Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HTC ONE 64GB

Pika007
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא פה, הוא כאן, הוא ONE! התפלצת הסלולרית החדשה של HTC במלוא הדרה

בקצרה- מסך 1080P 4.7 שכרגע עם צפיפות הפיקסלים הגבוהה בעולם, מעבד 4 ליבות Snapdragon 600 1.7GHZ, מצלמת ה Ultrapixels המיוחדת, רמקולי סטריאו, ובקיצור- חגיגה שלמה.

מפרט מלא-

HTC One - Full phone specifications

המכשיר הוא 64GB בגרסה של AT&T, פתוח לסים פרי, וכמו שאתם יכולים לראות- תומך בכל תדר LTE שקיים, למי שמודאג לגבי דור רביעי.

מגיע עם-

כל תכולת הקופסה (מטען/אוזניות/כבל), קייס סיליקון Diztronic, קייס סיליקון פשוט.

המכשיר הינו חדש. הקופסה נפתחה לשם פתיחת המכשיר לסים פרי, והניילון על המסך הוסר לשם הדבקת

Invisible shield מקורי של ZAGG במקצועיות. אם לא הייתי אומר לכם, פה במקום לא הייתם שמים לב שיש מגן מסך :-D

(שימו לב- עקב תקרית באחת המכירות הקודמות מעתה כל מכשיר שאמכור ימסר ללקוח כאשר עליו מגן מסך. אני לא מוכן לקבל האשמות שמכרתי מכשיר עם מסך שרוט בגלל שמישהו פישל בהדבקת מגן מסך כזה או אחר.)

תמונות:

IpFjB2k.jpg

JNO4V7X.jpg

ועם פלאש, כי פלאש מבליט מאוד פגמים וברצוני שתראו שהמכשיר נקי לחלוטין:

JNO4V7X.jpg

מחיר מבוקש- 4000 שקלים חלק.

יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected]

פורסם

אני מצטער על ההקפצה, אבל אין לי איך לערוך כרגע-

התאמה למחירי השוק, 3800 ש"ח. חשבתי שדגם ה 32GB עוד נמכר ב 3990 בארץ, מסתבר שהמחיר בחנויות הנורמליות עומד על כ 3800. אני משווה, וכמובן המכשיר שאצלי הוא 64GB ולא 32.

• תוכן חדש...