האנשים פשוט קונים רכב ספורטיבי יותר במקום לשפר את הקיים. כן, זה משתלם יותר ורציונלי יותר, לדעתי זה מוציא את כל הכיף.

אז למה בכלל להשקיע ברכב כלשהו, אם ב60K אפשר להביא WRX או STI שיהיו פשוט מושלמות?

למה אנשים משקיעים ושותלים מנוע VR6 בגולף MK1? למה לא לקנות ישר גולף GTI?

Honda civic EJ6

פורסם

תאמין לי שאחרי 6 רכבים שהיו ברשותי אני יודע היטב מה הכיף! יחד עם זה בנושא הספציפי הזה לא רואה שום סיבה לנסות להוציא משהו מהפיאט בראבו! היה לי רכב כזה ובמקרה הזה אני לא ממליץ, מבחינתי שפותח השרשור ישפוך על הרכב גם 100 אלף שקל, זה לא יוצא מהכיס שלי אז לא אכפת לי! גם אחרי השקעה של 15 אלף ברכב הנ"ל הוא לא יגיע לביצועי מנוע והתנהגות כשל 106 ראלי פשוטה! מבחינתי שוב בתור בעלים של רכב כזה בעבר, השקעה ברכב הזה בשיפורים זה פשוט זריקת כסף! מילא הרכב היה מיוחד או נדיר, סה"כ הדבר היחידי שיש בו זה מראה לא רע וזהו. כשגולף mk1 תהיה ברת השגה כמו פיאט בראבו בארץאני אהיה אדם מאושר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תשמע כל הענין בשיפור הרכב הוא לא לקנות אוטו שמהתחלה המטרה שלו להיות ספורטיבי , אחרת שיפורי רכב לא היו קימים .

כל הענין בשיפור הרכב הוא להביא את האוטו האישי שלך , מה שאתה אוהב - למצב ספורטיבי .

כן זה עולה הרבה , כן זה לא משתלם .

המטרה היא להביא את האוטו הזה למצב ספורטיבי ככול הניתן , לא חוזק אלה אך ורק התנהגות .

ענין ההפסד הכספי לא מענין אותי . הרכב לא ימכר בשנתים הקרובות

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

אופק,יש לי דווקא הצעה אחרת....

במקום לשפר,רק תדאג לעשות יישור קו,תבדוק משולשים,תפוחי הגה,חופשים בפרונט,גומיות למייצבים,את המייצבים עצמם...

אתה עלול להיות מופתע מכמה שיפור לפעמים יש אחריי החלפת תפוחי הגה בלוים,או גומיות במצב לא טוב במשולשים.

פורסם

אז אם אתה כל כך בטוח בעניין למה אתה מתייעץ? לך תקנה קוני אייבך או סט קויילאוברים של KW (אגב יש באתר מועדון של פיאט בחור שעשה את זה), שים בוקסות מפוליאריטן וקדימה, תהנה מהרכב. בתור בעלים לשעבר של הרכב הזה, בתור אחד שהיו לו רכבים קטנים ספורטיביים בעבר ובתור אחד שנסע על לא מעט 106 ראלי לדעתי האישית זה בזבוז כסף!

הבראבו חביבה בתור רכב יום יומי, היא נהייתה יחסית נדירה והמראה שלה צעיר וחביב אך היא וספורטיביות רחוקים מאוד! אם זה היה HGT זה היה עולם אחר לגמרי וההבדלים ביניהם עצומים בכל הפרמטרים ככה ש...

גם אם תרכיב סט איכותי על דייהו רייסר זה ירגיש כמו רכב שונה לגמרי אבל זה עדיין יהיה דייהו רייסר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אז אם אתה כל כך בטוח בעניין למה אתה מתייעץ? לך תקנה קוני אייבך או סט קויילאוברים של KW (אגב יש באתר מועדון של פיאט בחור שעשה את זה), שים בוקסות מפוליאריטן וקדימה, תהנה מהרכב. בתור בעלים לשעבר של הרכב הזה, בתור אחד שהיו לו רכבים קטנים ספורטיביים בעבר ובתור אחד שנסע על לא מעט 106 ראלי לדעתי האישית זה בזבוז כסף!

הבראבו חביבה בתור רכב יום יומי, היא נהייתה יחסית נדירה והמראה שלה צעיר וחביב אך היא וספורטיביות רחוקים מאוד! אם זה היה HGT זה היה עולם אחר לגמרי וההבדלים ביניהם עצומים בכל הפרמטרים ככה ש...

גם אם תרכיב סט איכותי על דייהו רייסר זה ירגיש כמו רכב שונה לגמרי אבל זה עדיין יהיה דייהו רייסר!

השרשור נפתח לראשונה לא בגלל שאני רציתי חוות דעת האם זה כדאי , אני מחפש המלצות לדגמים ושלא ימכרו לי לוקשים במוסכנים.

בנוגע להצעת ישור קו- הרכב עבר ישור קו גדול שכלל כמעט את כל המכלולים שדברת עליהם וגם במנוע .

פורסם

אז יש לך המון אופציות סט בוישינגים לכל הרכב של פאוורפלקס (מפוליאריטן) שמקשיחים את הרכב וגם מחזיקים הרבה יותר זמן מאשר הבוישינגים המקוריים, יש אופציה של שילוב קוני אייבך (בולמים קפיצים), לקיצוניות ניתן להתקין קויילאוברים, מוטות מייצבים וכו'. לא חסר! תראה מה הכי משתלם לך מבחינה תקציבית וקדימה.

הכי פשוט זה לפנות לאחת הסדנאות ולברר איתם מה הכי טוב שהם יכולים להציע ב X כסף שיש בידך!

בינינו המבחר בארץ דיי מוגבל ככה שלא יהיה לך יותר מדי קשה לבחור.

שוב יש בחור שלדעתי השקיע מעל ומעבר והתקין קויילאוברים של KW והנושא מופיע באתר מועדון פיאט, אולי תשוחח איתו ואם יתאפשר אפילו תעשה איתו סיבוב ותראה אם כדאי לך להשקיע בזה כ 5K, אין כמו לנסוע על רכב שכבר יש לו על מנת להסיר את כל הספקות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אז יש לך המון אופציות סט בוישינגים לכל הרכב של פאוורפלקס (מפוליאריטן) שמקשיחים את הרכב וגם מחזיקים הרבה יותר זמן מאשר הבוישינגים המקוריים, יש אופציה של שילוב קוני אייבך (בולמים קפיצים), לקיצוניות ניתן להתקין קויילאוברים, מוטות מייצבים וכו'. לא חסר! תראה מה הכי משתלם לך מבחינה תקציבית וקדימה.

הכי פשוט זה לפנות לאחת הסדנאות ולברר איתם מה הכי טוב שהם יכולים להציע ב X כסף שיש בידך!

בינינו המבחר בארץ דיי מוגבל ככה שלא יהיה לך יותר מדי קשה לבחור.

שוב יש בחור שלדעתי השקיע מעל ומעבר והתקין קויילאוברים של KW והנושא מופיע באתר מועדון פיאט, אולי תשוחח איתו ואם יתאפשר אפילו תעשה איתו סיבוב ותראה אם כדאי לך להשקיע בזה כ 5K, אין כמו לנסוע על רכב שכבר יש לו על מנת להסיר את כל הספקות!

קודם כל תודה על העזרה לכולם

שנית , אשמח אם תוכל לגשר אותי לשם פותח השירשור או לשרשור אני אשמח

תודה רבה

פורסם
קודם כל תודה על העזרה לכולם

שנית , אשמח אם תוכל לגשר אותי לשם פותח השירשור או לשרשור אני אשמח

תודה רבה

היי,

אתה מדבר על בראבו MK1 נכון?

אם systemX דיבר עליי אז ברשותי MK2 עם קויילאוברים KW.

יפעע..

פורסם
היי,

אתה מדבר על בראבו MK1 נכון?

אם systemX דיבר עליי אז ברשותי MK2 עם קויילאוברים KW.

אכן אני מדבר על MK1 , יכול להיות שאני מדבר עליך כי אם כן אתה הוא האחד מפורום פיאט אם הבראבו האדומה המדוברת ? אם כן אשמח אם תוכל לפרט לי בפרטי קצת מעבר או כאן מה שנוח לך

:-)

• תוכן חדש...