Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי רוצה לחזור ולשחק באחד מהסגמנטים החמים ביותר בשוק הרכב הישראלי - סגמנט הקומפקטיות.

כלי המשחק העיקרי יהיה מיצובישי ספייס סטאר החדשה. מכונית קומפקטית חדשה שתוכננה מהיסוד כמכונית חסכונית "במחיר בר השגה". אפילו הספוילר האחורי (סטנדרט בכל הדגמים) לא נמצא שם סתם ככה, הוא נועד לשפר במעט את מקדם הגרר של הרכב ולשפר עוד קצת צריכת הדלק.

ואם כבר הזכרנו צריכת דלק -

הגרסה הידנית מגיעה עם מנוע 1 ליטר בהספק של 71 כוחות סוס וצורכת בממוצע 25 קילומטרים לליטר לפי נתוני היצרן.

הגרסה האוטומטית (גיר רציף) מגיעה עם מנוע 1.2 ליטר בהספק של 80 כוחות סוס וצורכת בממצע 23.2 קילומטרים לליטר לפי נתוני היצרן.

האבזור כולל: 6 כריות אוויר, בקרת יציבות, עיגוני ISOFIX, מערכת שמע מקורית בדגם האוטומטי (או מערכת בהתקנה מקומית בדגם הידני), 2 חלונות חשמל (4 בדגם האוטומטי), חלונות אחוריים כהים (בדגם האוטומטי) והפעלה אוטומטית למגבים/אורות (שוב, רק בדגם האוטומטי).

המחיר יעמוד על 70 אלף ש"ח לדגם הידני או 80 אלף ש"ח לדגם האוטומטי.

attachment.php?attachmentid=341775&stc=1&d=1370944389

מיצובישי-ספייס-טאר-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

המחיר של האוטומטית מצויין, זה צריך להיות גם התמחור של הספלאש והמיקרה לדעתי.

הדגם הידני מעט יקר.

פורסם

היא בין המיני לסופר מיני, כך שהיא באמת צריכה להתחרות במיקרה ובספלאש.

התמחור של הגרסה האוטומטית מעולה ביחס אליהן.

התמחור של ניסאן מיקרה האוטומטית מסביר למה רואים את הגרסה האוטומטית רק אצל חברות השכרה, הסופר מיני של ניסאן אמורה להיות ניסאן נוט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחומר שקראתי די מזמן: מדובר במכונית לשווקים מתפתחים, א-לה סיטרואן אליזה\פיג'ו 301\סקודה ראפיד. זה מורגש בהיבטים רבים בה, כמו איכות חומרים והרכבה, עידון, שקט וכו'.

מנוע ה-1 ליטר משולש הצלינדרים, אם אני זוכר נכון, מנפק מומנט צנוע בסל"ד גבוה. יש כמובן לחכות למבחני העולם האמיתי בכל הקשור לצריכת דלק, אבל אין לי ספק שהמחיר יקר מידי. אולי ב-65K מצבה היה טוב יותר, אבל גם אז אני אישית הייתי מעדיף את הפנדה החדשה על פניה.

לדגם האוטומטי תנאי פתיחה מעט טובים יותר. עם זאת, גם כאן רק שלושה צלינדרים ומומנט בסל"ד גבוה - השילוב עם תיבה רציפה עשוי לגרור אופי פעולה לא נעים (שאון רב בהאצה). לפיכך, הייתי מעדיף פיקנטו אוטומטית (הדגם המאובזר) על פניו ואפילו נשאר עם עודף.

:idea:
פורסם

ראיתי את המכונית בתערוכת פאריז האחרונה וגם ישבתי בה. הרגשתי שמנהרת הזמן שואבת אותי ליפנית קטנה של שנות התשעים.

גועל נפש במחיר מנופח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בעיניי דגם מעניין, נצתרך לחכות למבחני דרך.

לספייסטאר אין יותר מדי מתחרות בשוק כיוון שהיא ממוקמת בין מיני לסופרמיני (כפי שכבר צוין), מה שמשאירה אותה בין ניסאן אקו-מיקרה וספלאש של סוזוקי.

מבחינת האבזור ישנם כמה חסרים ביחס למתחרות, (באקו מיקרה לדוגמא יש דיבורית מקורית נשלטת מגלגל ההגה, מראות צד מתקפלות חשמלית ואף חימום במושבים הקידמיים). המחיר של דגם האוטומטי בהחלט מפתה ואפשר להגיד הכי זול בקטגוריית הביניים הזו.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
היא נראית כמו מכונית סינית למהדרין.

אם היא תשווק ביותר מ65K לא צפוי לה כאן עתיד מזהיר.

לקחת לי את המילים מהפה ! רכב סיני במחיר מופקע .

• תוכן חדש...