Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, בתור בנאדם שלא נוסע לתל אביב בשעות הבוקר העמוסות על בסיס קבוע אני מבקש את עזרתכם.

אני צריך להגיע יום חמישי הקרוב לצפון ת"א לפגישה, אני צריך להיות שם ב8 וחצי, כמובן שאני רוצה להגיע לפחות 30-40 דקות לפני לחפש חניה ולמצוא את המקום, ואני תמיד מעדיף להקדים ולא לאחר, משאיר זמן "פציעות" מה שנקרא.

באיזה שעה הייתם ממליצים לי לצאת מרחובות?

אני מנסה להבין איך להתחשב בפקקים אבל אני לא יודע באמת מתי לצאת, האם לצאת ב06:00, או אחרי.

תודה מראש.

פורסם

6:00 זה מאוד מוקדם. בשעה הזו עדיין כמעט הכל פנוי, אני מגיע לרמת גן תוך כ- 25 דקות.

מצד שני, ככל שהזמן עובר העומס עולה בטור גיאומטרי...

אם תצא ב- 7:00 אני מעריך שתגיע בזמן בלי בעיה. אם אתה רוצה כחצי שעה "ספייר" וגם לנסוע בצורה סבירה (לא ברקס-גז) ברוב הדרך, תוכל לצאת בערך ב- 6:40.

כמו שברור לך, הלו"ז עשוי להשתנות בהתאם לתנאי הדרך באותו יום.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

צא בחצות ותישן שם :wink:

אני עושה אשדוד-תל אביב על בסיס יומי, מתחיל את היום ב-9, יוצא ב7 וחצי ותמיד מגיע לפני הזמן.

תצא ב-7 ויהיה לך מספיק זמן לחפש חנייה אך כפי שציינו תמיד יש אפשרות לבלת''ם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

:lol: :lol: אהבתי :wink:

תבינו, השאלה באה מבנאדם שלא מגיע לתל אביב לעולם בשעות העומס, כול פגישה/עבודה שאי פעם הייתה לי בת"א/ר"ג והאיזור היו לאחר השעה 10 בבוקר כשכבר פחות או יותר ריק, וגם זה פחות, רוב הפעמים זה נסיעות לצפון ואז אין לי קשר לפקקים (כביש 6)

בכול מקרה זו פגישה חשובה מאוד והאפשרות לאיזה רכב תקוע בכביש/תאונה גורם לי לחשוב שעדיף לצאת לפני, ולהגיע מוקדם ולשתות קפה מאשר לאחר, זה ייתן רושם גרוע.

פורסם

זה דיי רחוק מהרכבת, זה אומר להיסחב בעוד אוטובוס או 2 כדי להגיע למקום.

כמו כן זה לא רלוונטי, יש עוד דברים אחרי הפגישה הזאת, תחבורה ציבורית לא מאפשרת תזוזה בנוחות.

האמת שאם זה היה קרוב לתחנות הרכבת, עזריאלי וכדומה הייתי נוסע ברכבת בלי היסוס.

• תוכן חדש...