Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבריה.

טוב אז מדובר בהשוואה איזה מהרכבים הכי מתאים

התקציב הוא עד 30,000₪ פלוס מינוס עוד 5,000.

זה רכב ראשון .

הדברים המבוקשים רכב אם אמינות גבוהה )רכב ששונא מוסך כפי שאנו שונאים קופת חולים/בתי חולים(

טיפולים לא יקרים מידי.

צריכת דלק סבירה עד חסכונית לא שתיין.

אשמח לרכב שיתן הרגשה של זריזות גם וכווח שיחב בעליות אם אסע בכאלה

לא מקנה לי ידני או אוטומט.

ואם מתאפשר מראה טוב ואיכות נסיעה נוחה ונעימה כי רוב הנסיעות הן בין עירוניות. אשמח.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

את הבורה והלאנטיס הייתי מוריד מהרשימה. הבורה לא אמינה כמו רב רכבי VAG בשנים הללו וסובלת מהתקלפויות שונות בתא הנוסעים. כמו גם היא ישנה ולא נותנת תמורה הולמת למחיר. הלאנטיס מקרר( רכב אמין מאוד בתנאי שטופל טוב וללא טכנולוגיה מיותרת). הלאנסר גם היא מקרר כמו הלאנטיס אך חדשה ממנה בהרבה ולכן אוטומאטית עדיפה ממנה ( הלאנסר דומה ביותר בכל תכונותיה ללאנטיס רק חדשה ממנה ולכן תסבול מבלאי טבעי מועט יותר). הפוקוס גם טובה מאוד אך מומלץ לחפש את הדגם החדש ולא מהדור הראשון.

בהצלחה!

• תוכן חדש...