Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , כחלק מין פרוייקט שאני מתכוונן לעשות בקרוב אני שוקל אפשרות של שיפור אחיזת הרכב.

כן הרכב לא בעל השילדה האולטימטיבית אבל ללא ספק יש לו חן שכבש אותי וגם לי לשפוך עליו כבר אלפי שקלים.

בכל מיקרה , אני מחפש שדרוג מהמצב המקורי - זאת אומרת מה שקיים כעט .

התקציב ? עומד על סביב 5+- .

חשוב להדגיש שהוא נועל כרגע 15" כמדומני 195/50 אך אינני זוכר זאת בוודאות ואאמת זאת שאוכל.

מאיפה מתחילים ? מה כדי ? האם עדיף בכלל לא להכנס לתחום הזה כי מימלא השינוי לא יהיה משמעותי?

אני מחפש שהרכב קודם כל ישב חזק יותר על הכביש ויוכל לתקפוף פניות חזקות מהר . לא מעניין אותי נוחות יומיומית למרות שהוא הולך לשמש אותי כרכב יום יומי אני מתפשר ומחפש רק אחיזה.

תודה לכולם ושבת שלום

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

ברר מה הרוחב המקסימלי מבחינת הצמיגים שניתן לשים על הרכב.

כמו כן, קיט קפיצים + בולמים ספורטיביים ייתן את השינוי.

הקיט + כיוון פרונט נכנס לך בתקציב בלחץ.

הצמיגים יידרשו תוספת מוערכת של 1500 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן הי , אשמח אם תוכלל לתת לי שם של קיט ספציפי שכדאי לי להתסכל עליו על מנת שאוכל להתחיל לברר היכן ניתן להשיג .

בנוסף רציתי לשאול שסמתי לב להרבה שמדברים על V-MAXX האם המחירים הזולים באמת מעידים על איכות ?

בגלישה קלה ראיתי שקיט כזה עולה סביב ה2500 ש"ח שזה אפילו דיי לא הגיוני לדעתי

פורסם

פיאט בראבו מגיעה עם אופציה לצמיגי 225.45.17 מהמפעל אז אני בטוח שתוכל לאשר מידה זו בקלות.

מנסיון, בלי לחזק את המנוע משמעותית (מה שלא עשיתי), המידה שרשמתי היא יותר ממספיקה.

פורסם
פיאט בראבו מגיעה עם אופציה לצמיגי 225.45.17 מהמפעל אז אני בטוח שתוכל לאשר מידה זו בקלות.

מנסיון, בלי לחזק את המנוע משמעותית (מה שלא עשיתי), המידה שרשמתי היא יותר ממספיקה.

הי , אתה יודע היכן אני יכול לאשר ברישיון דבר כזה , הכוונה . מאיפה מתחילים ?

את האמת אני לא מתכוון בכלל לגעת במנוע אלה רק ליישר איתו קו שיקבל כמה סוסים שדחו במשך השנים וזהו הכוונה היתה לשפר אותו קוסמטית והן בפן של האחיזה .

פורסם

אצלי זה מהחברה, אז נחסך לי ההתעסקות, אך להבנתי כול מכון טסטים יאשר לאחר בדיקה באוטודטה. צריך לעלות כמה עשרות שקלים...

פורסם
אצלי זה מהחברה, אז נחסך לי ההתעסקות, אך להבנתי כול מכון טסטים יאשר לאחר בדיקה באוטודטה. צריך לעלות כמה עשרות שקלים...

למען חיסכון של פשלות ,

אתה מדבר על MK3?

ברשותי MK1 ..

פורסם

הרכב האחרון שלי היה פיאט בראבו, שלי נעל טויוי טי1אר במידה 195/50/15 מעבר לזה עשיתי המון בירורים ובדיקות וחבל על הכסף, מהמנוע הזה לא תוציא הרבה, הוא עדין וחבל בכלל להשקיע בו! הבלמים של הרכב לא משהו וקשה לשפר אותם משמעותית! בכללי לא ממליץ הרכב חביב כמו שהוא ועדיף שתשאיר אותו ככה מאשר שתשפוך עליו אפי שקלים והתוצאה תהיה פושרת! קיט מתלים וצמיגים טובים כולל הרכבה יעלה לך כ 6 וחצי אלף, אני בספק אם תצליח למכור את הרכב בסכום הזה של המתלים והצמיגים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קשה לי להגיב אחרי שקראתי את התגובה של x.

מה שאני כן יודע שבולמים של monro sensatrak עושים פלאים עם הרכב, אני אישית ממש אהבתי, אפילו על קפיצים מקוריים.

ויש כרגע למכירה ברקסים של פונטו hgt, ראה אם הינך יכול להרכיב אותם.

מעבר לזה, אכן המנוע עדין הראש מיוחד והסטארטר, מוזר הא גם עדין.

פורסם

את הבלמים אני מוכר, האמתי אין לי מושג עד היום אם הם מתאימים אחד לאחד או שדרוש מתאם. אגב אפשר לשים שם מגוון מנועים אך לא כלכלי ולא חוקי! 2000 של תמה אטמוספרי בעל 150 סוסים ועד מנוע 5 צלינדר גודש של פיאט קופה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
את הבלמים אני מוכר, האמתי אין לי מושג עד היום אם הם מתאימים אחד לאחד או שדרוש מתאם. אגב אפשר לשים שם מגוון מנועים אך לא כלכלי ולא חוקי! 2000 של תמה אטמוספרי בעל 150 סוסים ועד מנוע 5 צלינדר גודש של פיאט קופה.

המ כונאי שמטפל שרכב כזה עם 5 צלינדר וטורבו (פיאט קופה/לנציה קאפה), הוא בן אדם שאני מרחם עליו.

אין שם מקום להפליץ, לנשום, לראות מה שתרצו.

פורסם

דווקא יש המון פרוייקטים בחו"ל שנעשים על hgt ומסבים אותה ל 20vt של פיאט קופה! אבל שם הכל כבר מוכן לקלוט את המנוע, בבראבו פשוטה על כל מכלוליה לשים כזה מנוע? זה כברצריך להגיע עם חלקה בבית קברות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות ...

לא מחפש להשיג מהמנוע עוד ביצועים , אני לא בחור של האצות חזקות ....

חיפשתי דרך להביא את הרכב הזה למצב מתקשר יותר ואוחז יותר ולא אפילו סוס אחד יותר .

אשמח אם בעל הבראבו לשעבר יוכל להרחיב קצת מדוע לא התשלם לגמרי לשפר אותה אפילו אם ההיבט של המכירה לא מהווה שום פקטור לשיפור .

תודה רבה

פורסם

אם להשקיע ברכב או לא זה שיקול של פותח השרשור.

במידה וירצה לשפר, מבחינת התנהגות, בולמים וקפיצים או סט קוילאוברים איכותי יתן רמה אחרת לגמרי של התנהגות וכיף מהרכב.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...