Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפה זה פועל (כנראה גם ברמזורים עם ההודעה לעיוורים). העניין הוא שכמו חיישני הרמזור לרכב - התגובה איטית מאוד. בהולנד נתקלתי במנגנון שעד כמה הבנתי חש את הרכב כמה עשרות מטרים לפני הצומת כך שעד שמגיעים אליו הרמזור מתחלף לירוק. בחיפה יש רמזורים שמופעלים בעזרת חיישנים, אבל ההמתנה ארוכה גם אתם (בלי רכב מעל החיישן הרמזור כלל לא מתחלף).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשכרה ככה, אם אין רכב, לא בעמידה ולא קרוב דיו, הרמזור לא יתחלף.

דהיינו, הרמזור יחכה שיתקרב רכב כדי לעשות לו אור אדום, במקום לעבור לאדום כשהכביש ריק ממילא.

פאקינג גאוני.

נתקלתי בזה פעם אחת כשרציתי לעבור במעבר חצייה באיזה לילה. הייתי צריך להמתין כמה דקות טובות שיבוא אוטו כדי שהרמזור שלי יתחלף לירוק.

אין לכם מושג כמה שזה מעצבן ואדיוטי, ועד לשירשור הזה הצלחתי להדחיק את המאורע. תודה רבה שהזכרתם לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אשכרה ככה, אם אין רכב, לא בעמידה ולא קרוב דיו, הרמזור לא יתחלף.

דהיינו, הרמזור יחכה שיתקרב רכב כדי לעשות לו אור אדום, במקום לעבור לאדום כשהכביש ריק ממילא.

פאקינג גאוני.

נתקלתי בזה פעם אחת כשרציתי לעבור במעבר חצייה באיזה לילה. הייתי צריך להמתין כמה דקות טובות שיבוא אוטו כדי שהרמזור שלי יתחלף לירוק.

אין לכם מושג כמה שזה מעצבן ואדיוטי, ועד לשירשור הזה הצלחתי להדחיק את המאורע. תודה רבה שהזכרתם לי.

די. פשוט תודה שחצית באדום וזהו, ממילא אין סעיף בחוק האוסר על ברווזים לחצות באדום... :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...